Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Orlando

Besøgende kommer rejsende for at opleve forlystelsesparkerne og rumcentret, og kan derefter opdage skjulte perler, fra grønne områder til naturreservater.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Orlando

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

1. Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Køb et 1, 3, 5, 7 eller 14 dages Orlando I-Ride Trolley Pass for at nyde ubegrænsede muligheder for at hoppe på og af ved adskillige attraktioner, restauranter og indkøbssteder langs International Drive resort distriktet. Trolleyvognene er en charmerende tilbagevenden, samtidig med at de tilbyder moderne bekvemmeligheder som aircondition og en jævn kørsel. Der er stoppesteder op og ned ad hovedgaderne, og vognene ankommer ca. hvert 20. minut. Vognene kører både til SeaWorld og Aquatica samt til andre attraktioner, herunder ICON Park, Fun Spot America Orlando, Dezerland og WonderWorks. Større indkøbs- og spiseområder i International Drive-resortområdet er også dækket langs rutekortet samt Orange County Convention Center.

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

2. Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Nyd masser af udstillinger, shows og attraktioner i Kennedy Space Center Visitor Complex, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Se udstillingen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som omfatter en live interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd deep space-opsendelsen ved at besøge Gateway-komplekset for at se NASA og deres kommercielle partneres aktuelle og kommende banebrydende opfindelser inden for rumforskning. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå tag afsted på en af 4 uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. Tag til Apollo/Saturn V Center med en Kennedy Space Center-bustur, hvor du kan se en fuldt restaureret, kæmpemæssig Saturn V-raket, 1 ud af kun 3 i verden. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se en hyldest til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med mange brugere.

Orlando: Universal Studios Park to Park-billet

3. Orlando: Universal Studios Park to Park-billet

Tag på en ferie, som ikke ligner noget, du har oplevet før, på Universal Orlando Resort. Tre fantastiske forlystelsesparker giver dig mulighed for at fordybe dig i den næste generation af den nyeste blockbuster-underholdning og rejse gennem de utrolige heltes legendariske verdener. Slip din fantasi løs i Universal Studios Florida, hvor adrenalinfyldte, topmoderne attraktioner bringer dine favoritfilm, TV and meget andet til live. Lige ved siden af finder du stærke historier, myter og legender i Universal’s Islands of Adventure. I vandlandet Universal’s Volcano Bay – der kun er inkluderet i billetmuligheden med 3 parker – finder du en oase af spænding og afslappet luksus. Du kan også nyde uforglemmelige spisemuligheder og unik underholdning på Universal CityWalk, der er hjemsted for en række temarestauranter, klubber, koncertsteder, film, butikker, minigolf med mere. Universal Orlando Resort is a holiday of endless awesome. Universal's Volcano Bay (lukket på udvalgte datoer. Besøg Universal Orlando-appen for at se parkens åbningstider og opdateringer.) WIZARDING WORLD og alle relaterede varemærker, tegn, navne og kendetegn er © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s22) Jurassic World franchise TM & © 2022 Universal City Studios LLC og Amblin Entertainment, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Alle rettigheder forbeholdes. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown og XD er Cinemark-mærker. “Cinemark” er et registreret servicemærke tilhørende Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf og tilhørende logoer er varemærker tilhørende Adventure Golf Design & Development, Inc. TRANSFORMERS© og dets logo og alle relaterede tegn er varemærker tilhørende Hasbro og anvendes med tilladelse. 2022 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes. Minions og alle relaterede elementer og kendetegn TM & 2022 Universal Studios. Alle rettigheder forbeholdes. Før du besøger Universal Orlando Resort, læs sikkerhedsretningslinjerne på UniversalOrlando.com/SafetyInfo Vilkår og betingelser for denne billettype kan findes ved at klikke på "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH"-linket i sektionen "Organiseret af".

