Tilføj datoer

Oslo
For par

For par
23 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Oslo Aktiviteter for par

Oslo: Naturskønt fjordkrydstogt med audioguidekommentarer

1. Oslo: Naturskønt fjordkrydstogt med audioguidekommentarer

Tag på et stille cruise langs Oslos kyster og rundt om øerne i den indre Oslofjord. Nyd det maleriske landskab, og lyt til lydkommentarer på din telefon. Stig af fra det centrale Oslo og sejl mod den indre Oslofjord på en elektrisk båd. Mens du sejler, kan du benytte dig af den rummelige lounge med panoramavinduer eller mærke vinden i håret på det store dæk, der er fuldt tilgængeligt. Nyd stilheden, og download Voice of Norway-appen på din smartphone. Lær alt om området, mens du lytter til kommentarerne til krydstogtet, som er tilgængelige på 6 sprog.

Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise med sejlskib

2. Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise med sejlskib

Dette er den klassiske sightseeing i Oslo Fjord på et autentisk sejlskib. Vi passerer gennem smalle sunde, idylliske bugter og en labyrint af øer med små sommerhuse. Oslo med sin fantastiske beliggenhed byder på enestående fotomuligheder. Nyd landskabet fra et autentisk sejlskib. Du sejler forbi adskillige øer, herunder Hovedøya og Dyna Fyrtårnet, gennem smalle bugter og ind i beskyttede bugter for at fange hovedstaden på kamera fra forskellige vinkler. Vi passerer Oslo Operahus, som huser den norske nationalopera og ballet. Bygningen har modtaget mange priser. Du kommer også forbi det nye Munch-museum. Båden passerer derefter tæt på halvøen Bygdøy, med mange fascinerende museer samt strande som Huk. Du vil se Søfartsmuseet med sine veteransejlskibe fortøjet udenfor og det imponerende Fram Museum, der huser polarskibet af samme navn. Vi sælger også forfriskninger om bord, som du kan nyde på turen.

Oslo: 100% elektrisk Oslofjord Sightseeing Cruise

3. Oslo: 100% elektrisk Oslofjord Sightseeing Cruise

Start dagen med et mindeværdigt eventyr, når du begiver dig ud på et afslappet krydstogt langs den fantastiske Oslofjord. Denne naturskønne tur byder på betagende udsigter og en audioguide, der giver dig værdifuld indsigt i fjordens historie og de omkringliggende områder. Tag med os på en rejse fyldt med naturlig skønhed, historiske seværdigheder og mulighed for at udforske fascinerende museer. Historiske vartegn set under krydstogtet: - Akershus Fæstning - Operahuset - Munch-museet Snacks og varme/kolde drikkevarer er tilgængelige om bord. Udforsk Bygdøy, gå i land efter 1:45 timer og besøg: - Fram-museet - Norsk Søfartsmuseum - Kon-Tiki Museum Detaljer om returnering: Retur til centrum med den elektriske båd kl. 12.45 og 15.15. Alternativt kan du bruge hop on hop-bussen eller almindelige busser for egen regning tilbage til centrum. Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske Oslos vidundere - book dit krydstogt nu!

Oslo: 24- eller 48-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

4. Oslo: 24- eller 48-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Se alle de vigtigste seværdigheder i Oslo med en praktisk billet til en hop-on hop-off sightseeingbustur med bus. Tag stresset ud af at finde rundt i en ny by, og føl den lethed at tage dig god tid til hvert enkelt vartegn eller attraktion. Vælg en 24- eller 48-timers billet, og få mest muligt ud af dit besøg med museumsrabatter, en informativ audioguide og et gratis sæt hovedtelefoner. Tjek den detaljerede museumstidsplan i brochuren, og du vil altid vide, hvornår den næste bus skal afhentes. Odkøb Oslos største højdepunkter som Vigeland Skulpturpark, Norges kulturhistoriske museum, Vikingeskibsmuseet, Fram Polarskibsmuseum, Akershus-fæstningen og -slottet samt National Opera House of Oslo.

Oslo: Guidet Oslofjord-krydstogt med lydløs elbåd

5. Oslo: Guidet Oslofjord-krydstogt med lydløs elbåd

Afgang fra Aker Brygge og sejl ud på fjorden på en lydløs hybrid-elektrisk båd. Beundr udsigten gennem de store panoramavinduer på siderne af skibet. Passer et par ikoniske seværdigheder i Oslofjorden som Dyna Fyr, Heggholmen fyrstasjon, Operahuset, Akershus fæstning og Oslo Fjord Sauna. Under turen vil din guide dele interessante fakta om naturen og dyrelivet, der lever i og omkring byen Oslo.

