Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Page, Arizona

Vores mest anbefalede ting at gøre i Page, Arizona

Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

1. Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Bortgå på en fotografisk drøm med denne kombinationsbillet til Lower Antelope Canyon og en guidet vandretur med en Navajo-guide. Få et sjældent, nærgående kig på de vandskårne sandstensvægge i en af de mest besøgte kløfter. Igennem årene er Lower Antelope Canyon blevet et yndet samlingssted for fotografer, turister og besøgende fra hele verden. Navajo-navnet for Lower Antelope Canyon er Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denne maleriske kløft er blevet skabt i løbet af mange tusinde år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til former, teksturer og figurer, som du kan observere under dit besøg. Udsigten i Lower Antelope Canyon ændrer sig konstant, efterhånden som solen bevæger sig hen over himlen og filtrerer lyset blødt hen over stenvæggene. Disse evigt bevægelige solvinkler preller lyset frem og tilbage over de smalle canyonvægge og skaber en blændende udstilling af farver, lys og skygge. For fotografer kan du med de rigtige eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For både håbefulde og ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med frokost

2. Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med frokost

Kom ud af Las Vegas og oplev betagende Antelope Canyon på en dagstur. Opdag, hvorfor Navajo kalder kløften "stedet, hvor vand løber gennem klipper", tag smukke billeder af ærefrygtindgydende geologiske formationer, og se Colorado-floden ved Horseshoe Bend. Mød din guide på dit afhentningssted i Las Vegas, og kør ud i ørkenen. Mens du kører, passerer du gennem byen Kanab i Utah. Efter en kort badepause nærmer du dig den mægtige Colorado River for et besøg i Horseshoe Bend. Stop ved udsigtspunktet for at se panoramaudsigten over Lake Powell, før du kører til et af verdens mest populære fotografiske steder, Antelope Canyon. Vælg mellem at komme ind i kløften i prime time, de bedste timer til at se sollyset på kløftvæggene eller ikke-prime time. Mød din lokale Navajo-turguide og gå ind i kløften for at få billeder af lyset, der reflekteres fra kløftvæggene. Kør derefter til Page for en frokostpause, inden du vender tilbage til Las Vegas. Stop for at tage utrolige billeder langs ruten. Det er trods alt ikke hver dag, man er omgivet af så farverige, naturlige klippeformationer.

Side: Upper Antelope Canyon adgangsbillet og guidet tur

3. Side: Upper Antelope Canyon adgangsbillet og guidet tur

Forudbestil din adgangsbillet til Upper Antelope Canyon, og bliv vidne til et mesterværk af naturens uhyggelige håndværk, mens du tager på en visuel fest for dine sanser. Nyd en naturskøn tur til kløften, før du begiver dig ud på en guidet vandretur med en lokal Navajo-mand. Start din tur med en naturskøn tur til kløften (ca. 10 minutter på en asfalteret vej og 10 minutter i Antelope Canyons tørre vask). Lyt, mens din guide forklarer kløftens geologi, kulturhistorie og moderne emner undervejs. Når du ankommer til stedet, træder du ind i ørkenen og ind i en fantasiverden i sten. For fotografer kan du med de rette eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For håbefulde eller ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i. Oplev rige og dybe farver om morgenen og om eftermiddagen og forundres over de berømte lysstråler, der opstår midt på dagen fra april til september. På din guidede vandring får du fuldt ud indsigt, som du kun kan opleve ved denne kløft, der ligger ved Page, Lake Powell.

Side: Antelope Canyon X guidet tur

4. Side: Antelope Canyon X guidet tur

Oplev Canyon X i Antelope Canyon på en guidet tur med tidsbestemt adgang til et problemfrit eventyr. Beundre de unikke former og livlige farver i denne relativt nye kløft, og lær om dens historie og dannelse fra din erfarne guide undervejs. Gå ind gennem den sydøstlige del af Lower Antelope Canyon, og tag på en live-guidet tur i dens imponerende Canyon X. Lyt, mens din guide forklarer millioner af års oversvømmelseserosion og slagkraftige vinde på dens sandsten, som udhuggede den ikoniske "X"-form, der passende gav kløften navnet. Beundre blandingen af karakteristika fra både den øvre og nedre canyon, med den øvre kendetegn ved lyssøjler og den nedre stejlhed. Gå ned i Canyon X, som er dybere end de to andre, og tag utrolige billeder.