SeaWorld Orlando: Entrébillet til parken

4. SeaWorld Orlando: Entrébillet til parken

Fordyb dig i SeaWorld Orlando, hvor vandverdenen kommer til live. Med denne kombinerede billet kan du også nyde spændingen i AquaticaOrlando, Busch Gardens Tampa og Adventure Island. SeaWorld Slut af med havet i SeaWorld, se spækhuggere springe i One Ocean-showet, sus som en rokke på Manta The Ride, oplev de spændende, kølige eventyr i Antarctica: Empire of the Penguin, og del en episk rejse med havskildpadder i TurtleTrek. Oplev spækhuggernes kraft og det imponerende Shamu-show One Ocean. Spækhuggere springer op mod himlen, springvandene danser, og en Splash Zone-siddeplads giver dig undersøisk udsigt til spækhuggernes flagrende finner, der strinter dig til med vand. Få hurtig spænding i Manta Flying Roller Coaster, hvor du vipper parallelt med jorden og bliver sendt hovedkulds på en drejende, kastende tur, der starter med et omvendt styrtdyk. Med Antarctica: Empire of the Penguin vil du glide forbi overjordiske, iskolde seværdigheder på en tur gennem en pingvinudstilling uden glas, som får dig tættere på de charmerende fugle og lader dig opleve deres ideelle, frostklare betingelser. Aquatica Orlando Prøv lynhurtige vandrutsjebaner og spændende bølgepools, og se rolige strande og dyrenes bemærkelsesværdige habitater, der er kendetegnende for SeaWorld, Aquatica Orlando, SeaWorld vandland for personer i alle aldre og med alle interesser. Denne enestående park huser nogle af verdens mest spændende vandforlystelser og har over 38 rutsjebaner, floder og laguner og knap 8000 kvadratmeter glimtende hvide sandstrande. Busch Gardens Tampa Tag din familie med til Busch Gardens Tampa, et sted hvor underholdningen opstår naturligt. Alle kan nyde den enestående blanding af dyremøder, fængslende shows og spændende forlystelser. Løb som en gepard på Cheetah Hunt, eller dyk direkte ned med 95 kilometer i timen med Falcon's Fury, Amerikas højeste fritstående frit fald-tårn. Adventure Island Forkæl din familie med en tropisk oase, hvor det sjove aldrig stopper. Nyd spændende forlystelser, kølige rutsjebaner og vand til glæde for alle. Sus ned ad de vilde rør i Caribbean Corkscrew, gennem 64 meter lange GulfScream eller til enden af Riptide. De små kan nyde eventyr ved Fabians Funport med springvand, splashzoner og vandrutsjebaner, der passer perfekt til de yngste.

Orlando: Billet til Everglades Airboat Ride og Wildlife Park

5. Orlando: Billet til Everglades Airboat Ride og Wildlife Park

Det er kun en kort køretur fra Orlando, Disney-området, Kissimmee, Space Coast og Orlando International Airport, og Wild Florida tilbyder det bedste af Orlandos mest eftertragtede aktiviteter: airboat-ture, alligatorer og dyreliv. Denne tur i Orlando Everglades er bredt kendt som den smukkeste tur i Central Florida. Hop om bord for at udforske 4.200 hektar af smukke frodige landskaber, herunder beskyttede sumpe, moser og floder, i hjertet af Central Florida Everglades. Du kan også nyde en ægte Florida-grill, udstillinger med eksotiske dyr, en voliere med tropiske fugle, en gavebutik og en 150 meter lang sightseeingdok (omkostninger ikke inkluderet). Wild Florida ejes og drives af en af Floridas pionerfamilier, der kender betydningen af sydstatsgæstfrihed. Dette er et af de eneste airboat-firmaer i Central Florida, der ejer deres ejendom privat. Anlægget er behørigt forsikret med en flåde af US Coast Guard-godkendte både og kaptajner. Dag eller nat er de klar til at tilbyde individuelle, familie-, gruppe- og firmaoplevelser, som du aldrig vil glemme.

Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

6. Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

Få mest muligt ud af din tid på Kennedy Space Center Visitor Complex ved at kombinere en 1 eller 2-dages adgangsbillet med den uddybende Explore-bustur. På Explore-turen kører du sammen med en rumekspert, som tager dig med på en rundtur i USA's rumhavn med mange brugere. KSC Explore-turen går videre end Kennedy Space Center-busturen og gør flere stop for at fange fotomuligheder, der kun findes én gang i livet. Få en fotografisk udsigt til adskillige rumfartsikoner som Vehicle Assembly Building og det historiske Launch Complex 39, og gå fra borde for at tage billeder undervejs til Apollo/Saturn V-centret. Med din adgangsbillet til Kennedy Space Center Visitor Complex kan du nyde mange udstillinger, shows og attraktioner, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Oplev udstillingen "Rejsen til Mars: Explorers Wanted", som omfatter en levende interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd lanceringen i det dybe rum ved at besøge Gateway-komplekset for at opleve de aktuelle og kommende banebrydende innovationer inden for rumforskning fra NASA og deres kommercielle partnere. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå om bord på en af fire uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se hyldester til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med flere brugere.

Orlando: Drive-Thru Safari Park i Wild Florida

7. Orlando: Drive-Thru Safari Park i Wild Florida

Oplev de eksotiske dyrearter og det indfødte dyreliv i Wild Florida Airboats og Gator Park. Kør dit køretøj igennem på en selvledende tur gennem de åbne områder i parken. Se mere end 100 eksotiske dyr og indfødte vilde dyr fra Florida som hvidhalehjorte, bisoner, crackerkøer, zebraer, watusi og oryx. Tjek en kæmpe dam inde i parken, der udelukkende er dedikeret som hjem for nogle alligatorer. Stop og håndfodre de utrolige giraffer for at få en oplevelse, som du kun får én gang i livet.

Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med valgfrit måltid

8. Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med valgfrit måltid

Velkommen til vores fortryllende 32 hektar store park, hvor vilde eventyr venter rundt om hvert hjørne. Udforsk de oplyste murstensstier, der snor sig langs den smukke sø, omgivet af naturens vidundere. Kom helt tæt på Floridas foretrukne indfødte krybdyr på et airboat-eventyr. Fordyb dig i den levende skønhed af indfødte sommerfugle, dyreliv og planter i Lily's Butterfly Garden. Tag på et mineeventyr, hvor du gennemsøger spande med jord og finder halvædelstene, fossiler og krystaller. Oplev vores levende historiemuseum og lær af efterkommere af Jororo-stammen, "The Forgotten Tribe of Florida", og oplev en primitiv måde at leve på i vores autentiske indianerlandsby. Afslut dit besøg med et lækkert måltid ved søen på Boggy Bottoms Barbeque. Slut dig til os, og flygt ud i naturen! Lilys sommerfuglehave og Lorelis små dyr Udforsk Floridas fængslende dyr midt i et tæppe af sommerfugle. Vær vidne til de fascinerende narrestreger fra skovænder, skildpadder, frøer og den kongelige Bob White-vagtel. Bliv indhyllet i ro, omfavnet af 17 sommerfuglearter, og beundr kalejdoskopet af farver, lyde og aromaer, når sommerfuglene danser og bestøver. I Lilys Butterfly Garden & Lorelei's Critter Collection kan du opdage roen i det naturlige Florida. Fossil- og ædelstensminedrift Oplev ægte ædelstene og sjældne fossiler i vores 70 fods minetrug - det er 'finders keepers'! Smøg ærmerne op, tag dit værktøj, og start dit eventyr. Afdæk skjulte skatte, fra smaragder og rubiner til fossiler af alle slags. Der venter et spændende eventyr for alle aldre! Indfødt amerikansk landsby Eksklusivt for Boggy Creek Airboat Adventures! Tag på en eventyrlig rejse gennem vores levende historiemuseum. Oplev Jororo-stammens forfædres levevis, "Floridas glemte stamme", i vores Native American Village. Vær vidne til den traditionelle indianske families overlevelse i sumpene, og lær om ægte artefakter, jagtteknikker, håndlavede kreationer og meget mere. Book en privat demonstration med Little Big Mountain. Ekstra gebyr påkrævet. En familie ad gangen, tak. Boggy Bottom Grillfest Gør dig klar til et episk grilleventyr på Boggy Bottom Barbeque! Vores siddepladser ved søen lader dig fordybe dig i naturens skønhed. Lad dig friste af Orlandos fineste barbeque - spareribs, bryst, pulled pork og meget mere! Trænger du til en klassisk cheeseburger? Vi har noget for dig. Vores menu byder også på lækre appetitvækkere og tilbehør som friterede pickles og baked beans med bryst. Tilfredsstil din trang med vores uimodståelige tilbud.

