Tilføj datoer

Olivia Jones Bar

Vi fandt 8 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Olivia Jones Bar

Vil du se alle oplevelser i Olivia Jones Bar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Olivia Jones Bar

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.186 anmeldelser

fantastisk hold havde dennis sand meget klasse og informar lav kunne have talt med ham i timevis sandt simpelthen fantastisk den aften altid glad igen, kun jeg ville have snakket mere men det var kun 90 minutter men som dennis allerede sagde bare stå ved døren eller med olivas trup, hvis du vil vide mere, inviter dig på en øl eller en cola, og jeg anbefaler alle, der virkelig er interesseret i at lære mere om dette område, held og lykke til oliv og hendes trup lg sascha og jessica

En meget flot og informativ tur, med et behageligt deltagerantal. Dennis kender alle de hjørner, tips, tricks, meget mere, du bør vide om Reeperbahn, og hvor du skulle have været. Overbevist lige fra starten med sin åbne og humoristiske facon. Altid en kvik ord i ærmet. Vi var meget tilfredse og vil klart anbefale det til alle, også velegnet til folk der har været der før.

Meget interessant tur med Vanity Trash. Desværre regnede det, men det gjorde ikke noget, vi fik det bedste ud af det og hyggede os stadig. Vi var i stand til at fordybe os i Reeperbahns flair og følte os meget trygge, fordi vi blev ledsaget af en udsmider fra Olivia Jones Bar (han var også meget flink)

Jeg kan kun anbefale denne insider-tur til alle. Selvom chancerne for rent faktisk at gå gennem kvarteret med Olivia J. er små. Men de andre "piger" har det også godt. Vi havde en masse grin, og det var bestemt lærerigt. Du kommer ind i hjørner, som du ikke ville se på.

Jeg havde faktisk booket turen med Fabian, det var desværre ikke muligt på grund af Corona. Turen blev så overtaget af Olli Zeriadtke og hvad kan jeg sige? Det var bare fantastisk!!! HAN havde meget at fortælle, og besøget i SM showroom var rigtig godt. De 2 timer fløj afsted.