Ting at foretage sig
Omiš

Vores mest anbefalede ting at gøre i Omiš

Split: Rafting på Cetina-floden med Cliff Jumping-tur

1. Split: Rafting på Cetina-floden med Cliff Jumping-tur

Vi byder vores gæster velkommen på vores parkeringsplads, der ligger ca. 6 km fra Omiš. Vi sender hver gæst en detaljeret beskrivelse af, hvordan man kommer til vores mødested og trafikrådgivning. Tjek venligst også din spam-mappe. Vi anbefaler, at du kommer mindst 10 minutter før, så vi har tid nok til at besvare spørgsmål og gøre os klar. Vores parkeringsplads er også turens slutpunkt, så du kan efterlade håndklæder og tørt tøj i bilen. Med en shuttlebus, som er inkluderet i turprisen, kører vi dig op til indgangsstedet. Det er en 20 minutters køretur i en minibus. Vores rafting-tur er velegnet til begyndere og ikke-svømmere. Den strækning, du skal rafte på, er ca. 10 km lang og giver dig mulighed for at udforske den smukke Cetina-kløft fra et helt andet perspektiv. I løbet af turen stopper vi flere gange, f.eks. for at svømme, springe fra klipper og udforske en smuk grotte, hvilket alt sammen er valgfrit. Du vil være omkring 3 timer på floden, hvor du padler gennem betagende landskaber i ren natur. Der er ikke mulighed for at købe mad undervejs, så vi foreslår, at du spiser morgenmad/frokost inden. Vores tur slutter tæt på parkeringspladsen. Kom tilbage til naturen, og nyd den fantastiske udsigt over Dalmatiens smukke landskaber på et rafting-eventyr ned ad Cetina-floden. Stop for at svømme og springe ud fra klipper undervejs. Se efter vilde dyr og planter, og køl ned under et vandfald, mens du udforsker. Find flere små søer med krystalklart drikkevand, som fødes af små vandfald. Få et adrenalinsus, når du padler dig gennem de spændende strømfald i 5 kilometer. Stop ved Tisne Stine-kløften for endnu en svømmetur og et valgfrit klippespring fra 4-5 meters højde. Udforsk den enestående smukke underjordiske verden i en hule skjult bag et vandfald. Svøm i det utroligt klare kildevand, og beundr stalaktitterne og stalagmitterne.

Split/Omiš: Rafting på Cetina-floden med Cliff Jump og svømning

2. Split/Omiš: Rafting på Cetina-floden med Cliff Jump og svømning

Bring lidt tid på Cetina-floden i det sydlige Kroatien med et river rafting-eventyr. Sejl en strækning på 12 kilometer, der falder 47 meter undervejs, og nyd omgivelserne ved den mest vandrige flod i Dalmatien. Start eventyret med en bekvem afhentning fra Omiš og bliv kørt til floden, eller kom til vores gratis parkering, som er ved raftingens slutpunkt. Efter en sikkerhedsbriefing får du det nødvendige udstyr, herunder svømmeveste, hjelme, pagajer og neoprendragter. Derefter kan du begive dig ud på vandet. På den første del af turen skal du tilbagelægge en distance på 5 km i niveau 2-rapids. På resten af turen navigerer du gennem niveau 3 strømfald. Denne overgang gør turen sikker for alle over 5 år, så længe mindreårige er ledsaget af deres forældre eller værger. Hop ud fra en 3 eller 6 meter høj klippe, svøm i krystalklart vand, og nyd udsigten til vandfaldet. Ved slutningen af turen bliver du kørt tilbage til opsamlingsstedet i Omiš

Fra Omiš: Cetina River Rafting tur med undervandsgrotte

3. Fra Omiš: Cetina River Rafting tur med undervandsgrotte

Rafting på floden Cetina ligger på en 11 km lang rute (klasse 2-3) og tager ca. 3 timer. Turen kan også omfatte et besøg i en undervandsgrotte og en svømmepause, hvor det er muligt at prøve klippeudspring. Vores guider har gennemført den kroatiske bjergredningstjenestes uddannelsesprogram for guider inden for oplevelsesturisme. Gæsterne bliver fulgt gennem turen af en fotograf. Alle gæster bliver forkælet med kold juice og vand, kaffe, snacks, frugt, småkager, fritter...

