Oxford
Omvisninger til fods

64 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Oxford Omvisninger til fods

London: Opklar sagen om Jack the Ripper på en guidet tur

1. London: Opklar sagen om Jack the Ripper på en guidet tur

Tag på byvandring i East End London og forsøg at løse Jack the Ripper-mysteriet. Tag tilbage til 1888 med den kyndige Ripperologist-guide, imens du forsøger at løse de stadig uopklarede mord på denne medrivende tur. Vurder fotografisk bevismateriale, og hør sande historier om efterforskningen for at finde frem til de mistænkte. "Undersøg" de påståede gerningsmænd, og hør om teorierne om, hvem der har begået nogle af de mest chokerende forbrydelser i Storbritanniens historie. Få mere at vide om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattigt kvarter på den tid. Din guide vil endda dele perlerne om det victorianske London med dig, herunder den kulturelle kontekst for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper nogensinde tæt på at blive fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor blev beviserne opdaget? Find ud af alt dette og meget mere med din Jack the Ripper-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

2. Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyd en hel dag med engelsk arv ved at besøge det udsøgte Windsor Castle, fængslende Stonehenge og den smukke universitetsby Oxford. På denne dagstur, der afgår fra London, får du en fløjtestop-tur på disse unikke steder med interessante kommentarer fra din guide undervejs. Start din dag på Windsor Castle, en af de officielle residenser for HM King Charles III. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner (hvis muligheden er valgt). Tag dig tid til at udforske slottets område og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, hvor du kan beundre et af de smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur i England. Gå dernæst til de stående sten i Stonehenge, stadig overskyet af mystik som en fantastisk bedrift inden for menneskelig teknik. Udforsk den forhistoriske stencirkel og lær om teorierne omkring dens konstruktion (hvis muligheden er valgt). Fortsæt til universitetsbyen Oxford, kendt som "The City of Dreaming Spires". Et lærested siden 1249, det er et idyllisk sted at udforske på en fascinerende vandretur.

London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

3. London: Harry Potter Studio Tour og dagstur til Oxford

Tag med på en heldags bustur fra London, som kombinerer en tur til Warner Bros Studio Tour 'The Making of Harry Potter' med en vandretur på Oxford University. Start din tur i den historiske by Oxford, som er hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet vandretur, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, firkanter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleges. Nyd fritiden til at udforske alt, hvad Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio Tour og begynd din magiske oplevelse på The Making of Harry Potter. Oplev hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe magien i Harry Potter-filmene. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Den store sal, Dumbledores kontor, Gryffindors fællesrum, Ministeriet for Magi, Privet Drive 4, Weasley-køkkenet, Hogwarts Express og Diagon Alley. Stig ombord på det originale Hogwarts Express-tog, og se en genskabelse af perron 9-3/4. Gå på opdagelse i det indre af togvognen, som var med under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, som forsvinder gennem murstensvæggen.

Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

4. Oxford: Udforsk Oxford Universitet og by med Alumni Guide

Træd indenfor på Oxford University, og udforsk det historiske område på en guidet tur med en studenterguide. Beundr den ikoniske arkitektur, få indblik i det daglige liv på universitetet, og besøg et filmsted fra Harry Potter. Besøg et af universitetets ældste colleges og det prestigefyldte Bodleian Library. Lær om universitetskollegiernes historie, herunder All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og University Church of St. Få en lige så dybdegående historie om byen, når du lytter til historier om ceremonier i Oxford, berømte kandidater, Alice's Adventures in Wonderland, og også hvordan den mest magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

