Oplevelser i

Orlando

Besøgende kommer rejsende for at opleve forlystelsesparkerne og rumcentret, og kan derefter opdage skjulte perler, fra grønne områder til naturreservater.

Vælg datoer

De 10 bedste oplevelser og aktiviteter i Orlando

Orlando er den ultimative legeplads for børn og barnlige sjæle. Se et stjerneskud og få opfyldt dit ønske i Magic Kingdom, kast dig ud i de vilde forlystelser i et vandland, og slut af med at rejse op til stjernerne i Kennedy Space Center i Cape Canaveral. Her er et udvalg af de bedste seværdigheder og attraktioner i Orlando.

Planlæg dit besøg

 • Walt Disney World Resorts priser og åbningstider

  Entréen til Magic Kingdom koster 105 USD og til EPCOT, Animal Kingdom Park eller Hollywood Studios koster entréen 97 USD. Du kan desuden købe et multidagspas, og hvis du vil bevæge dig mellem parkerne, kan du købe en Park Hopper Option for 64 USD til samme dag, til alle 4 temaparker.
  Magic Kingdom er åben fra kl 09.00-24.00, EPCOT er åben fra kl. 09.00-21.00, Hollywood Studios er åben fra kl. 08.00-22.00 og Animal Kingdom er åben fra kl. 09.00-18.00.

 • Universal Orlandos billetter og åbningstider

  Et dagspas til enten Islands of Adventure eller Universal Studios koster 102 USD for voksne og 97 USD for børn. Et 1-dagspas til begge parker koster 147 USD for voksne og 142 USD for børn. En enkeltbillet til Wet 'n Wild koster 47 USD, men du kan desuden tilføje Wet 'n Wild til et multidagspas og kombinere alle 3 for 242 USD for voksne eller 2 af de 3 for 197 USD for voksne.
  Parken åbner dagligt kl. 09.00 men lukketiderne varierer med årstiderne.

 • Discovery Cove og Aquaticas billetter og åbningstider

  Et dagspas koster 249 USD og 399 USD for at svømme med delfinerne. Prisen inkluderer adgang til Sea World og Aquatica og Sea Worlds Vandland. Du kan booke billetter på nettet i forvejen. Discovery Park er åben dagligt fra kl. 08.00-17.30.
  Et dagpas til Aquatica koster 47 USD, når du booker online i forvejen og får 10 procent rabat. Parken åbner kl. 09.00 og lukketiden varierer i forhold til årstiden.

 • Kennedy Space Center billetter og åbningstider

  Kennedy Space Center er åbent dagligt fra kl. 09.00-18.00. Entréen koster 50 USD for voksne og 40 USD for børn. Du kan booke billetter online på forhånd, vælge dato og hvad tid du vil ind.
  Beliggenhed: Cape Canaveral ligger godt 1 times kørsel fra Orlando.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommeren er varm og fugtig, så udsæt din rejse til Orlando til oktober, hvis du kan. Da er vejret varmt og sommerens trængsel er overstået.

Andre seværdigheder i Orlando

Vil du se alle oplevelser i Orlando? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Orlando

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.837 anmeldelser

Min søn på 13 og jeg havde 5 timer på Kennedy Space center - og vi nåede kun igennem halvdelen af visitor centret. Vi tog på busturen som noget af det første. God chauffør og vældig humoristisk. Vi prøvede simulatoren i Atlantis bygningen. Det var en spændende og meget virkelighedstro oplevelse. Vi var afsted sidst i september hvor besøgstallet ikke var overvældende. Masser af plads til at se og tage billeder.

Dygtig guide, han havde en god viden om alt hvad vi så, alligator, fugle, ørn og planter. En spænende tur, som jeg varmt kan anbefale.

Vi bestilte billetten her og det fungere fint. Vi scannede telefonen ved indgangen og så var vi inde.