Oslo: Fjordaftenkrydstogt med rejebuffet

6. Oslo: Fjordaftenkrydstogt med rejebuffet

Se Oslofjorden fra et autentisk traditionelt sejlskib, og nyd en rejefrokostbuffet, mens du nyder den dramatiske natur. Beundr Bygdøy-halvøen, og sejl gennem netværket af vandveje, der strækker sig næsten ind i byens centrum. Kom helt tæt på byens imponerende landskab på dette aftenbuffetkrydstogt, og nyd stemningen på et fuldt restaureret skib, der er renoveret til sin tidligere pragt. Sejl forbi adskillige øer, herunder Hovedøya, og Dyna Fyrtårnet. Naviger rundt i de smalle bugter og dyk ned i beskyttede bugter for at fange hovedstaden på kamera fra forskellige vinkler. Båden sejler tæt forbi Bygdøy-halvøen, der huser mange interessante museer samt strande som Huk Bay. Se Søfartsmuseet med de gamle sejlskibe, der ligger fortøjet udenfor, og det imponerende Fram Museum, der huser polarskibet af samme navn. Under dit krydstogt vil der blive tilbudt en norsk buffet med rejer, mens baren vil tilbyde et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer til salg. Nyd muligheden for at blande dig med de lokale, der elsker dette aftenkrydstogt.

Oslo: Adgangsbillet til Paradox Museum

7. Oslo: Adgangsbillet til Paradox Museum

Oplev verdens største samling af paradoksbaserede udstillinger med denne billet til Paradox Museum Oslo. Fordyb dig i oplevelsesbaseret moderne kunst, der er større end livet. Tag sjove og interessante billeder, som du kan dele med dine venner og familie. Tjek ind og vis din billet ved indgangen før dit tidsbestemte adgangstidspunkt. Følg skiltene gennem en labyrint af udstillinger, der er designet til at blive oplevet i et envejsstrømsystem. Få utrolige billeder af illusioner med markerede fotopunkter, der giver dig den bedste skudvinkel. Tag puslespillet ud af udstillingerne med beskrivelser, der forklarer "hvad du skal gøre" og "hvad der foregår". Få mere inspirerende oplysninger med scanbare QR-koder. Føl dig velkommen til at stille spørgsmål om fotos eller få hjælp til at tage gruppefotos af personalet. Inden du vender tilbage til virkeligheden, kan du besøge Paradox Boutique, der sælger en række spil, tøj, souvenirs, memorabilia og gadgets.

Oslo: Billet til selvbetjent offentlig flydende sauna

8. Oslo: Billet til selvbetjent offentlig flydende sauna

Omfavn din indre viking på "Mad Goats Tjuvholmen" i det centrale Oslo, som ligger i det moderne kvarter ved vandet Tjuvholmen, tæt på Astrup Fearnley-museet for moderne kunst. Tjuvholmen er kendt for at være mindre overfyldt end områder ved vandet, hvilket gør vores saunaer mere rolige og giver en afslappende og eksklusiv saunaoplevelse - Tjuvholmen er også kendt for at have det reneste badevand i den indre Oslofjord. Hos Mad Goats har vi plantet tang og muslinger under vores flydende saunaer, som hjælper med at filtrere vandet og opmuntre livet i havet til at vende tilbage, så vi gør vores del for at holde Oslo ren og grøn! Mens du slapper af i vores flydende saunaer, kan du nyde den smukke udsigt ud over vandet og øerne i Oslofjorden. Vores saunaer har store vinduer, der giver dig mulighed for at se Oslofjordens skønhed: solnedgange, solopgange, snedækkede eller skovklædte øer. Bliver det for varmt? - Så tag en forfriskende dukkert i Oslofjorden. Oslofjorden har en forfriskende temperatur hele året rundt fra 3 grader midt om vinteren til 20 grader i højsommeren. Vi har åbent fra kl. 07.00 til kl. 21.00 med sessioner fra 1-1,5 time. Saunaerne opvarmes om morgenen fra kl. 0700 og igen kl. 1500, hvilket normalt holder saunaerne varme hele dagen ved regelmæssig brug af saunaen. Hvis saunaovnen ikke er tændt ved din ankomst, har vi optændingsmateriale, som du nemt kan bruge til at tænde op i ovnen. Saunaerne har varmeapparater installeret, hvilket betyder, at saunaerne aldrig er under 15 grader, hvilket gør dem meget hurtigere at varme op. Flydende saunaer og isbadning er en autentisk nordisk oplevelse, som kombinerer både natur og byliv og får dig til at føle dig levende og energisk. Gå i sauna med dine venner, eller få nye venner der, mens du deltager i en aktivitet, der er sund, sjov og forfriskende. Bemærk: Vores saunaer er selvbetjente, hvilket betyder, at du selv skal åbne saunaen, og du skal selv tænde saunaovnen, medmindre nogen har været der før dig. Vi sørger for alle optændingsmaterialer. Saunaerne har varmeapparater installeret, så de vil allerede være omkring 10-15 grader varme ved ankomsten, hvilket gør dem hurtige at varme op derfra. Vi forvarmer saunaerne hver morgen kl. 0700 (dagens første session) og igen kl. 1500. Vi ses i saunaen, ged!