5. Fra London: Cotswolds og Oxford guidet dagstur fra London

Tag på en guidet heldagstur i det engelske landskab fra London. Beundr de eventyrlige huse i Cotswolds, det historiske Oxford University og skønheden i det engelske landskab. Forlad London på en heldagstur, der tager dig vestpå for at opleve det smukke landskab i Cotswolds og universitetsbyen Oxford. Kør gennem Cotswolds, mens du nyder udsigten over det smukke landskab og stenlandsbyerne. Dette er et område med enestående naturskønhed, og det er det engelske landskab, når det er bedst. Vi stopper ved Bibury og Burford, de to mest elskede landsbyer i Cotswolds. Vi fortsætter til Oxford for at udforske den mest berømte universitetsby i verden. Fri tid til frokost i hjertet af byen. Gå en tur blandt college-bygningerne og beundr deres drømmende spir. Din guide vil anbefale en vandrerute, der dækker de mest berømte steder, herunder Sukkenes Bro og Christchurch Cathedral. Lær om Oxfords forbindelse med Alice i Eventyrland og Harry Potter. Find et godt sted at spise (din guide kommer med anbefalinger), eller slut dig til lokale lærde og akademikere over en pint på byens mest hjemsøgte pub. Du er tilbage i London ved 18-tiden om aftenen, og du kan bruge Londons undergrundsbane til at komme hurtigt rundt i hele London.

Oxford: Universitets- og byvandring

6. Oxford: Universitets- og byvandring

Hol dig til en universitetsuddannet guide med mange års erfaring og lokalkendskab til Oxford City og colleges. Se de drømmende tårne på et af verdens ældste universiteter på en guidet vandretur. Gå indenfor i nogle af byens mest historiske colleges, såsom New College, der blev grundlagt i 1379 og senest er set i Harry Potter-filmene og tv-produktioner af Inspector Morse og Lewis. Besøg Exeter College, der blev grundlagt i 1314, og som er en anden favorit på de fleste ture. Stop ved Hertford College med sin romantiske facade og Bridge of Sighs, som man straks kan genkende fra Brideshead Revisited. Se universitetsbiblioteket, og lær om det kollegiale system, der er unikt for Oxford og Cambridge. Oplev berømte tidligere studerende, der har studeret og undervist på universitetet, herunder den berygtede Dr. Spooner, hvis portrætter hænger i New College Dining Hall, og hvis navn er givet til det legende sproglige fænomen spoonerisms.

Fra London: Heldagstur i Cotswolds med 2-retters frokost

7. Fra London: Heldagstur i Cotswolds med 2-retters frokost

Nyd de bølgende bakker i Cotswolds, og besøg tre af områdets smukkeste landsbyer - Burford, Bibury og Stow-on-the-Wold. Rejs gennem Cotswolds, et område, der tilsyneladende ikke har ændret sig med tiden. Se de bølgende landskaber, de tørre stenmure, de maleriske kirker og vandløbene, der løber forbi små landsbyer og charmerende flækker. På denne heldagsudflugt fra London begynder du din tur i Burford, hvor den storslåede High Street skråner ned mod floden Windrush. Se byens små tehuse, inden turen går sydpå til det maleriske Bibury, hvor vi spiser frokost. Spis i en af de smukkeste landsbyer i England. En 2-retters menu venter på dig i hjertet af Cotswolds på Swan Hotel. Restauranten med udsigt over floden Coln er indrettet i en tidligere kro fra det 17. århundrede og serverer et populært udvalg af traditionelle retter sammen med øl og fine vine. Bagefter går turen til Stow-on-the-Wold, en lille markedsby kendt for sine årlige messer. Nyd en guidet gåtur gennem byens centrum, før du vender tilbage til London.

Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

8. Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

Windsor Castle Windsor Castle troner stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Med de store anlagte haver og det tårnformede Round Tower er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge dronning Marys dukkehus. Mystisk Stonehenge Den sande betydning af dette gamle, ærefrygtindgydende bygningsværk er gået tabt i tidens tåger. Var Stonehenge et tempel for soltilbedelse, et healingcenter, et gravsted eller måske en kæmpe kalender? Hvordan lykkedes det vores forfædre at bære de mægtige sten så langt væk og derefter bygge denne fantastiske struktur med de mest primitive redskaber? Stonehenge er omgivet af mystik og imponerer altid. Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i de fængslende collegegårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Oplev den berømte "by med de drømmende spir", og se Bodleian Library - et af de ældste biblioteker i Europa - på dit besøg. Du vil blive betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Anslået ankomsttid tilbage i London er omkring kl. 19.00.

