Oslo
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Oslo

Vil du se alle oplevelser i Oslo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oslo

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.214 anmeldelser

Vi havde dejligt vejr som gjorde oplevelsen endnu bedre. Men det var en smuk tur, med alle rejer du kunne spise. Personalet kom rundt flere gange og mad rundt. Mens vi spiste lå vi stillede båden, så du kunne koncentrere dig om maden, og du gik ikke glip af smukt. Der lå tæpper, så man ikke blev kold. En dejlig tur jeg gerne anbefaler til andre.

Dette var den BEDSTE BESLUTNING nogensinde !! Mændene, der besatte båden, var så venlige. Hele skibet var smukt, fra trædetaljer til picnicborde til de polstrede sæder til de blinkende lys. Det var iskoldt udenfor og regnvejr og vindstød, men båden blev kørt ekspert og rockede slet ikke voldsomt. Elskede det så meget og gjorde hele min rejse!

App’en fungerer perfekt. Nem og hurtig. Turen var god og service niveauet højt. Ville måske gerne have haft et større udvalg af snacks og lign, men det er en lille ting. En alt igennem rigtig god oplevelse.

Rigtig god

Kan helt klart anbefaldes. Virkelig en fed oplevelse :) Husk godt med tøj på eller evt. Et tæppe, da det kan være koldt (også selvom det er +20 grader på land)

Virkelig smuk sejltur. Dejligt med fjordrejer og masser af varme tæpper