Oktoberfest: Billetter og ture

Oktoberfest: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Oktoberfest-oplevelse og frokost i telt

1. München: Oktoberfest-oplevelse og frokost i telt

Udforsk det sjove og festlige, som Münchens Oktoberfest har at byde på, og mød mennesker fra hele verden, mens du er på tur. Nyd et bord, der er afsat til gruppen, og smag snacks og nyd inkluderet øl. Opdag Oktoberfesten med en gruppe mennesker fra hele verden. Mød op tæt på Oktoberfesten og gå med gruppen mod festivalen. Nyd en kold velkomstøl, der venter på dig ved mødestedet. Introducer dig selv til gruppen, før du går en kort runde gennem Oktoberfesten og lærer mere om festivalen, mens du går. Gå videre til den næste del af turen, hvor et bord venter på gruppen i et traditionelt telt, hvor de første 2 liter øl allerede er inkluderet. Smag en lækker bretzel, inkluderet til hver gæst, og et snackbræt, som gruppen kan dele. Prøv nogle bayerske specialiteter, før du opdager resten af Oktoberfest med dine nye venner.

München: Oktoberfest-tur med teltreservation, mad og øl

2. München: Oktoberfest-tur med teltreservation, mad og øl

Der er intet som Oktoberfest i München, verdens største øl- og folkefest, som er blevet fejret hvert efterår i Bayern i over to århundreder. Tiltag til denne unikke tur, hvor du vil udforske festivalpladsen, få forklaret festens historie og få en introduktion til hvordan du bedst muligt kan værdsætte "Wiesn", som Oktoberfest kaldes af de lokale. Når dine guider har givet dig et nærmere indblik i denne årlige festival med øl og kultur, vil du vove dig ind i et af de store øltelte, hvor du vil få et bord reserveret kun til din gruppe. Et par liter øl og en tallerken mad (som regel en halv kylling, det typiske Oktoberfest-måltid) er også inkluderet i din booking. Din turgruppe vil være begrænset i størrelse, hvilket betyder, at du vil få personlig opmærksomhed fra din guide under hele oplevelsen. Din guide vil være en flydende engelsktalende, som er en Oktoberfest-veteran og ikke kun ved, hvordan man får mest muligt sjov ud af begivenheden, men er også en mester i gruppekemi, hvilket sikrer, at alle har en fantastisk tid.

München: Oktoberfest Big Beer Tent Reservation af aftenbord

3. München: Oktoberfest Big Beer Tent Reservation af aftenbord

Mød din guide, og gå en kort tur ind på Oktoberfests område for at opleve en aften med tyske festligheder i München. Stop for at tage billeder ved indgangen, og indsnus den unikke atmosfære fra den berømte ølfestival. Fejr Oktoberfest i et af de store øltelte som Paulaner eller Hofbräu med op til 10 personer ved dit reserverede aftenbord fra kl. 16.00 til 22.30. Få særlige pladser, hvor morskabsfaktoren er størst, og aftenen bliver en uforglemmelig oplevelse. Din aften inkluderer kuponer til 2 liter Oktoberfest-øl (eller alkoholfrie drikkevarer) plus en halv kylling (der findes også en vegetarisk variant). Yderligere drikkevarer og mad kan tilkøbes, mens du nyder din aften i München. Hvis der bookes til mindre end 10 personer, vil bordet blive fyldt med andre personer. No-shows vil blive erstattet med andre personer.

