Vores mest anbefalede ting at gøre i Oxford

Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

1. Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

Denne byvandring i Oxford by og på Oxford University begynder i det centrale Oxford, og viser dig, hvad der gemmer sig bag dørene. Studenterguiden giver den lille gruppe et personligt indblik i livet på universitetet. Besøg en af universitetets ældste colleges og Bodleian Library. Lær historien om universitetets afdelinger, som All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, Radcliffe Camera, University Church of St. Mary og mere. Du får en lige så dybdegående historie om byen. Hør om ceremonier på Oxford, berømte kandidater, Alice i Eventyrland og om hvordan den magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

Blenheim Palace: Entrébillet

2. Blenheim Palace: Entrébillet

Oplev hjemstedet for den 12. hertug og hertuginde af Marlborough, og Sir Winston Churchills fødested. Lad dig overvælde af dette mesterværk af barok arkitektur fra det 18. århundrede. Slottet huser nogle af de fineste antikke samlinger i Europa. Tag på en rundvisning i statsværelserne, beundr de portrætter, gobeliner og udsøgte møbler, der er på slottet, og lær samtidig om denne nationalskats 300-årige historie. Besøg udstillingen om Churchill, og lær alt om den store premierministers liv, begyndende med hans fødsel på Blenheim Palace i 1874. Udstillingen byder på fotografier, uddrag fra hans dagbøger, artefakter og en række andre elementer. Udforsk dette verdensarvssted, der ligger i en over 8 km2 stor park, der er anlagt af en af Storbritanniens mest berømte landskabsarkitekter, Lancelot 'Capability' Brown. Tag en tur op til Grand Cascades, eller gå rundt om søen for at beundre nogle af de fineste udsigter i England. Oplev området med formelle haver, herunder Rosenhaven, Churchill Memorial Garden, vandterrasserne og den hemmelige have. Pleasure Gardens ligger en kort tur fra paladset med miniaturetog, og kan prale af en labyrint med kæmpe hække, et sommerfuglehus, lavendelhave og en udstilling om, hvordan haverne er blevet brugt og vedligeholdt i hele slottets historie.

Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

3. Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

Kør langs den pragtfulde Themsen på en kort, men smuk sejltur fra den maleriske Folly Bridge og mod den charmerende Iffley Lock. Beundr dine smukke omgivelser, der består af frodige træer og hyggelige murstenshuse, og du fordyber dig i den dejlige gamle bystemning i Oxford. Gå om bord på din båd for at begynde din rejse, hvor din skipper vil vise dig alle de vigtigste seværdigheder og besvare alle de spørgsmål, du måtte ønske at stille. Beundr udsigten til Christ Church-engene, college-bådhuse og en blanding af dyreliv og landskab, mens du nyder tiden om bord. Du vil enten sejle på et fantastisk traditionelt fartøj eller en mere moderne cruiser. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du får en rummelig båd at læne dig tilbage og slappe af på.

Oxford: Guidet byvandring i byen og på universitetet

4. Oxford: Guidet byvandring i byen og på universitetet

Oplev de drømmende spir på et af de ældste universiteter i verden med en 90-minutters byvandring. Du guides af en universitetsuddannet guide med masser af erfaring og lokal viden om byen Oxford og dens universitetsbygninger. Kom indenfor i nogle af byens mest historiske kollegier såsom New College, der blev grundlagt i 1379 og er kendt fra Harry Potter-filmene og tv-serier om Inspector Morse og Lewis. Exeter College, grundlagt i 1314, er en anden favorit på de fleste ture, mens Hertford College lynhurtigt bliver genkendt fra "Gensyn med brideshead", grundet dets romantiske facade og Sukkenes Bro. Kollegiernes åbningstider kan af og til begrænse adgangen, men alle ture går til universitetets bibliotek, for at give en bedre forståelse af kollegiesystemet, som er unikt for Oxford og Cambridge. Oplev berømte alumner, som studerede og underviste på universitetet, blandt andre den famøse Dr. Spooner, hvis portrætter hænger i spisesalen i New College, og som har lagt navn til det spøgefulde, lingvistiske fænomen spoonerism (bakke snagvendt).

Oxford: Oplevelsessejltur

5. Oxford: Oplevelsessejltur

Denne 50-minutters lange flodtur tager dig med på en fascinerende strækning af Themsen, med start langs universitetets regattastrækning i retning mod den maleriske landsby Iffley. Denne del af floden - af de lokale kendt under navnet Isis - er en af de livligste, og den giver et præcist billede af det travle flodliv. Mens du sejler ned ad floden, kommer du til at se den gamle Folly Bridge, Christchurch College og Meadows, universitetets rohuse og Iffley Lock. På floden kan du se roere, pramme og lystsejlere, der er lige så interessante at se på. Under sejlturen fortæller din kaptajn historier om floden og besvarer gerne eventuelle spørgsmål. Din flodbåd er fra en flåde af barkasser i Edwardiansk stil. Disse både kombinerer elegante linier og teak-interiør fra det tidlige 20. århundrede med moderne miljøvenlig og forureningsfri teknologi.

Cambridge: Byvandring guidet af alumner fra Kings College

6. Cambridge: Byvandring guidet af alumner fra Kings College

Oplev nogle af de mest berømte universiteter i Cambridge. Få mere at vide om studielivet på et af verdens mest prestigefyldte universiteter af en guide, der har studeret på University of Cambridge. Besøg berømte kapeller og biblioteker, og lyt til fascinerende anekdoter. Se, hvor prins Charles, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking har studeret. Spadser fra King's College på King's Parade forbi vartegn som Trinity Hall College, Trinity College og Corpus Christi College. Kig indenfor på Pembroke College, og bliv forundret over det hvælvede loft i King's College Chapel. Beundr Senate House, Great St Mary's Church og pubben The Eagle, hvor Watson og Crick annoncerede, at de havde opdaget livets hemmelighed.