Page: Lower Antelope Canyon-tur med en trænet Navajo-guide

5. Page: Lower Antelope Canyon-tur med en trænet Navajo-guide

Tiltag til en guidet vandretur gennem Lower Antelope Canyon i Page, og oplev dette populære naturmærke med hjælp fra en lokal Navajo-guide. Beundr de farverige vægge og interessante former og teksturer i slot canyon, mens du går. Før til mødestedet og check ind til din tur, inden du møder din guide og begiver dig ud på din guidede vandretur. Lær interessante fakta om kløften, mens du går, f.eks. hvor det engelske navn kommer fra, og hvordan udsigten konstant ændrer sig med den skiftende sol. Bedøm de fascinerende strukturer, der er skabt gennem millioner af år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til de former, teksturer og figurer, du vil se på din vandretur. I slutningen af din oplevelse vender du tilbage til mødestedet.

Fra Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur og frokost

6. Fra Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur og frokost

Udforsk den verdensberømte Antelope Canyon og Horseshoe Bend på en dagstur fra Las Vegas. Entrébilletter er inkluderet. Vandr gennem Arizonas landskab, og stop for at tage billeder ved naturskønne steder. Mød din guide i Las Vegas og gå ombord i luksusbussen med aircondition, hvorefter din oplevelse begynder. Slap af på køreturen til Page, og nyd udsigten til Virgin River Gorge og klippeformationerne ved Escalante/Grand Staircase National Monument.  Gå rundt mellem de berømte skulpturelle sandstensvægge, mens du beundrer de kalejdoskopiske farver og lysmønstre, som du har set 1000 gange før på billeder.  Stop for at tage dine egne personlige billeder, mens du lytter til Navajo-guiden deler godbidder om den lokale historie og kultur. Nyd din medfølgende granolabar og vand undervejs, hvis du bliver sulten eller tørstig. Fortsæt så på Horseshoe Bend Overlook, hvor Colorado-floden har skabt det berømte hesteskoformede sving. Nyd en kort vandretur på 2,4 km frem til udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde udsigten over floden, som flyder gennem Glen Canyon.  Gå tilbage til bussen for at komme tilbage til Las Vegas, hvor du bliver sat af ved det oprindelige udgangspunkt.

Side: Upper Antelope Canyon vandretur med lokal guide

7. Side: Upper Antelope Canyon vandretur med lokal guide

Opdag Upper Antelope Canyon på denne guidede vandretur. Nyd en naturskøn tur til kløften, inden du begiver dig ud på en guidet vandretur med en lokal Navajo-mand. Når du er kørt til indtjekningspunktet på kontoret i Upper Antelope Canyon, skal du møde din lokale guide og køre til indgangen til kløften. Følg din guide gennem kløften, mens du lytter til historier om kultur og viden om lokalbefolkningen og om landets geologi. Få mere ud af dine billeder med unikke kameravinkler, som din guide deler med dig. Mens du slentrer, kan du lære om dannelsesprocessen i det omkringliggende landskab. Når du er færdig med din tur, vender du tilbage til udgangspunktet.

Page, AZ: Lower Antelope Canyon Prime-Time guidet tur

8. Page, AZ: Lower Antelope Canyon Prime-Time guidet tur

Antelope Canyon ligger i det nordlige Arizona og er den mest berømte slot canyon i verden. Oplev selv den naturlige skønhed i denne farverige kløft på en guidet tur, der inkluderer adgangsgebyr til kløften. Lær også mere om Navajo-folket Navajos kultur af din guide. Antelope Canyon, der af Navajo-stammen er kendt som "stedet, hvor vandet løber gennem klipperne", er lang og smal med en gangbar korridor i bunden af kløftens gulv. Dens bølgelignende struktur og slående farver tiltrækker hvert år utallige eventyrere og fotografer. Langt sammen med din lokale Navajo-guide kan du udforske dette spektakulære område, finde ud af mere om dets dannelse og lære om aspekter af Navajo-kulturen. Sørg selvfølgelig for at tage nogle fantastiske billeder, så du kan huske dit besøg i dette helt unikke geologiske område.

Side: Lower Antelope Canyon Walking Tour med Navajo-guide

9. Side: Lower Antelope Canyon Walking Tour med Navajo-guide

Udforsk de naturligt skabte, farverige labyrintiske stier i en af de mest populære slot canyons i verden, Lower Antelope Canyon. Følg en lokal Navajo-guide på en vandretur i kløften, hvor du lærer om disse klippeformationer og områdets historie. Gå direkte ind i kløftens snoede gange og beundre dens strålende vindblæste mønstre, dens farverige tårnhøje vægge og snoede korridorer. Mærk storheden og roen i dine naturskabte omgivelser, mens din lokale Navajo-guide fortæller i detaljer om disse formationer. Gå derefter ned ad fem trapper, 35 meter ned og ind i den største hule på denne tur. Kig op for at fange tynde skiver af den lyseblå himmel højt over dig. Gå tilbage op ad otte forskellige trapper, mens du ser et kalejdoskop af klare farver hvirvle rundt om dig på den omgivende Navajo-sandsten. Skabt af regn, vind og erosion er denne sandsten blevet formet og farvet til det, du nu ser, gennem årene. Stop for at tage fantastiske billeder undervejs.

