Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Padova

Vores mest anbefalede ting at gøre i Padova

Padova-Venedig-bådkrydstogt på Brenta-rivieraen

1. Padova-Venedig-bådkrydstogt på Brenta-rivieraen

I oldtiden var Padova og Venedig forbundet af typiske flodbåde kaldet Burchiello®. Træbådene havde elegante kahytter og 3 eller 4 balkoner og blev drevet af vinden eller årer, før de blev trukket af heste fra Fusina til Padua. Genskab denne rejse på et heldags minicruise fra hjertet af Padova til San Marco i Venedig. Med afgang fra den historiske Burchiello®-trappe ved Portello sejler du langs den oprindelige rute for den venetianske Burchielli fra det 18. århundrede og passerer den smukke Villa Giovanelli ved Noventa Padovana. Slap af om bord på luksusbåden, der har et udendørs dæk, hvor du kan nyde udsigten. Gå i land ved Stra og få en guidet tur til de freskomalede rum i Villa Pisani, en imponerende villa omgivet af en monumental park, en af de smukkeste i Italien med sin lange pool og store stalde. Fortsæt mod Dolo, og nyd de historiske illustrationer af de forskellige villaer set fra floden. Passér gennem Dolo-slusen og videre mod Mira. Lige efter Mira-slusen stopper vi ved Villa Widmann, hvor vi får en guidet rundvisning i palæet fra det 18. århundrede, som tilhørte en adelig familie af persisk oprindelse. Sejl til Oriago, hvor du stopper for at spise frokost i den historiske restaurant "Burchiello". Herefter sejler vi til Malcontenta, hvor vi sejler forbi villaer, landsbyer og svingbroer. Ved ankomsten til Malcontenta stopper vi for at udforske en sidste villa; den kongelige Villa Foscari, designet af Palladio og på UNESCO's verdensarvsliste. Den ligger på kanten af lagunen og var let tilgængelig fra Venedig for den magtfulde venetianske ejer. Til sidst sejler vi gennem Moranzani-slusen på tværs af lagunen og lægger til ved San Marco, Riva degli Schiavoni, ved anløbsbroen "Pontile della Pietà".

Padova: Selvledende vandretur i det historiske centrum: Padova: Selvledende vandretur

2. Padova: Selvledende vandretur i det historiske centrum: Padova: Selvledende vandretur

Padova ligger mellem Venedig og Verona og er kendt som Sankt Antonius' by. På denne vandretur vil jeg vise dig, hvordan byen har været i stand til at bevare sin kunstneriske og kulturelle arv, og hvorfor byen er berømt for at være gæstfri. Allerede da byen blev grundlagt i 1222, tog dens prestigefyldte universitet imod studerende uanset religion. Og kunstnere og videnskabsmænd som Donatello, Giotto, Galileo Galilei og andre fandt også et andet hjem her. Jøderne, der flygtede fra forfølgelse fra Spanien, Portugal og Nordeuropa, bosatte sig også her og skabte en af de mest forskelligartede og interessante italienske ghettoer, som stadig er intakt den dag i dag. Blandt højdepunkterne på vores vandretur kan nævnes: - Prato della Valle, det største torv i Italien - Sankt Antonius-pladsen med Donatellos statue af Gattamelata - Antenors gravmæle - Imponerende Palazzo della Ragione med sine store fresker, der viser en astrologisk cyklus - Lokale markeder - Rebbuen, hvor uhæderlige handlende blev straffet - Torre dell'Orologio, et af de smukkeste klokketårne, der nogensinde er bygget - Den gamle jødiske ghetto med sine små pladser, smalle gader og tre synagoger - Stumperne i den jødiske ghetto - Bo-paladset, sæde for universitetet i Padova, det næstældste i Italien, som huser Galileos originale skrivebord Følg med mig på disse kunstneres og tænkeres vej, og bliv inspireret af Paduas tidløse atmosfære.

Padua: Jewish Heritage Museum and Synagogue Tour

3. Padua: Jewish Heritage Museum and Synagogue Tour

Tag på en guidet tur til den jødiske arv i Padua, der ligger i Padovas historiske centrum, nemlig i det gamle ghettoområde. Tjek museet, som kaster lys over begivenhederne og ritualerne i det jødiske samfund i Padua fra dets oprindelse til nutiden. Gå ind på Padua Jewish Museum for at nyde en multimedieoplevelsesvideoinstallation af filminstruktør Denis Brotto. Dyk ned i livet af 10 berømte karakterer i Paduas jødiske liv. Karaktererne kommer til live for at fortælle deres historier gennem de steder, der repræsenterer Padua-jødedommen. Derefter fortsætter turen gennem smalle og begrænsede ghettogader: hør historien om den jødiske bosættelse og dens kommercielle, sociale, kulturelle og religiøse fortid. Afslut ved den italienske synagoge, stadig bedestedet for medlemmerne af Fællesskabet i Padova. Hør om den polykrome marmor Aron-ha-Kodesh, det hellige kammer placeret på den østlige mur.

