Tilføj datoer

Ting at gøre Oslo

Der er aldrig kedeligt i Norges hovedstad med alt fra fjorde og bjerge til natteliv og museer.

Tilgængelige aktiviteter

  • Bådture i Oslos fjorde
  • Udforsk Oslo
  • Norsk kogekunst
  • Ture på cykel, scooter m.m.
  • Nordisk natur, Bergen og Flåm
Vi fandt 65 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om Oslo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Oslo?

De topattraktionerne der skal opleves i Oslo er:

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.301 anmeldelser

For os var 48 timers passet bestemt det værd. Nok kan man meget til fods, men efter et par kilometers gang op ad og ned ad bakke er man glad, hvis man kan lade sig køre fra tid til anden. Vi var der i 3 nætter og tog først en rundtur i byen for at få et overblik og startede så passet på den måde, at vi den sidste dag stadig kunne tage bussen til ColorLine færgen med vores kufferter. Vi besøgte museerne i tilstrækkeligt antal. Du bør ikke gå glip af FRAM og Holmenkollen, og passet ville give mening alene for det, da ingen af dem kan nås til fods. Vi behøvede heller ikke vente i kø med passet flere gange. Jeg havde på forhånd regnet ud, hvad vi skulle se og forventede +/- nul, men til sidst brugte vi offentlig transport så meget, at det var det værd for os. Men hvis du foretrækker at køre en e-scooter (€3,50 om dagen), bør du beregne mere præcist, det fungerer også godt!

Jeg følte, at jeg havde frihed til at planlægge og derefter ændre/føje til mine planer, efterhånden som nærliggende steder med interessante steder blev tydeligere. Den 3. hver dag tog jeg en sporvognstur for blot at se på interessante kvarterer. Jeg brugte sporvogne, busser og færger og følte, at jeg havde bevægelsesfrihed.

Helt ærligt det bedste krydstogt i Oslo! Betagende!! Det er nødvendigt at vælge de sidste slots og især ikke at tage dertil om morgenen for at få mest muligt ud af solnedgangen. Jeg anbefaler et 200% unikt øjeblik at leve én gang i dit liv.

En rigtig fin tur rundt omkring Oslo og opland. Informativ omkring de små øer, og en fin udsigt undervejs. God beværtning og en særdeles oplagt kaptajn. En hyggelig tur! Kan varmt anbefales.

var godt du så seværdighederne og var en dejlig tur også gåturen i parken.