Tilføj datoer

Oslo Natur og eventyr

  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Private rundvisninger
Vi fandt 15 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Oslo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Oslo?

De topattraktionerne der skal opleves i Oslo er:

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.254 anmeldelser

Indtil sidste dag troede jeg ikke på, at turen ville ske, men drømmen gik virkelig i opfyldelse. Mødestedet er lidt dårligt markeret. Busstoppestedet ligger lige foran legetøjsbutikken "Speel". "Oslo Sightseeing"-bussen stod der allerede kl. 09:30. Guiden var meget sød, hjælpsom, erfaren og kommunikativ. Hun gav os en masse information, interessante fakta og anbefalinger. Jeg vurderer det meget positivt og anbefaler det til alle. På en dag lærte vi alle de nødvendige oplysninger om Oslo og endda meget mere.

Nem online reservation. Hurtig boarding. Båden viser sin alder og trænger til en genopfriskning. Men ellers et meget flot mandskab og også et enkelt men godt udvalg i baren.Dejligt krydstogt gennem Oslofjordene. En anderledes sightseeingtur. Gerne igen, men så venligst om sommeren.

Havde en dejlig tid på krydstogtet i Oslofjorden. Skibet var fyldt, men faldt ikke for overfyldt. Udsigten var rigtig fin. Forklaringerne var nyttige, og det var rart, at de stoppede før slutningen, så vi kunne gå på opdagelse i museet. Vil helt klart anbefale.

Helt ærligt det bedste krydstogt i Oslo! Betagende!! Det er nødvendigt at vælge de sidste slots og især ikke at tage dertil om morgenen for at få mest muligt ud af solnedgangen. Jeg anbefaler et 200% unikt øjeblik at leve én gang i dit liv.

En rigtig fin tur rundt omkring Oslo og opland. Informativ omkring de små øer, og en fin udsigt undervejs. God beværtning og en særdeles oplagt kaptajn. En hyggelig tur! Kan varmt anbefales.