Oslos højdepunkter 3-timers cykeltur

9. Oslos højdepunkter 3-timers cykeltur

Udforsk Oslo som en lokal på denne cykeltur til de største seværdigheder. Oplev parkerne, slotspladserne og stierne ved Oslofjorden, og lær, hvor du finder byens bedste barer og restauranter fra en ekspertguide. **For vinterture, se nedenfor. Tag af sted fra Viking Bikings lager ved vandet, som ligger 15 minutters gang fra Oslos centrum, og cykl på komfortable cykler til Rådhuspladsen, hvor den årlige Nobels fredsprisuddeling finder sted. Nyd en let tur langs de bilfri stier i Oslofjorden, og beundr den fantastiske udsigt over byens havn, øer og omkringliggende bakker. Fortsæt til middelalder- og renæssanceslottet Akershus Festning, og stig af cyklen til en kort gåtur langs voldene. Kør derefter ned ad Karl Johans gate, den mest berømte boulevard i Norge, og besøg Stortinget, Nationalteatret, universitetet og det kongelige palads. Efter en charmerende tur ned ad bakke gennem slotshaven cykler du gennem det smukke nyklassicistiske kvarter Frogner, hvor du kommer til den verdensberømte Frogner Skulpturpark. Slut af med en lang tur ned ad bakke til Oslofjorden for at besøge en skjult juvel af en bygning, der er bygget over fjorden. En sidste tur gennem gågaden Aker Brygge bringer dig tilbage til Viking Biking-butikken og afslutter din tur. Fra 1. november 2023 til 29. februar 2024 ændrer vi turen, så den passer til vinterforholdene. Vi udstyrer vores cykler med pigdæk, så vi kan udforske Oslos seværdigheder på en sikker måde. De besøgte steder kan ændre sig afhængigt af vejret og sæsonbestemte aktiviteter som julemarkeder, og de vælges af vores guider ud fra, om de er sikkert tilgængelige. Bemærk venligst, at denne vintertur kun anbefales til personer med cykelerfaring og kun er tilgængelig for personer over 12 år.

Oslo Nature Walks: Ø-hop-tur

10. Oslo Nature Walks: Ø-hop-tur

Hop ombord på en lokal færge, og sejl til din første destination i starten af dette sjove øhopeventyr. Sejl til Hovedøya, hvor du ser nogle af Oslos bedste historiske kystlandskaber. Lær, hvordan engelske munke kom for at gøre Oslo kristent i slutningen af vikingetiden og bygge et stort kloster på øen for næsten 1000 år siden. Du kan beundre de velbevarede ruiner, mens du går rundt i kamre og værelser. Hør historier om Norges overgang fra vikingetiden til at blive en del af det kristne Europa. Fortsæt gennem fårenes græsgange og birkeskovene, og nå frem til de gamle volde og kanoner fra Napoleonskrigene i det 19. århundrede. Udforsk den forrevne kystlinje, og stop ved nogle strande og udsigtspunkter, før I vender tilbage til molen for at fange en anden færge til øen Lindøya. I ankommer til Lindøya og oplever charmen i dette sommerlige paradis. Se traditionelle træhuse og haver med blomster, der er en smuk kontrast til de omkringliggende fjorde. Nyd en fantastisk udsigt fra toppen af øen, og få god appetit til at spise picnicfrokosten. Stop ved en lokal madbutik, hvis nødvendigt, for at købe noget at spise. Nyd din picnic på en strand, der vender mod sydvest, og se den dejlige udsigt over vandet og bakkerne. Derefter hopper du på en anden færge og sejler forbi øen Gressholmen, hvor et naturreservat er hjemsted for tyk skov, klipper og skjulte strande. Fang færgen tilbage til byens centrum, og nyd udsigten, mens I sejler ind i havnen. Se nogle af Oslos mest ikoniske steder, som den gamle fæstning Akershus Festning, rådhuset og havnen Aker Brygge, der har fået nyt liv.

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Oslo

Oslo

Ofte stillede spørgsmål om Oslo Aktiviteter for par

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Oslo end Aktiviteter for par?

Disse andre ting at gøre i Oslo må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.9
(9 anmeldelser)

Helt ærligt fantastisk, besætningen var dejlig og alt gik glat. Maden var fantastisk og rigelig. Ser jeg på nogle tidligere anmeldelser, der sagde, at skibet var gammelt og beskidt (det var ikke beskidt), forstår jeg ikke klagerne. Stederne var dejlige. Naturligvis er Oslofjorden ikke så ekstraordinær som dem i Bergen eller andre steder, men det er et must, mens du er i Oslo! Musikken var dejlig og velvalgt. Jeg rejste alene, men jeg var ikke den eneste person, der gik solo, hvilket var en bekymring, da jeg var bekymret for, at det ville være akavet at gå solo, men det var det ikke. Fantastisk til alle slags grupper eller par også. Mødte nogle australiere, der gik i baren med efter, så det var også en fantastisk social mulighed!

En anbefalet aktivitet for dem, der aldrig har sejlet fjordene. For mig er 2 timer dog nok, med musikken og maden supplerer det den utrolige udsigt.

Meget sjovt! Det giver også mulighed for at møde mennesker. rigelig mad. Meget venligt og venligt personale. 100% anbefalet

Det var sjovt! Rejebuffet var overdådig (og velordnet i betragtning af, at den var på en båd, og den var fuld).