Tilføj datoer

One World Trade Center

Kom til tops i den højeste bygning på den vestlige halvkugle, og beundr den utrolige udsigt over New York.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • City-kort
  • Private rundvisninger
Vi fandt 43 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 43

Andre seværdigheder i One World Trade Center

Vil du se alle oplevelser i One World Trade Center? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om One World Trade Center

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 15.797 anmeldelser

Flot og fint, udsigt hele vejen rundt, lidt dyrt men det er alt i NYC man tydeligt mærke at dollaren er på lige fod med euroen kiosk på toppen er så dyr at man 100 % ikke køber noget det er på grænsen til svineri det første du bliver mødt af på toppen er en præsentation af en ipad du kan leje turen rundt hvor man så har lagt alle skyskraber ind hvis du ikke lejer den skal du selv gætte navne på dem hvilket næsten giver sig selv når du kigger rundt pris i leje 120.- jeg giver alligevel 5 stjerner for oplevelsen selv om det er dyrt 100 dollars for 2 voksne = 746.- for en tur op

Turen var rart, den kunne have startet en time senere, så du ville kunne se flere lys, mens du skulle ud den første time. Der var engang, om guiden ikke talte, i det mindste kunne de have spillet musik. Alt i alt var det OK

En meget fornøjelig aften. Masser af udendørs siddepladser på øverste dæk. Når du er under jorden, kan du rejse dig og bevæge dig lidt. Fantastiske seværdigheder. Højt anbefalet.

Kom helst en time før, hvis du vil have dine ønskede pladser. En værdifuld aktivitet! Set på New York fra vandet og med solnedgangen er det storslået!!

meget flot sejltur med meget billedpotentiale, men du bør være der mindst en time tidligere, hvis du vil have en plads på dækket (udenfor).