München: Guidet Oktoberfest-oplevelse med øl og frokost

4. München: Guidet Oktoberfest-oplevelse med øl og frokost

Tag med på en guidet tur, og oplev Münchens berømte Oktoberfest som en lokal. Oplev festivalpladsen, lær om den bayerske kultur, og gå ind i et af de populære øltelte for at nyde en traditionel frokost og selvfølgelig en masse af den bedste bayerske øl. Tag til mødestedet og mød dit team for dagen, som består af din lokale guide og andre internationale rejsende. Vi starter med at lære hinanden at kende over en øl og giver nogle generelle oplysninger om dagen. Derefter går turen mod Wiesn og ind på Oktoberfest-området for at opleve Tysklands ikoniske ølfestival på første hånd. Udforsk hovedattraktionerne, mens din guide fortæller dig sjove og interessante historier om den bayerske kultur og selve Oktoberfesten. Når du har fået appetit, går du ind i et af teltene, hvor der venter et reserveret bord. Sæt dig ned til en traditionel frokost og 2 liter Oktoberfest-øl, og nyd den livlige atmosfære med dine medrejsende. Du kan blive så længe, som reservationen varer (normalt 3,5 - 4 timer). Sørg for at kunne gå en afstand på ca. 1,5 km, da stedet er meget bredt.

München: Oktoberfest-billet med reserverede pladser, mad og øl

5. München: Oktoberfest-billet med reserverede pladser, mad og øl

Tag med en passioneret lokal guide og ølentusiast for at få mest muligt ud af Oktoberfesten i München. Lær om lokal historie og kultur, mens du nipper til friske øl, smager på lokal mad og synger og danser ved gruppens private bord i et af ølfestivalens telte. Efter at have udforsket festivalpladsen går I til jeres reserverede pladser i det ældste øltelt på festivalen. Nyd den fantastiske øl, maden og atmosfæren. Det bedste af det hele er, at du aldrig vil føle dig trængt, da dit bord til 10 kun er dækket til syv personer. Ud over at indsnuse den sjove Oktoberfest-atmosfære kan du også lære om traditionerne bag den berømte ølfestival. Hvilken slags øl bliver der serveret? Hvorfor klæder folk sig på en bestemt måde? Hvordan blev festivalen til? Få svar på alle spørgsmål af din lokale guide, og nyd festlighederne i fulde drag.

Fra München: Neuschwanstein Slot med bus og alpin cykeltur

6. Fra München: Neuschwanstein Slot med bus og alpin cykeltur

Nyd en fleksibel heldagsudflugt med luksusbus til den smukke Algäu-region i det sydvestlige Bayern, og besøg den charmerende by Hohenschwangau nær den østrigske grænse. Det var i nærheden af denne by, at den ekstravagante kong Ludwig II byggede sit eventyrslot Neuschwanstein, kort før han blev arresteret. Om morgenen tager du på en afslappende cykeltur i roligt tempo gennem alpine landskaber og stopper ved en forfriskende sø for at tage en forfriskende svømmetur. Om eftermiddagen går du op ad den mindre kendte sti til Neuschwanstein Slot. Hvis bussen kører, er dette også en mulighed for at komme op til Marys Bro (bustur én vej koster yderligere 3 € pp). Det Disney-lignende Neuschwanstein Slot er baseret på Wartburg i Thüringen, som Wagner brugte som kulisse til sin opera "Tannhauser". Lær om den "gale" Ludwigs kontroversielle liv og mystiske død, før din luksustransport tilbage til München. Eller du kan slentre rundt på Hohenschwangau Slot med mulighed for at tage på tur i stedet for Alpine Bike Ride. Frokosten vil enten være på et lokalt bryggeri med udsigt over slottet, eller du kan spise frokost på egen hånd i landsbyen ved foden af slottet. Uanset hvad vil du få mulighed for at smage lokal øl og traditionel bayersk mad. Hvis du vælger ikke at tage alpincykelturen, sætter vi dig af ved Hohenschwangau Slot (en rundvisning koster 22,50 € ekstra), hvor du efter rundvisningen og frokosten på egen hånd mødes med resten af gruppen, så I alle kan gå op sammen og tage turen som en gruppe. Alle forlader slottet og går ned ad bjerget for at tage bussen tilbage til München.

