Tilføj datoer

Ting at gøre Oslo Municipality, Norway

Andre seværdigheder i Oslo Municipality, Norway

Vil du se alle oplevelser i Oslo Municipality, Norway? Klik her for en fuld oversigt

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.815 anmeldelser

En meget god mulighed for folk, der ønsker at se så meget som muligt på kort tid. Under mit 3-dages ophold i Oslo besøgte jeg de fleste af de berømte steder og museer. Og takket være Oslo-paskortet kunne jeg ret hurtigt bevæge mig rundt i byen og spare mange penge til museumsindgange. Jeg anbefaler stærkt.

Fantastisk oplevelse, omend meget koldt derude på vandet i januar. Du kan se de typiske farverige træhuse og badehytter og nogle gange har du en fantastisk udsigt over havet og øerne og selvfølgelig et par af Oslos seværdigheder. Ombord er der varme drikke og også et toilet.

Helt ærligt det bedste krydstogt i Oslo! Betagende!! Det er nødvendigt at vælge de sidste slots og især ikke at tage dertil om morgenen for at få mest muligt ud af solnedgangen. Jeg anbefaler et 200% unikt øjeblik at leve én gang i dit liv.

Oslopasset var en fantastisk tilføjelse til vores tur for os, vi kunne bruge enhver offentlig transport uden at bekymre os om billetter og zoner. Vi besøgte også en masse museer med passet gratis. Vi ville helt sikkert købe igen.

var godt du så seværdighederne og var en dejlig tur også gåturen i parken.