Ting at gøre Oslo

Der er aldrig kedeligt i Norges hovedstad med alt fra fjorde og bjerge til natteliv og museer.

Ofte stillede spørgsmål om Oslo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Oslo?

De topattraktionerne der skal opleves i Oslo er:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Oslo med børn?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Oslo?

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.301 anmeldelser

For os var 48 timers passet bestemt det værd. Nok kan man meget til fods, men efter et par kilometers gang op ad og ned ad bakke er man glad, hvis man kan lade sig køre fra tid til anden. Vi var der i 3 nætter og tog først en rundtur i byen for at få et overblik og startede så passet på den måde, at vi den sidste dag stadig kunne tage bussen til ColorLine færgen med vores kufferter. Vi besøgte museerne i tilstrækkeligt antal. Du bør ikke gå glip af FRAM og Holmenkollen, og passet ville give mening alene for det, da ingen af dem kan nås til fods. Vi behøvede heller ikke vente i kø med passet flere gange. Jeg havde på forhånd regnet ud, hvad vi skulle se og forventede +/- nul, men til sidst brugte vi offentlig transport så meget, at det var det værd for os. Men hvis du foretrækker at køre en e-scooter (€3,50 om dagen), bør du beregne mere præcist, det fungerer også godt!

I Oslo for et fire dages besøg med min teenagedatter. Vi købte Oslo-passet i 72 timer, og det var et fantastisk valg for os. Vi besøgte 45 museer om dagen, brugte Oslos store offentlige transport og fik rabat på særlige aktiviteter som Fjordkrydstogtet. Absolut prisen værd, hvis du har til hensigt at besøge mange steder. Bemærk venligst, at denne adgangsmulighed er til et papirpas. Der er også en app og så får du et papirløst pas på din telefon, men jeg havde problemer med betalingen med intl kreditkort. Bemærk også, at du skal hente dit pas på togstationen, det er meget nemt at finde og centralt.

Jeg følte, at jeg havde frihed til at planlægge og derefter ændre/føje til mine planer, efterhånden som nærliggende steder med interessante steder blev tydeligere. Den 3. hver dag tog jeg en sporvognstur for blot at se på interessante kvarterer. Jeg brugte sporvogne, busser og færger og følte, at jeg havde bevægelsesfrihed.

En rigtig fin tur rundt omkring Oslo og opland. Informativ omkring de små øer, og en fin udsigt undervejs. God beværtning og en særdeles oplagt kaptajn. En hyggelig tur! Kan varmt anbefales.

var godt du så seværdighederne og var en dejlig tur også gåturen i parken.