Oplevelser i
Orlando

Besøgende kommer rejsende for at opleve forlystelsesparkerne og rumcentret, og kan derefter opdage skjulte perler, fra grønne områder til naturreservater.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Orlando

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Orlando?

De 10 bedste oplevelser og aktiviteter i Orlando

Orlando er den ultimative legeplads for børn og barnlige sjæle. Se et stjerneskud og få opfyldt dit ønske i Magic Kingdom, kast dig ud i de vilde forlystelser i et vandland, og slut af med at rejse op til stjernerne i Kennedy Space Center i Cape Canaveral. Her er et udvalg af de bedste seværdigheder og attraktioner i Orlando.

Planlæg dit besøg

 • Walt Disney World Resorts priser og åbningstider

  Entréen til Magic Kingdom koster 105 USD og til EPCOT, Animal Kingdom Park eller Hollywood Studios koster entréen 97 USD. Du kan desuden købe et multidagspas, og hvis du vil bevæge dig mellem parkerne, kan du købe en Park Hopper Option for 64 USD til samme dag, til alle 4 temaparker.
  Magic Kingdom er åben fra kl 09.00-24.00, EPCOT er åben fra kl. 09.00-21.00, Hollywood Studios er åben fra kl. 08.00-22.00 og Animal Kingdom er åben fra kl. 09.00-18.00.

 • Universal Orlandos billetter og åbningstider

  Et dagspas til enten Islands of Adventure eller Universal Studios koster 102 USD for voksne og 97 USD for børn. Et 1-dagspas til begge parker koster 147 USD for voksne og 142 USD for børn. En enkeltbillet til Wet 'n Wild koster 47 USD, men du kan desuden tilføje Wet 'n Wild til et multidagspas og kombinere alle 3 for 242 USD for voksne eller 2 af de 3 for 197 USD for voksne.
  Parken åbner dagligt kl. 09.00 men lukketiderne varierer med årstiderne.

 • Discovery Cove og Aquaticas billetter og åbningstider

  Et dagspas koster 249 USD og 399 USD for at svømme med delfinerne. Prisen inkluderer adgang til Sea World og Aquatica og Sea Worlds Vandland. Du kan booke billetter på nettet i forvejen. Discovery Park er åben dagligt fra kl. 08.00-17.30.
  Et dagpas til Aquatica koster 47 USD, når du booker online i forvejen og får 10 procent rabat. Parken åbner kl. 09.00 og lukketiden varierer i forhold til årstiden.

 • Kennedy Space Center billetter og åbningstider

  Kennedy Space Center er åbent dagligt fra kl. 09.00-18.00. Entréen koster 50 USD for voksne og 40 USD for børn. Du kan booke billetter online på forhånd, vælge dato og hvad tid du vil ind.
  Beliggenhed: Cape Canaveral ligger godt 1 times kørsel fra Orlando.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommeren er varm og fugtig, så udsæt din rejse til Orlando til oktober, hvis du kan. Da er vejret varmt og sommerens trængsel er overstået.

Andre seværdigheder i Orlando

Vil du se alle oplevelser i Orlando? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Orlando

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 3.935 anmeldelser

Personalet var overvældende imødekommende og venlige. Showet var livligt, teatralsk og maden var fantastisk! Vi blev reserveret med "Få din guide" ... Vi fik billet til showet 18:00. Vi ankom kl. 17:30 kun for at finde ud af, at showet allerede var begyndt kl. Hvilken bummer !!! Vi opdagede, at vi faktisk skulle have ankommet en time tidligt (kl. 16:00). Ingen steder på reservationen talte det om at ankomme 1 time før showet. Medieval Times personale koordinerede os til at presse en anden aften til, der fungerede for os og opgraderede vores billetter til Front Row (Queen Package). :) Mad og underholdning var fantastisk! Alt i alt fungerede det, men kommunikationen mellem Get Your Guide og Medieval Times skal udryddes, så andre ikke har vores samme besværlige oplevelse.

Bedste kundeservice nogensinde nem booking, da jeg ramte der, var det meget overfyldt, og jeg kunne ikke se noget show, da jeg ringede til dem, de hjælper mig og fik fuld refusion for det, jeg betalte. Mange tak, jeg vil bruge dem på alle mine reservationer, mange tak

Vi havde fast pass, så vi havde den bedste oplevelse ud over busch gardens tampa

Meget klare instruktioner til at indsamle vores billetter mod kuponen, perfekt

Helt klart det værd, fede forlystelser, der ikke findes i Europa