Tilføj datoer

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Oslo Lufthavn, Gardermoen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

1. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Oslo: Norge/Europa eSIM Roaming Mobildataabonnement

2. Oslo: Norge/Europa eSIM Roaming Mobildataabonnement

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Del QR-koden via AirDrop, eller scan den til en anden enhed. Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hvis du har en tilsluttet rejse i Europa, skal du blot vælge indstillingen 42 europæiske lande, som dækker:Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Den Russiske Føderation, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Tyrkiet. Hvis dine data er brugt op? Enkelt, bare køb et andet e-SIM for at fylde op. APN (Access Point Name): iboots Lokalt netværk:Telenor Norge AS

esim Norge ubegrænset data

3. esim Norge ubegrænset data

Oplev magien i Island, mens du ubesværet holder forbindelsen med ConnectPhones ubegrænsede eSIM. Vores eSIM sikrer, at du holder forbindelsen til verden, mens du udforsker Norges skønhed og livlighed. Vores eSIM giver ubegrænset højhastighedsdata, hvilket gør det ideelt for rejsende, der har brug for en pålidelig internetforbindelse til at navigere, streame, dele deres oplevelser på sociale medier eller holde kontakten med familie og arbejde. Vores eSIM-pakke er tilgængelig i både 3, 7, 15 og 30 dage og giver dig fleksibiliteten til at vælge en plan, der passer bedst til din rejsetid. Uanset hvor længe du beslutter dig for at rejse, har vi en plan, der sikrer din onlineforbindelse.

Norge/Europa: eSim mobildataabonnement

4. Norge/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse til Norge problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Norge og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er usikker, kan du tjekke billedet med retningslinjerne for kompatibilitet for at bekræfte, at du er berettiget. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter at have installeret dette eSIM, skal du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Jersey, Kasakhstan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Usbekistan, og Vatikanstaten. Selskaber at bruge i Norge: Telenor og Telia

eSIM Norge: Internet-dataplan med høj hastighed 4G/5G

5. eSIM Norge: Internet-dataplan med høj hastighed 4G/5G

Oplev de majestætiske landskaber og den rige kulturarv i Norge uden at gå glip af noget! Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet med højhastighedsdata, uanset om du er vidne til det ærefrygtindgydende nordlys, udforsker fjordenes dramatiske natur eller dykker ned i det pulserende gadeliv i Oslo. Sådan fungerer det: 1. Køb: Vælg den datapakke, der passer til dine rejseplaner. 2. Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele dit norske eventyr. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM. Tjek vores kompatibilitetsliste på https://esimfox.com/pages/compatible-devices for flere detaljer.

Oslo: Privat transfer fra Oslo lufthavn til centrum

6. Oslo: Privat transfer fra Oslo lufthavn til centrum

Du vil blive hentet i Oslo Gardermoen Lufthavn af din chauffør, som vil møde dig med et skilt, hvorpå der står navnet på den førende rejsende. Derfra vil du blive kørt til dit hotel eller en privat adresse i Oslo centrum. Hvis du ikke bor på et hotel, skal du give dine guider oplysninger om din nøjagtige adresse/placering. Du vil få stillet et rent og komfortabelt køretøj til rådighed samt en professionel engelsktalende chauffør, som vil sørge for, at du bliver leveret sikkert og hurtigt til din destination. Alle biler er nye og veludstyrede, og din venlige chauffør vil hjælpe dig med din bagage i begge ender af din rejse.

Olso: Privat transfer fra centrum til Oslo lufthavn: Oslo: Privat transfer fra centrum til Oslo lufthavn

7. Olso: Privat transfer fra centrum til Oslo lufthavn: Oslo: Privat transfer fra centrum til Oslo lufthavn

Din chauffør henter dig på dit hotel eller på en privat adresse i Oslo centrum. Rejs komfortabelt til Oslo Lufthavn, hvor du bliver sat af ved afgangshallen. Nyd en bekvem transport i et rent og komfortabelt køretøj med en professionel engelsktalende chauffør, der sørger for, at du bliver leveret sikkert og hurtigt til lufthavnen. Alle biler er nye og veludstyrede. Din chauffør vil også hjælpe dig med din bagage.

e-sim Norge ubegrænset data

8. e-sim Norge ubegrænset data

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at kontrollere kompatibiliteten for andre enheder. . Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. "Hold forbindelsen under hele din rejse i Norge med vores højhastigheds 5G-netværk eSIM. Oplev problemfri internetforbindelse med vores ubegrænsede dataabonnementer, der er skræddersyet til rejsende. Vælg mellem vores 3 dage, 7 dage, 15 dage eller 30 dage, så det passer til dine rejseplaner, uden at bekymre dig om at overskride datagrænser eller finde Wi-Fi-hotspots. Vores eSIM giver dig en sikker og robust 5G-forbindelse, der sikrer hurtige downloads, hurtige uploads og minimal ventetid. Uanset om du arbejder eksternt fra en solrig café, streamer videoer på dit hotel, navigerer dig gennem de charmerende italienske seværdigheder eller deler dine mindeværdige øjeblikke på sociale medier, vil vores eSIM holde dig forbundet. Bemærk venligst, at vores tjeneste dækker dataforbrug i Norge og er designet til enheder, der understøtter eSIM og 5G-teknologi. Taleopkald og sms-tjenester er ikke inkluderet, og dækningen kan variere i områder uden netværkstjeneste. Refusion for ubrugte data eller tidlig opsigelse er ikke tilgængelig.

Oslo: Transfer mellem Oslo centrum og Gardermoen lufthavn

9. Oslo: Transfer mellem Oslo centrum og Gardermoen lufthavn

Komfortabel privat transfer fra Oslo Gardermoen Lufthavn til/fra Oslo centrum. Alle køretøjer er fuldt licenserede og forsikrede. Vores biler er udstyret med alle nødvendige faciliteter til en tur til en hvilken som helst del af verden under alle vejrforhold, inklusive ekstra fastgørelser til sport og andet udstyr. På anmodning fra dine turister har vi børnesæder til alle aldre. Køretøjerne er rene både indvendigt og udvendigt, og vores chauffører er altid velklædte og opmærksomme på vores gæster. De taler engelsk. De vil møde dig med et navneskilt, hjælpe med bagagen og ved ankomsten til hotellet.

14 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Oslo Lufthavn, Gardermoen

Andre seværdigheder i Oslo Lufthavn, Gardermoen

Vil du se alle oplevelser i Oslo Lufthavn, Gardermoen? Klik her for en fuld oversigt