München: Oktoberfest-tur og reservation af ølhal (Bierzelt)

7. München: Oktoberfest-tur og reservation af ølhal (Bierzelt)

Oktoberfest Tour & Party (aftenreservation): Om turen De ægte München-entusiaster fra MucTours viser dig Oktoberfesten fra dens autentiske side på en fredag, uden turistfælder, adgangskaos og kedelig søgen efter pladser. I stedet får du søde mennesker, mega stemning og festgaranti på det bedste tidspunkt på den bedste dag - fredag aften (fra kl. 15.30/15.30)! Efter en Wiesn-rundvisning på festivalpladsen med lidt historie, sjove anekdoter og særlige personlige anbefalinger går vi til et af de store øltelte, hvor der ved vores reserverede borde venter dig et appetitbræt, to øl og en kylling (eller tilsvarende mad og drikke). Vores guider er supernetværkere, så du vil helt sikkert føle dig hjemme. Og efter lukketid anbefaler vi selvfølgelig de bedste after-Wiesn-fester. Rejseplan for turen Vi mødes kl. 14.30 nær metrostationen Goetheplatz og slentrer gennem maleriske sidegader mod Wiesn. Når vi ankommer til Oktoberfest-området, starter vi med at vise dig et par legendariske forlystelser, boder, der er værd at besøge, og vejen til "Oide (historiske) Wiesn", fortæller dig sjove episoder fra vores personlige Wiesn-oplevelser og får stemningsbarometeret højt for første gang med en snaps. På vej til vores telt passerer vi et par Instagram-værdige motiver, så alle kan forevige deres personlige minder fra en fantastisk dag på billeder. Kl. 15.30 indtager vi vores borde, som er reserveret indtil lukketid i et af de store telte. På bordene står allerede overdådigt fyldte Brotzeitbrettl med bayerske specialiteter og venter på os. Den første øl er hurtigt bestilt og serveret - og så kan festen for alvor komme i gang! Om aftenen spiller bandene altid meget stemningsfulde tyske og internationale sange, som opfordrer os til at synge med og danse. Så vi fester lystigt på vores pladser og nyder øl og delikatesser. Kl. 22.30 er der udgangsforbud i teltet, og så går vi ud sammen og giver ægte insidertips til after-Wiesn-fester til alle dem, der vil opleve mere.

7 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Oktoberfest

Oktoberfest: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München: Oktoberfest-oplevelse og frokost i telt

München: Oktoberfest-oplevelse og frokost i telt

Udforsk det sjove og festlige, som Münchens Oktoberfest har at byde på, og mød mennesker fra hele verden, mens du er på tur. Nyd et bord, der er afsat til gruppen, og smag snacks og nyd inkluderet øl. Opdag Oktoberfesten med en gruppe mennesker fra hele verden. Mød op tæt på Oktoberfesten og gå med gruppen mod festivalen. Nyd en kold velkomstøl, der venter på dig ved mødestedet. Introducer dig selv til gruppen, før du går en kort runde gennem Oktoberfesten og lærer mere om festivalen, mens du går. Gå videre til den næste del af turen, hvor et bord venter på gruppen i et traditionelt telt, hvor de første 2 liter øl allerede er inkluderet. Smag en lækker bretzel, inkluderet til hver gæst, og et snackbræt, som gruppen kan dele. Prøv nogle bayerske specialiteter, før du opdager resten af Oktoberfest med dine nye venner.

München: Oktoberfest-tur med teltreservation, mad og øl

München: Oktoberfest-tur med teltreservation, mad og øl

Der er intet som Oktoberfest i München, verdens største øl- og folkefest, som er blevet fejret hvert efterår i Bayern i over to århundreder. Tiltag til denne unikke tur, hvor du vil udforske festivalpladsen, få forklaret festens historie og få en introduktion til hvordan du bedst muligt kan værdsætte "Wiesn", som Oktoberfest kaldes af de lokale. Når dine guider har givet dig et nærmere indblik i denne årlige festival med øl og kultur, vil du vove dig ind i et af de store øltelte, hvor du vil få et bord reserveret kun til din gruppe. Et par liter øl og en tallerken mad (som regel en halv kylling, det typiske Oktoberfest-måltid) er også inkluderet i din booking. Din turgruppe vil være begrænset i størrelse, hvilket betyder, at du vil få personlig opmærksomhed fra din guide under hele oplevelsen. Din guide vil være en flydende engelsktalende, som er en Oktoberfest-veteran og ikke kun ved, hvordan man får mest muligt sjov ud af begivenheden, men er også en mester i gruppekemi, hvilket sikrer, at alle har en fantastisk tid.