London: Dagstur til Harry Potter Studio og Oxford

7. London: Dagstur til Harry Potter Studio og Oxford

Tag med på en heldagsbustur fra London, hvor du kombinerer en tur til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" med en rundvisning på Oxford University. Start din tur ved den historiske by Oxford, hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet byvandring, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, kvadranter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleger. Få tid på egen hånd til at udforske alt det, Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio-turen, og begynd din magiske oplevelse ved "The Making of Harry Potter". Opdag hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe Harry Potter-filmenes magi. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Riddersalen, Dumbledores kontor, Gryffindors opholdsstue, Ministeriet for Magi, Ligustervænget nr. 4, Weasley-familiens køkken, Hogwarts-Ekspressen og Diagonalstræde. Gå ombord på den oprindelige Hogwarts-ekspres og se en genopført udgave af Platform 9-3/4. Udforsk det indvendige af togvognen, son blev brugt under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, der forsvinder gennem stationens mur.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

8. Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyd en hel dag med den engelske kulturarv, når du besøger det fantastiske Windsor Castle, betagende Stonehenge og den smukke universitetsby Oxford. På denne 11-timers dagstur fra London oplever du det bedste fra de udvalgte steder, og undervejs får du spændende livefortælling fra din guide. Start din dag på Windsor Castle, der er en af hendes majestæt Dronning Elizabeth 2.s officielle boliger. Besøg de mageløse statslejligheder, der stadig bruges ved statslige begivenheder og kongelige receptioner. Tag dig tid til at udforske slotsområdet og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, hvor du kan beundre et af de smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur i England. Gå derefter til de stående sten ved Stonehenge, der stadig er omgivet af mystik. Det er en fantastisk præstation inden for menneskelig ingeniørkunst, som vækker stor undren. Udforsk den forhistoriske stencirkel, og få indsigt i de mange teorier om dens ophav. Fortsæt til universitetsbyen Oxford, der er kendt som "The City of Dreaming Spires". Det har været et uddannelsescentrum siden år 1249, og det har en idyllisk beliggenhed, som man kan udforske på en fascinerende byvandring.

Fra London: Heldagstur til Cotswold med frokost

9. Fra London: Heldagstur til Cotswold med frokost

Bliv betaget af Cotswolds' bølgende bakker, og besøg 4 af dets smukkeste landsbyer: Burford, Bibury, Bourton-on-the-Water og Stow-on-the-Wold. Kør gennem Cotswolds - et område, som tilsyneladende er forblevet uændret gennem tiden. Se de bølgende landskaber, tørre stenmure, hyggelige kirker, og vandløb, der bugter sig forbi små landsbyer og charmerende flækker. Denne heldagsudflugt fra London begynder i Burford, hvor den storslåede High Street skråner ned til floden Windrush. Se byens små tehuse inden turen fortsætter mod syd til det maleriske Bibury, hvor du spiser frokost. Spis i en af Englands smukkeste landsbyer. Et 2-retters måltid venter dig på Swan Hotel i hjertet af Cotswolds. Restauranten, med udsigt over floden Coln, har til huse i en tidligere landevejskro og serverer en bred vifte af populære, traditionelle retter samt ales og udsøgte vine. Oplev Bourton-on-the-Water, en af de smukkeste landsbyer i Cotswolds. Derefter skal du til Stow-on-the-Wold, en lille købstad kendt for sine årlige messer. Nyd en guidet tur gennem bymidten inden turen tilbage til London.

Fra London: Guidet heldagstur til Oxford og Cotswold

10. Fra London: Guidet heldagstur til Oxford og Cotswold

Rejs fra London i en luksuriøs Mercedes-minibus, og tilbring morgenen med at udforske den smukke universitetsby Oxford. Gå en tur blandt de historiske bygninger og kollegier, og bestig en af udkigsposterne for at nyde en bjergtagende udsigt over de drømmeagtige spir. Lad dig betage af mesterværker inden for kunst og antikviteter på Ashmolean Museum, og tag så mod de charmerende landsbyer i Cotswolds, hvor du kan se de bittesmå huse bygget af den traditionelle stenart. Din første oplevelse af Cotswolds Area of Outstanding Beauty er Minster Lovell Hall: en Oxfordshire-herregård fra det 15. århundrede i maleriske omgivelser. Besøg landsbyen Burford, indgangen til Cotswolds, og oplev den lille købstad med enorm karakter og dybde. Tag derefter en kort tur til Bibury og benyt lejligheden til at gå en tur til den berømte Arlington Row.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Oxford
Historiske colleges, et middelalderuniversitet og fascinerende museer venter dig i den berømte uddannelsesby.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Oxford

Alle aktiviteter

116 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 8

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Oxford

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Oxford

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Oxford?

De bedste dagsture og -udflugter fra Oxford er:

Burford

Andre seværdigheder i Oxford

Vil du se alle oplevelser i Oxford? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oxford

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 11.765 anmeldelser

Flot tur i Oxford og stor og imponerende oplevelse i Harry Potter World, fantastiske guides, som virkelig lagde deres sjæl i deres arbejde og formidling, virkelige underholdende, absolut ikke kedelige, anbefalelsesværdigt hele vejen igennem, alt funkede bare, tip top tur og oplevelse

Skøn tur med masser af information fra vores guide. Vi vil gerne på turen en anden gang.

En super hyggelig tur, ikke noget at sætte en finger på ved hele oplevelsen.

Guide var super til at fortælle og På et for udlændige godt engelsk.

Libby was amazing! Most knowing and charming guide