Oxford
Dagsture

69 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Oxford

Oxford

Andre seværdigheder i Oxford

Vil du se alle oplevelser i Oxford? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oxford

Samlet bedømmelse

4.5
(2.955 anmeldelser)

For mig, en ung japansk kvinde, krævede det lidt mod at anvende denne plan alene, på grund af nogle årsager, herunder min økonomiske situation (nu er japanske yen virkelig svage i forhold til £). Så jeg kunne ikke træffe min beslutning før dagen før turen. Men nu kan jeg oprigtigt sige, at min beslutning var rart at være med på turen. Selvfølgelig var studiet fantastisk, men at besøge Oxford var en meget god oplevelse for mig. Mange unikke episoder relateret til Oxford og JK Rolling har udløbet mig for at læse Harry Potter-serien igen. Og for at være ærlig foretrækker jeg romaner end film om Harry Potter, men så mange Seanes blev optaget i Oxford, så nu er jeg spændt på at se hele film igen!

Harry Potter-stadionturen var meget god. Jeg kan ikke forstå engelsk særlig godt, så turen til Oxford University var lidt svær. Jeg tror dog, at selv folk, der ikke er gode til engelsk, kan nyde det, da der er steder, der blev brugt til at filme og ting som dette skete her.

Dette var sådan en fantastisk tur. Jeg ville bestemt ønske, at der var mere tid i Oxford, bare fordi det var så anderledes end London. Vores guide Kathleen eller Katherine var virkelig fantastisk og sjov. Vil anbefale til nogen.

Turen er velorganiseret. Guiderne er forberedte og absolut tilgængelige for enhver eventualitet. Både Oxford-turen og besøget i Warner Bros Studios var meget underholdende.

Behandlingen af guiden og hans viden om Harry Potter og Oxfords historie var fænomenal