Fra Venedig: Heldagsbådtur til Padua

4. Fra Venedig: Heldagsbådtur til Padua

Tag på et heldagskrydstogt med start i Venedig. Sejl mellem regionens gamle og smukke villaer, sejl forbi 9 svingbroer og gennem 5 sluser, og ankom til Padova om aftenen. Efter at du har mødt din guide, begynder du et krydstogt mod Brenta Rivieraen. Undervejs vil du se forskellige villaer langs vandet. Fortsæt, indtil du ankommer til Fusina, hvor du passerer gennem Moranzani-slusen med stigende vandstand. Stop i Malcontenta for at få en intern guidet rundvisning i Villa Foscari, La Malcontenta. Fortsæt derefter videre forbi landsbyer og svingbroer. Tidligt på eftermiddagen ankommer du til Oriago. Her stopper I ved den berømte restaurant Il Burchiello, hvor I har mulighed for en frokost med rabat. Herefter sejler du til Villa Widmann i Mira, hvor du stopper for en guidet rundvisning i Villa Widmann, inden du fortsætter til Mira- og Dolo-sluserne. Gå fra borde ved Stra og få en guidet rundvisning i Villa Pisani. Se den imponerende swimmingpool, de storslåede stalde og det elegante kaffehus fra det 18. århundrede. Passér gennem sluserne Stra og Noventa Padovana. Kør forbi den smukke og suggestive Villa Giovanelli i Noventa Padovana, inden du ankommer til den historiske Burchiellos trappe ved Portello i Padova.

Padova: Privat byvandring og besøg i Scrovegni-kapellet

5. Padova: Privat byvandring og besøg i Scrovegni-kapellet

Oplev den kulturelt rige by Padova på denne private vandretur med en certificeret lokal guide. Besøg det smukke Scrovegni-kapel, Paduas domkirke og Palazzo della Ragione. Se nogle af byens mest berømte pladser, herunder Piazza delle Erbe, della Frutta og della Signoria, som alle har udsigt over flere prominente og majestætiske bygninger. Skrid gennem byens gader og hør interessante anekdoter om området fra din kyndige guide. Derefter kan du besøge et af de mest mesterlige eksempler på kunst fra det 14. århundrede i Scrovegni-kapellet. Senere kan du besøge Palazzo della Ragione, en middelalderlig markedshal, og Paduas katedral, som blev opført i det 4. århundrede.

Padova Hop-on Hop-off Tour: 24-timers billet

6. Padova Hop-on Hop-off Tour: 24-timers billet

Tag en sightseeingtur i Padova, og hop af og på bussen, når du har lyst, ved stoppesteder, der ligger bekvemt placeret langs ruten. Gå ikke glip af en chance for at se den berømte Sankt Antonius-basilika med dens imponerende romanske arkitektur og de gotiske sideskibene og den østlige apsis, der blev tilføjet i det 13. århundrede. Besøg universitetet i Padova, hvor du kan lære om byens historie og se nogle af de mest interessante områder af denne historiske institution. Hop tilbage på bussen og kør til Piazza delle Erbe, som overskygges af Palazzo della Ragione. Palazzoet, der stammer fra 1218, var i gamle dage sæde for byens domstole. Læg mærke til taget, der er formet som skroget på et omvendt skib. Piazzaen er om dagen vært for et grøntsagsmarked, og om aftenen er den levende med lokale, der nyder forfriskninger på caféerne. Udgangspunkt: Startpunkt: Stop 1 Varighed: 1: 60 minutter Hyppighed: Hvert 60. minut

Padova: Must-See landemærker og attraktioner - guidet tur på egen hånd

7. Padova: Must-See landemærker og attraktioner - guidet tur på egen hånd

Udforsk Padova i dit eget tempo med dette fængslende interaktive vandrespil. Mens du vandrer rundt i byen til fods, vil du få masser af sjov ved at tage en række spændende udfordringer op, der sikrer maksimal spænding og sjov! Find seværdigheder: Du skal bruge hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om seværdigheden. For det meste er svarene skjult i skilte, billeder osv. En god og sjov måde at lære nye ting om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs kommer du til fantastiske steder som "Tomba di Antenore", "Palazzo del Bo", "Basilica di Sant'Antonio" og mange flere spændende seværdigheder i kvarteret. Når du har booket spillet, får du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag hen til sporvognsstoppestedet "Prato", og brug koden til at låse op for spillet i appen. Turen slutter ved Piazza Duomo. Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og holde pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og så er du klar til at gå i gang med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer.