Oxford: Harry Potter-spadseretur inklusiv New College

9. Oxford: Harry Potter-spadseretur inklusiv New College

Mød din Oxford University-studenterguide i det centrale Oxford, og tag til Hogwarts' Infirmary, beliggende i en af hallerne i det berømte Bodleian Library. Forestil dig sygestuens senge på plads her, og beundre de rigt skulpturelle udyr og bibelske udskæringer, der dukkede op i mange af Harry Potter-filmene. Udforsk derefter et eller to af Oxfords ældste colleges, og dyk ned i de værelser og klostre, der var Hogwarts' dystre interiør. Se andre optagesteder, og hør trivia om karaktererne og filmproduktionerne. Test din viden om alt Harry Potter med vores brugerdefinerede quiz. Undervejs kan du høre om Oxfords indflydelse i berømt børnelitteratur, fra Alice's Adventures in Wonderland til Hobbitten. Afslut med en rundvisning i det ydre af Christ Church, hvis sal var en inspiration og ikke selve spisesalen på Hogwarts.

Fra London: Udforsk Oxford og landsbyerne i Cotswolds

10. Fra London: Udforsk Oxford og landsbyerne i Cotswolds

Tag på en dagstur fra London og få en pause fra den travle storby. Udforsk universitetsbyen Oxford og 2 charmerende byer i Cotswolds, Burford og Bibury. Vi mødes i det centrale London og kører nordvest ud af byen, hvor vi passerer gennem Chiltern Hills Area of Outstanding Natural Beauty. Nyd udsigten over det maleriske landskab, der har inspireret tv-serier som Midsomer Murders og Vicar of Dibley. Gør dit første stop i universitetsbyen Oxford, hvor du har tid til at udforske de mange colleges. Klatre op til udsigtspunkterne for at beundre byens skyline, eller vælg at se kunst- og antikvitetssamlingerne på Ashmolean Museum. Fortsæt til Burford, der er kendt som "porten til Cotswolds". Tag dig tid til at udforske denne lille markedsby med typiske rækkehuse langs den charmerende High Street. Kør videre et kort stykke til Bibury, som ofte betragtes som en af de smukkeste landsbyer i England. Gå en tur forbi den eventyrlige Arlington Row med en række faldefærdige huse fra 1300-tallet. Efter en hel dag med udforskning af byen Oxford og landsbyerne i Cotswolds kan du slappe af på hjemrejsen til London.

Oxford

Oxford

Ofte stillede spørgsmål om Oxford Omvisninger til fods

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Oxford end Omvisninger til fods?

Disse andre ting at gøre i Oxford må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Oxford

Vil du se alle oplevelser i Oxford? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oxford

Samlet bedømmelse

4.6
(3.490 anmeldelser)

fantastisk besøg med vores guide Mylo, som vidste, hvordan han kunne betage os med sine anekdoter om Jack the Ripper, men også om London i den victorianske æra, vi anbefaler stærkt dette besøg til anekdoterne og gåturen gennem et distrikt, der er lidt frekventeret af turister, men fuld af godt overraskelser

Nå, turen var fantastisk, for entusiaster er det en næsten mystisk oplevelse, men den store forskel var guiden. Jack var en fantastisk guide, meget vidende, han forklarede alt fantastisk godt, og samtalerne med ham, mens vi gik, var fantastiske, jeg kan varmt anbefale det

Fantastisk guide med stor viden, humor og engagement. Da han hørte vi var fra DK underholdte han om vikingernes rolle i Oxfords historie.

Vildt fed. God guide der virkelig går op i emnet og er let at forstå. Vi havde guiden Ronja, super dygtig og sød

Super god og levende guide, meget viden og ikke mindst sjov.