München: Oktoberfest Big Beer Tent Reservation af aftenbord

München: Oktoberfest Big Beer Tent Reservation af aftenbord

Mød din guide, og gå en kort tur ind på Oktoberfests område for at opleve en aften med tyske festligheder i München. Stop for at tage billeder ved indgangen, og indsnus den unikke atmosfære fra den berømte ølfestival. Fejr Oktoberfest i et af de store øltelte som Paulaner eller Hofbräu med op til 10 personer ved dit reserverede aftenbord fra kl. 16.00 til 22.30. Få særlige pladser, hvor morskabsfaktoren er størst, og aftenen bliver en uforglemmelig oplevelse. Din aften inkluderer kuponer til 2 liter Oktoberfest-øl (eller alkoholfrie drikkevarer) plus en halv kylling (der findes også en vegetarisk variant). Yderligere drikkevarer og mad kan tilkøbes, mens du nyder din aften i München. Hvis der bookes til mindre end 10 personer, vil bordet blive fyldt med andre personer. No-shows vil blive erstattet med andre personer.

München: Guidet Oktoberfest-oplevelse med øl og frokost

München: Guidet Oktoberfest-oplevelse med øl og frokost

Tag med på en guidet tur, og oplev Münchens berømte Oktoberfest som en lokal. Oplev festivalpladsen, lær om den bayerske kultur, og gå ind i et af de populære øltelte for at nyde en traditionel frokost og selvfølgelig en masse af den bedste bayerske øl. Tag til mødestedet og mød dit team for dagen, som består af din lokale guide og andre internationale rejsende. Vi starter med at lære hinanden at kende over en øl og giver nogle generelle oplysninger om dagen. Derefter går turen mod Wiesn og ind på Oktoberfest-området for at opleve Tysklands ikoniske ølfestival på første hånd. Udforsk hovedattraktionerne, mens din guide fortæller dig sjove og interessante historier om den bayerske kultur og selve Oktoberfesten. Når du har fået appetit, går du ind i et af teltene, hvor der venter et reserveret bord. Sæt dig ned til en traditionel frokost og 2 liter Oktoberfest-øl, og nyd den livlige atmosfære med dine medrejsende. Du kan blive så længe, som reservationen varer (normalt 3,5 - 4 timer). Sørg for at kunne gå en afstand på ca. 1,5 km, da stedet er meget bredt.

München: Oktoberfest-billet med reserverede pladser, mad og øl

München: Oktoberfest-billet med reserverede pladser, mad og øl

Tag med en passioneret lokal guide og ølentusiast for at få mest muligt ud af Oktoberfesten i München. Lær om lokal historie og kultur, mens du nipper til friske øl, smager på lokal mad og synger og danser ved gruppens private bord i et af ølfestivalens telte. Efter at have udforsket festivalpladsen går I til jeres reserverede pladser i det ældste øltelt på festivalen. Nyd den fantastiske øl, maden og atmosfæren. Det bedste af det hele er, at du aldrig vil føle dig trængt, da dit bord til 10 kun er dækket til syv personer. Ud over at indsnuse den sjove Oktoberfest-atmosfære kan du også lære om traditionerne bag den berømte ølfestival. Hvilken slags øl bliver der serveret? Hvorfor klæder folk sig på en bestemt måde? Hvordan blev festivalen til? Få svar på alle spørgsmål af din lokale guide, og nyd festlighederne i fulde drag.