Side: Adgangsbillet til Upper Antelope Canyon og luksustur i varevogn

10. Side: Adgangsbillet til Upper Antelope Canyon og luksustur i varevogn

Rejs til et af verdens mest berømte fotosteder, Upper Antelope Canyon. Vandre gennem kløften på en guidet tur til surrealistiske klippeformationer og en slotcanyon. Kendt af Navajo som "stedet, hvor vandet løber gennem klipperne", byder denne spektakulære slot canyon på nogle af de mest ærefrygtindgydende geologiske formationer, som naturen nogensinde har skabt. Upper Antelope Canyon er den mest populære kløft, som turisterne kender, og det direkte sollys, der stråler ned fra åbningen på toppen af kløften, dukker ofte op her. Sørg for at medbringe dit kamera, for du vil ikke gå glip af nogle af de mest betagende udsigter i Upper Antelope Canyon.

Alle aktiviteter

93 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Page, Arizona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Page, Arizona?

Topattraktionerne, der skal opleves i Page, Arizona:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Page, Arizona?

De bedste dagsture og -udflugter fra Page, Arizona er:

Antelope Canyon

Hvad er de bedste billige ture i Page, Arizona?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Page, Arizona?

Andre seværdigheder i Page, Arizona

Vil du se alle oplevelser i Page, Arizona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Page, Arizona

Samlet bedømmelse

4.7
(4.943 anmeldelser)

Turen var fantastisk. Selvom vi ikke fik den eftertragtede tid på 11:30-1:30, nød vi vores tur til fulde. Vi gik kl. 9:30 og fandt slot-kløftene smukke. Ved hjælp af vores guide, Mike, opdagede vi også træk i klippen og tog billeder, der fangede vidunderet af naturen omkring os. Turen var ikke anstrengende, men turen på vej ud er meget ujævn og støvet. Medbring en buff eller lommetørklæde til at dække dit ansigt til turen ud. Du skal også vide, at ingen tasker eller punge er tilladt på turen. (Ingen undtagelser.) Ikke sikker på, om det er for at fremme salget af de klare souvenirposer, men kun vandflasker, kameraer og nøgler er tilladt. Det kan være en besvær at efterlade din taske, men turen er stadig det værd! En ting, jeg bemærkede, er prisen på appen $179 pp, men prisen på stedet var $100pp. Jeg følte, at jeg måske har betalt for meget, men jeg tror, at du betaler mere for at reservere din plads. Turen er populær og udsolgt, så det er risikabelt at tage chancen for en walk-up billet.

Vi elskede Antelope Canyon! Prisen virkede høj, men efter at have læst et par anmeldelser besluttede vi at besøge. Vi er så glade for, at vi gjorde det! Det er bestemt et bucket list element og værd at se personligt. Vores guide Morgan var fantastisk og forklarede historien i detaljer. Han tilbød endda at tage masser af billeder af canyonen og viste os, hvordan vi konfigurerer vores kameraer for at få de bedste billeder. Jeg er meget glad for, at vi besluttede at besøge den nedre canyon i modsætning til den øvre canyon, da den er større og har mange forskellige canyonformationer.

Dette var en fantastisk tur! Ikke kun var kløfterne betagende, men min guide, Lennox, var fantastisk. Han gør denne tur mange gange om dagen i mange dage om ugen og gør det stadig med et smil. Faktisk var alle guiderne utrolig venlige og hjælpsomme. Igen, selve canyonen var smuk og fuldstændig værd at hver øre!!

Jeg udviklede varmeudmattelse i canyonen og fuldførte ikke gåturen gennem den nederste canyon. Guiderne gav mig elektrolys og seje nakkeomslag for at køle mig ned. Jeg var i stand til at klatre ud af canyonen på egen hånd. Guiderne tog sig rigtig godt af mig og min kone, som var med mig på tur.

Det var virkelig fedt! Vores vejleder var også en meget flink mand! Fortalte en masse undervejs og tog sig også tid til at tage en masse fine billeder