Fra Split/Omiš: Rafting-eventyr med guide på Cetina-floden

4. Fra Split/Omiš: Rafting-eventyr med guide på Cetina-floden

Udforsk Cetina-flodens utæmmede skønhed på en spændende rafting-tur. Deltag i erfarne guider for at erobre hjertebankende strømfald, mens du sikrer din sikkerhed til enhver tid. Fordyb dig i det fantastiske naturlandskab, mens du navigerer i forskellige udfordrende farvande. Start dit eventyr med afhentning fra dit hotel i Split eller Omiš. Ved ankomsten til startstedet får du en omfattende sikkerhedsbriefing og instruktioner fra de professionelle guider. Udstyr med rafting- eller kanoudstyr i topkvalitet, inklusive sikkerhedsudstyr. Tag derefter afsted på en actionfyldt rejse, hvor du navigerer i de spændende strømfald i Cetina-floden, omgivet af betagende naturlandskaber. Beundre skønheden ved brusende vandfald, forrevne klipper og frodig vegetation langs flodbredderne. Nyd en afslappende pause med inkluderede forfriskninger for at genopbygge din energi, før du afslutter turen. Tag afsked med floden og vend tilbage til udgangspunktet, og slap af på din dag med eventyr, når du vender tilbage til din bolig.

Fra Omis: Tur med speedbåd til Den Blå Grotte og de 5 øer

5. Fra Omis: Tur med speedbåd til Den Blå Grotte og de 5 øer

Begynd din dagstur med en tur i speedbåd til den blå grotte på Bisevo Island. Besøg Monk Seal Cave og udforsk den skjulte strand. Tilbring noget tid på den fantastiske Stiniva strand på Vis Island, og nyd derefter et svømme- og snorkelstop ud for Budikovac Island. Tag til de uberørte Pakleni-øer, en populær kæde af 16 småøer foran Hvar-portene. Slap af på stranden i de mange bugter, hvor du kan slappe af og snorkle i det krystalklare hav. Det næste stop er øen Hvar. Brug din fritid på at udforske den gamle bydel med dens gamle venetianske paladser og smukke pladser. Kravl op ad trapperne til den gamle fæstning over byen, inden du kører tilbage til Omiš.

Fra Omiš/Split: Rafting-oplevelse på Cetina-floden

6. Fra Omiš/Split: Rafting-oplevelse på Cetina-floden

Lad Split bag dig, og raft ned ad Cetina-floden i Kroatien på en padletur i Omiš. Glid ned ad vandet, nyd svømning, klippehop og afslappende pauser undervejs. Udforsk den vilde side af Kroatien på en raftingoplevelse af Cetina-floden. Hvil og slap af undervejs med tre pauser, så du kan svømme, klippehoppe eller bare nyde det naturlige landskab omkring dig. Mellem den første og anden pause skal du hoppe ud af din tømmerflåde og gå en kort vej til det næste kontrolpunkt, da hvidvandet er for hårdt til, at begyndere kan padle igennem. Kom tilbage i din tømmerflåde og fortsæt din rejse, før du bliver sat af igen ved dit udgangspunkt.

Omiš: Kajak- og snorkeltur

7. Omiš: Kajak- og snorkeltur

Din kajaktur starter 8 km opstrøms fra byen Omiš, hvor din kajak og guide venter på dig. Efter en kort briefing og demonstration begynder din tur. Mens du langsomt bevæger dig ned ad floden, kan du opleve et land fuld af mystik og intriger. Stop for en svømmetur i flodens krystalklare vand, inden du når frem til byen Omiš, hvor floden løber ud i havet. Få taget et billede af din guide, som er udstyret med et højteknologisk kamera. Afslut turen ved et forladt skibsvrag, der ligger blot 3 meter under vandet, hvor du har mulighed for at snorkle. Efterfølgende kan du slappe af på en kilometerlang sandstrand.

Fra Omiš: Lille gruppetur til Krka-vandfald og Trogir

8. Fra Omiš: Lille gruppetur til Krka-vandfald og Trogir

Du vil tage afsted fra Omiš i komfort og stil i et køretøj med aircondition til Krka Nationalpark. Ankom til flodbyen Skradin, og hop ombord på en naturskøn bådtur langs Krka-floden, hvor du vil kunne beundre det naturskønne område fra et andet perspektiv. Lad dig betage af kaskaderne ved Skradinski Buk-vandfaldet, og gå over træbroen på en informerende natursti. Oplev de gamle vandmøller, der nu bruges til at holde udstillinger og gavebutikker, hvor du kan købe autentiske souvenirs. Få chancen for at få en forfriskende dukkert i floden og smage nogle af de lokale delikatesser for egen regning. Fortsæt til den historiske by Trogir, for at se det UNESCO verdensarvslistede monument før hjemrejsen til Omiš.