Padova højdepunkter: City of Magic Outdoor Escape Game

8. Padova højdepunkter: City of Magic Outdoor Escape Game

Opdag Paduas berømte steder, mens du spiller rollen som en overnaturlig rejsende, der forsøger at afdække brugen af magi i byen. Efterhånden som du løser udfordringer, udfolder historien sig, og præcise anvisninger på din telefon guider dig til det næste sted. Når du har booket et spil, modtager du en e-mail med instruktioner om, hvordan du downloader og spiller spillet på din telefon. Tag til Prato della Valle, hvor spillet starter. Det vil tage dig mellem 2 og 3 timer at gennemføre, men der er ingen tidsbegrænsning, så du er velkommen til at udforske og afslutte det i dit eget tempo. Du kan sætte spillet på pause og genoptage det når som helst fra det sted, hvor du satte det på pause. Du vil afslutte spillet ved det berømte Bo Palace. For større grupper kan en person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne downloade og spille byspillet på deres telefon. Alternativt kan hver enkelt person foretage sit eget køb. Du kan spille alene, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper, der konkurrerer mod hinanden og mødes ved spillets sidste stop.

Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

9. Fra Gardasøen: Heldagstur til Verona

Oplev en af juvelerne fra den italienske renæssance på en heldagstur til den romantiske by Verona. Vælg mellem flere afgangssteder fra Gardasøen, og rejs i en komfortabel bus med aircondition. Gå en kort tur i byens centrum og se et af de bedst bevarede monumenter fra Romerriget: Arenaen, som er vært for begivenheder, popkoncerter og operafestivalen. Mød byguiden til en 1.30 lang vandretur til Piazza dei Signori, Piazza delle Erbe og Julias Hus. Lær mere om, hvordan byen har udviklet sig gennem århundrederne, og oplev kunstneriske elementer fra forskellige perioder, herunder det middelalderlige Castelvecchio og Scaligeri-familiens grave ved kirken Santa Maria Antica. Beundre den romerske bro over Adige-floden og meget mere. Derefter får du lidt fritid til at slentre ned ad Via Mazzini og kigge på de lokale og store butikker, inden turen går tilbage til Gardasøen.

Selvguidet historisk vandretur i Padova

10. Selvguidet historisk vandretur i Padova

Vandr gennem Paduas centrum, og lær om byens oprindelse på denne historiske vandretur i skattejagtstil. Følg ruten på din smartphone mellem vartegn som byens pladser, og nyd 10 historiske gåder, der skal løses, mens du udforsker. Start denne selvguidede tur fra Piazza Antenore. Herfra kan du følge turen på din smartphone, som vil give historiske fakta og gåder at løse mellem hvert vartegn. Turen tager dig gennem Paduas historie fra dens oprindelse op til det 20. århundrede og dækker cirka 2 km rundt om byens centrum.

Alle aktiviteter

67 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Padova

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Padova?

De bedste dagsture og -udflugter fra Padova er:

Venedig

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Padova?

Andre seværdigheder i Padova

Vil du se alle oplevelser i Padova? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Padova

Samlet bedømmelse

4.5
(614 anmeldelser)

For the traveller with time to spare and an interest in architecture, this trip from Padua to Venezia along the canals was a great experience primarily due to the fantastic guide, Silvia, who was an endless source of information on architecture, art and history. It was deep knowledge and not just something read from a manuscript. Elegantly switching between Italian, French and English during the boatride, this was reduced to Italian and English on the visits to the villas after consulting with the french couple that they understood English enough to get a decent experience. This simply to allow a higher level of information within the timeframe. Still Silvia would follow up with them to secure all was well. All practical information was given twice and even details of price and transfer options back to Padua was very detailed and thorough. The price was a bit high considering lunch had to be paid on the side.

Interessant og godt fordelt i løbet af dagen, selvom nogle ting skal forbedres. Blandt de besøgte villaer (tre) var den første (Villa Pisani) meget stor at besøge mellem parken og interiøret, og besøget i lokalerne (stort set frataget de originale møbler) med sommervarmen og vinduerne holdt lukket til kl. undgå 'indtastning af fugle (som forklaret af guiden) i slutningen trættende. I landsbyen Dolo var den organiserede aperitif en klog idé at komme sig. Turen blev organiseret dels med bus (ret gammel model, men behagelig inde) og dels med båd på grund af tørken i Brenta. Refusionen på 20 euro givet til deltagere ved rejsens afslutning på grund af dette er mærkbar. Guiden, Elsa, har brugt mange kræfter på at prøve at give udtømmende detaljer om alt og kontrollere alt godt. Sejlturen kunne måske byde på et mere fyldt køleskab. Den sidste indgang til lagunen med havbrise og visionen om Venedig er spændende

Generelt god og anbefalelsesværdig tur, hvor alt det praktiske med tidspunkter etc. fungerer