Orlando: Orlando Magic NBA Basketball Billetter

9. Orlando: Orlando Magic NBA Basketball Billetter

Forkæl dig selv med spændingen og spektaklet ved en kamp i den verdensberømte NBA. Oplev spændingen ved en super-charged basketballkamp, når Orlando Magic tager imod de største hold i NBA. Besøg Kia Center, det topmoderne sportsanlæg med interaktive fanområder, den højeste resultattavle i NBA og en restaurant med udsigt over banen. Vælg mellem forskellige siddepladser, læn dig tilbage, og nyd den spændende sport. Benyt dig af faciliteter som barer og restauranter, interaktive fanområder og meget mere. Under kampen kan du se frem til underholdning, der kan holde hele familien beskæftiget. Presæsonens kampprogram New Orleans Pelicans - tirsdag den 17. oktober - kl. 19.00 Flamengo - fredag den 20. oktober - kl. 19.00 Regulære sæsonkampe Huston Rockets - Onsdag 25. oktober - 19:00 Los Angeles Lakers - Lørdag, 4. november - 19:00 Dallas Mavericks - Mandag, 6. november - 19:00 Milwaukee Bucks - Lørdag, 11. november - 18:00 Toronto Raptors - Tirsdag, 21. november - 19:00 Danmark - Tirsdag, 21. oktober - 19:00 21 - 7:00 PMDenver Nuggets - Wednesday, Nov. 22 - 7:00 PMBoston Celtics - Friday, Nov. 24 - 2:30 PMCharlotte Hornets - Sunday, Nov. 26 - 6:00 PMWashington Wizards - Wednesday, Nov. 29 - 7:00 PM Washington Wizards - Fredag, 1. december - 7:00 PM TBD - Lørdag, 4. december - 7:00 PMCleveland Cavaliers - Mandag, 11. december - 7:00 PMMiami Heat - Onsdag, 20. december - 7:00 PMPhiladelphia 76ers - Onsdag, 27. december - 7:00 PMNew York Knicks - Fredag, 29. december - 7:00 PM Atlanta Hawks - Søndag, 7. januar - 6:00 PMMinnesota Timberwolves - Tirsdag, 9. januar - 7:00 PMPhiladelphia 76ers - Fredag, 19. januar - 7:00 PMMiami Heat - Søndag, 21. januar - 6:00 PMCleveland Cavaliers - Mandag, 22. januar - 7:00 PMPhoenix Suns - Søndag, 28. januar - 6:00 PM San Antonio Spurs - Torsdag, 8. februar - 7:00 PMChicago Bulls - Lørdag, 10. februar - 7:00 PMOklahoma City Thunder - Tirsdag, 13. februar - 7:30 PMNew York Knicks - Onsdag, 14. februar - 7:00 PMBrooklyn Nets - Tirsdag, 27. februar - 7:00 PMUtah Jazz - Torsdag, 29. februar - 7:00 PM Detroit Pistons - Sunday, Mar. 3 - 6:00 PMIndiana Pacers - Sunday, Mar. 10 - 6:00 PMBrooklyn Nets - Wednesday, Mar. 13 - 7:00 PMToronto Raptors - Sunday, Mar. 17 - 6:00 PMCharlotte Hornets - Tuesday, Mar. 19 - 7:00 PMNew Orleans Pelicans - Thursday, Mar. 21 - 7:00 PMSacramento Kings - Saturday, Mar. 23 - 7:00 PMGolden State Warriors - Wednesday, Mar. 27 - 7:00 PMLos Angeles Clippers - Friday, Mar. 29 - 7:00 PMMemphis Grizzlies - Saturday, Mar. 30 - 7:00 PM Portland Trail Blazers - Mandag, 1. apr. - 7:00 PMChicago Bulls - Søndag, 7. apr. - 6:00 PMMilwaukee Bucks - Søndag, 14. apr. - 1:00 PM

Orlando: Discovery Cove Admissionsbillet og andre parker

10. Orlando: Discovery Cove Admissionsbillet og andre parker

Se Discovery Cove med sine mange dyreoplevelser og tropiske miljøer med denne all-inclusive 1-dags adgangsbillet. Afhængigt af den valgte mulighed omfatter din billet også adgang til SeaWorld, Aquatica og Busch Gardens. Discovery Cove giver dig mulighed for at nyde enestående muligheder for at svømme med delfiner, snorkle blandt tusindvis af tropiske fisk og rokker, håndfodre eksotiske fugle, møde legesyge oddere og meget mere. Udforsk klippeaguner omgivet af frodige landskaber, farverige rev, snoede floder og hvide sandstrande. Oplev de mest spændende møder med vanddyr i denne specielt indrettede tropiske atmosfære, der omfatter The Grand Reef, Freshwater Oasis, Explorer's Aviary og Serenity Bay.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Orlando

Alle aktiviteter

171 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Orlando

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Orlando?

De bedste dagsture og -udflugter fra Orlando er:

Saint Augustine

Udforsk Orlando

Læs vores komplette guide til Orlando , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Orlando

Samlet bedømmelse

4.6
(6.252 anmeldelser)

Kennedy Space Center er et absolut højdepunkt og derfor bestemt et besøg værd! MEN: bare ikke book denne tur! På stedet koster en dagsbillet 75 USD INKL. busturen!!! Så for fire personer er det $300 (dvs. EUR 276) i stedet for EUR 396 her!!! Så: hold dig væk!!!

Meget god oplevelse, kan varmt anbefales. Den bedste del af opdagelsesturen var besøget på Apollo-museet. Rundvisningen på platformen er lidt overvurderet, men stadig interessant. Jeg forstår, at det er en operationel base, så der er begrænsninger.

En stor oplevelse! Højdepunktet var absolut Atlantis. Ventetider var meget korte overalt, og personalet forsøgte meget hårdt for at behage alle.

Jeg synes det var godt at vi fik set noget vildt og at guiden prøvede at komme så tæt på som muligt

Dygtig guide og buschauffør der gjorde alt for at vi fik en god oplevelse