Fra München: Neuschwanstein Slot med bus og alpin cykeltur

Fra München: Neuschwanstein Slot med bus og alpin cykeltur

Nyd en fleksibel heldagsudflugt med luksusbus til den smukke Algäu-region i det sydvestlige Bayern, og besøg den charmerende by Hohenschwangau nær den østrigske grænse. Det var i nærheden af denne by, at den ekstravagante kong Ludwig II byggede sit eventyrslot Neuschwanstein, kort før han blev arresteret. Om morgenen tager du på en afslappende cykeltur i roligt tempo gennem alpine landskaber og stopper ved en forfriskende sø for at tage en forfriskende svømmetur. Om eftermiddagen går du op ad den mindre kendte sti til Neuschwanstein Slot. Hvis bussen kører, er dette også en mulighed for at komme op til Marys Bro (bustur én vej koster yderligere 3 € pp). Det Disney-lignende Neuschwanstein Slot er baseret på Wartburg i Thüringen, som Wagner brugte som kulisse til sin opera "Tannhauser". Lær om den "gale" Ludwigs kontroversielle liv og mystiske død, før din luksustransport tilbage til München. Eller du kan slentre rundt på Hohenschwangau Slot med mulighed for at tage på tur i stedet for Alpine Bike Ride. Frokosten vil enten være på et lokalt bryggeri med udsigt over slottet, eller du kan spise frokost på egen hånd i landsbyen ved foden af slottet. Uanset hvad vil du få mulighed for at smage lokal øl og traditionel bayersk mad. Hvis du vælger ikke at tage alpincykelturen, sætter vi dig af ved Hohenschwangau Slot (en rundvisning koster 22,50 € ekstra), hvor du efter rundvisningen og frokosten på egen hånd mødes med resten af gruppen, så I alle kan gå op sammen og tage turen som en gruppe. Alle forlader slottet og går ned ad bjerget for at tage bussen tilbage til München.

München: Oktoberfest-tur og reservation af ølhal (Bierzelt)

München: Oktoberfest-tur og reservation af ølhal (Bierzelt)

Oktoberfest Tour & Party (aftenreservation): Om turen De ægte München-entusiaster fra MucTours viser dig Oktoberfesten fra dens autentiske side på en fredag, uden turistfælder, adgangskaos og kedelig søgen efter pladser. I stedet får du søde mennesker, mega stemning og festgaranti på det bedste tidspunkt på den bedste dag - fredag aften (fra kl. 15.30/15.30)! Efter en Wiesn-rundvisning på festivalpladsen med lidt historie, sjove anekdoter og særlige personlige anbefalinger går vi til et af de store øltelte, hvor der ved vores reserverede borde venter dig et appetitbræt, to øl og en kylling (eller tilsvarende mad og drikke). Vores guider er supernetværkere, så du vil helt sikkert føle dig hjemme. Og efter lukketid anbefaler vi selvfølgelig de bedste after-Wiesn-fester. Rejseplan for turen Vi mødes kl. 14.30 nær metrostationen Goetheplatz og slentrer gennem maleriske sidegader mod Wiesn. Når vi ankommer til Oktoberfest-området, starter vi med at vise dig et par legendariske forlystelser, boder, der er værd at besøge, og vejen til "Oide (historiske) Wiesn", fortæller dig sjove episoder fra vores personlige Wiesn-oplevelser og får stemningsbarometeret højt for første gang med en snaps. På vej til vores telt passerer vi et par Instagram-værdige motiver, så alle kan forevige deres personlige minder fra en fantastisk dag på billeder. Kl. 15.30 indtager vi vores borde, som er reserveret indtil lukketid i et af de store telte. På bordene står allerede overdådigt fyldte Brotzeitbrettl med bayerske specialiteter og venter på os. Den første øl er hurtigt bestilt og serveret - og så kan festen for alvor komme i gang! Om aftenen spiller bandene altid meget stemningsfulde tyske og internationale sange, som opfordrer os til at synge med og danse. Så vi fester lystigt på vores pladser og nyder øl og delikatesser. Kl. 22.30 er der udgangsforbud i teltet, og så går vi ud sammen og giver ægte insidertips til after-Wiesn-fester til alle dem, der vil opleve mere.

De mest populære seværdigheder i München

Oplevelser i Oktoberfest

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Oktoberfest

Vil du se alle oplevelser i Oktoberfest? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oktoberfest

Samlet bedømmelse

4.6
(66 anmeldelser)