Omiš: Vandcykelsafari på Cetina-floden

9. Omiš: Vandcykelsafari på Cetina-floden

Flygt fra det almindelige, og tag på et unikt og spændende eventyr i den smukke park Cetina River i Omiš. Tag del i en miljøvenlig måde at udforske den fantastiske natur på, og nyd solen på vandet. Din rejse starter ved vores ejendom, som ligger 5 km fra Omiš, og det er også slutpunktet. Derfra går vi 4 km ned ad floden og tilbage igen, 8 km i alt. Slap af med en cykel, der er velegnet til professionelle eller begyndere, og perfekt til alle aldre og evner. Glid på cykler, der er specielt designet til en jævn og let tur på vandet. Nyd roen på din rejse med cykler, der er skabt til at være stabile, så du kan fokusere på landskabet. Træd i pedalerne med en hastighed på op til 12 km/t, mens du altid føler dig tryg og sikker. Dine vandcykler er udstyret med et opbevaringsrum, drikkeholdere, personlig flydeanordning, komfortable og justerbare sæder, så du kan slappe af, mens du cykler langs floden.

Omiš: Cetina-floden Canyoning oplevelse

10. Omiš: Cetina-floden Canyoning oplevelse

Din canyoningtur starter i Omiš, hvorfra du kører med minibus til landsbyen Zadvarje. Under transporten vil du nyde panoramaudsigten over Brac, Hvar, Vruja-bugten og Biokovo-bjerget. Når du ankommer til Zadvarje, vil du blive udstyret med 5-millimiter canyoning neopren, en hjelm, en redningsvest og en canyoning-sele. Under din canyoning på Cetina-floden vil du kombinere svømning i den krystalklare flod med vandreture, glidning gennem strømfaldene og passage gennem de smukke tunneller, hvorfra du vil have en utrolig udsigt til det 55 meter høje vandfald Gubavica. Som belønning for din indsats får du også mulighed for at kigge ind i en grotte, der ligger i hjertet af vandfaldet. Det eneste, du skal medbringe til dette canyoning-eventyr, er vand og snacks, sportssko, et håndklæde, et minimum af kondition og en eventyrlysten ånd. Din canyoningtur slutter senere i nærheden af et af de ældste kraftværker i Europa, ved navn Kraljevac.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Omiš

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Omiš?

Topattraktionerne, der skal opleves i Omiš:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Omiš?

De bedste dagsture og -udflugter fra Omiš er:

Split

Andre seværdigheder i Omiš

Vil du se alle oplevelser i Omiš? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Omiš

Samlet bedømmelse

4.7
(1.244 anmeldelser)

Den første bonus, jeg vil nævne, er pock up fra Omiß, hvilket hjalp os ret meget, fordi vi ikke behøvede at lede efter vores egen transport til Split, hvor båden var. Så meget svømning og afslapning på strandene eller på speedbåden, også sightseeing. Det var virkelig sjovt, især bådturen tilbage. Alt virkede organiseret og til tiden - så meget som du kan forvente i det sydeuropæiske land, fordi der ikke var mere end 5 minutters forsinkelse. Eller måske var vi bare heldige med andre deltagere, der fulgte tidsplanen. Guiden Vlado og kaptajn Paulo var sjove mennesker og tjekkede, om alle er okay. Det var sødt.

Dagen var fantastisk, men markant transport ned på grund af det faktum, at vi gik 4,5 miles til omis kl. 05.00 kun for at opdage, at transporten gik tilbage samme vej, som vi havde gået, og endda forbi vores lejlighed, vi forlod 2 timer tidligere. Dette var en tvist, vi fortalte bureauet, hvor vores lejlighed var, helt sikkert kunne have hentet os og reddet vores tidlige Miring-vandring

Jeg kunne godt lide det. Det var sjovt, interessant og med en fantastisk udsigt! Jeg gætter på, at det kan være kedeligt (med hensyn til adrenalin) for dem, der har dyrket rafting før, men udsigten er stadig det værd. For os, som for de mennesker, der lavede rafting for første gang, var det bare perfekt: ikke for meget fare og adrenalin, men stadig fantastisk tid.

Som en første gang rafter var denne tur perfekt. Vores guide, Jurek var gæstfri, engagerende og sjov. Smuk natur, god balance mellem strømfald og ro. Et klippehop, noget svømning og alt til tiden. Stærkt anbefale dette i morgen og zip line efter frokost i Omis. Skøn dag!

En fantastisk dag tilbragt i selskab med vores guide og vores skipper. Husk at tage vand og noget at snacke på. Den eneste ulempe er, at afgangen egentlig ikke er udeladt for båden, men i Split tager en shuttle dig dertil.