Tilføj datoer

Oslo Middags- og frokostkrydstogter

Ofte stillede spørgsmål om Oslo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Oslo?

De topattraktionerne der skal opleves i Oslo er:

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 24 anmeldelser

God sejltur rundt i Oslofjorden. Når maden skal serveres, sænkes skibets fart, så maden kan hentes fra nedre til øvre dæk. Man kommer tæt på de mange små ører. Man slipper for en turistguide, der konstant snakker om dit og dat. Til gengæld er der hele tiden musik i skibets højttalere. Det kunne godt undværes og er det eneste minus ved oplevelsen.

Vi havde dejligt vejr som gjorde oplevelsen endnu bedre. Men det var en smuk tur, med alle rejer du kunne spise. Personalet kom rundt flere gange og mad rundt. Mens vi spiste lå vi stillede båden, så du kunne koncentrere dig om maden, og du gik ikke glip af smukt. Der lå tæpper, så man ikke blev kold. En dejlig tur jeg gerne anbefaler til andre.

Flot sejltur med dejligt skib

Et bedre sted end på Oslofjorden at tilbringe en super sommeraften på, skal man lede længe efter. Retur ved solnedgang efter en perfekt tur. Nordmændene elsker virkelig pillerejer. Var glade for at vi sejlede med “stille” skibet “Christiania”.

En oplevelse kan varmt anbefales :-)

Sandheden er, at det har været en oplevelse at gentage. Det meget livlige jazzband og den meget behagelige atmosfære. Rejer indtil de keder sig. Derudover har turen i fjorden været rigtig fin. Jeg ville gentage uden tøven.

Virkelig smuk sejltur. Dejligt med fjordrejer og masser af varme tæpper