Vores mest anbefalede ting at gøre i Page, Arizona

Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

1. Side: Indgang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Bortgå på en fotografisk drøm med denne kombinationsbillet til Lower Antelope Canyon og en guidet vandretur med en Navajo-guide. Få et sjældent, nærgående kig på de vandskårne sandstensvægge i en af de mest besøgte kløfter. Igennem årene er Lower Antelope Canyon blevet et yndet samlingssted for fotografer, turister og besøgende fra hele verden. Navajo-navnet for Lower Antelope Canyon er Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denne maleriske kløft er blevet skabt i løbet af mange tusinde år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til former, teksturer og figurer, som du kan observere under dit besøg. Udsigten i Lower Antelope Canyon ændrer sig konstant, efterhånden som solen bevæger sig hen over himlen og filtrerer lyset blødt hen over stenvæggene. Disse evigt bevægelige solvinkler preller lyset frem og tilbage over de smalle canyonvægge og skaber en blændende udstilling af farver, lys og skygge. For fotografer kan du med de rigtige eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For både håbefulde og ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i.

Side: Vandretur i Lower Antelope Canyon med Navajo-guide

2. Side: Vandretur i Lower Antelope Canyon med Navajo-guide

Udforsk de naturligt fremstillede, farverige labyrintiske stier i en af de mest populære slot-kløfter i verden: Lower Antelope Canyon. Følg en lokal Navajo-guide på en vandretur i denne canyon, og lær om disse nysgerrige klippeformationer og landets historie. Gå lige ind i kløftens snoede gange, og beundre dens strålende vindblæste mønstre, dens farverige tårnhøje vægge og snoede korridorer. Mærk storheden og roen i dine naturligt skabte omgivelser, mens din lokale Navajo-guide går i detaljer om disse formationer. Gå derefter fem trapper ned 35 meter og ind i den største hule på denne tur. Kig op for at fange tynde skiver af den lyseblå himmel højt over dig. Gå tilbage op ad otte forskellige trapper, og prøv ikke at lade din kæbe falde for lavt, mens du ser et kalejdoskop af klare farver hvirvle rundt om dig på den omkringliggende Navajo-sandsten. Skabt af regn, vind og erosion er denne sandsten blevet formet og farvet til det, du nu ser gennem årevis. Stop for at tage utrolige billeder langs din rute. Det er trods alt ikke hver dag, du er omgivet af så farverige, naturlige klippeformationer.

Side: billet til Upper Antelope Canyon og guidet tur

3. Side: billet til Upper Antelope Canyon og guidet tur

Forudbestil din adgangsbillet til Upper Antelope Canyon, og bliv vidne til et mesterværk af naturens uhyggelige håndværk, mens du tager på en visuel fest for dine sanser. Nyd en naturskøn tur til kløften, før du begiver dig ud på en guidet vandretur med en lokal Navajo-mand. Start din tur med en naturskøn tur til kløften (ca. 10 minutter på en asfalteret vej og 10 minutter i Antelope Canyons tørre vask). Lyt, mens din guide forklarer kløftens geologi, kulturhistorie og moderne emner undervejs. Når du ankommer til stedet, træder du ind i ørkenen og ind i en fantasiverden i sten. For fotografer kan du med de rette eksponeringer få det bedste frem i din egen kreativitet. For håbefulde eller ikke-fotografer er der en magisk ny verden at udforske og fordybe sig i. Oplev rige og dybe farver om morgenen og om eftermiddagen og forundres over de berømte lysstråler, der opstår midt på dagen fra april til september. På din guidede vandring får du fuldt ud indsigt, som du kun kan opleve ved denne kløft, der ligger ved Page, Lake Powell.

Side: Upper Antelope Canyon Sightseeing Tour m/ adgangsbillet

4. Side: Upper Antelope Canyon Sightseeing Tour m/ adgangsbillet

Udforsk Upper Antelope Canyon, et mesterværk af naturens håndværk og en af de mest fotograferede slot canyons i USA, med denne guidede tur i Page med adgangsbilletter og tilladelser inkluderet. Gå ombord på en visuel fest med en Navajo-guide, og lær om områdets geologi og kulturhistorie. Efter check-in bliver du læsset op i en teltdækket lastbil og hopper derefter din vej ud til kløften. I de næste 15 minutter kan du føle dig som en turist på Mars, mens den løftede lastbil kører gennem det dybe røde sand i kløften. Derefter kan du, ledsaget af din guide, gå gennem kløften med masser af fotomuligheder. Træd ind i ørkenen og gå ind i en surrealistisk verden lavet af sten. Lær, hvordan sandstensvæggene blev skulptureret af vand og vind. Observer de rige og dybe farver om morgenen og eftermiddagen, mens du midt på dagen fra april til september kan se dagslyset trænge gennem den smalle åbning og reflektere i klippeformationerne. Når du er færdig med turen gennem kløften, kan du gå op ad metalramper og trapper op over toppen af kløften og tilbage til indgangen.

Side: Antelope Canyon X Guidet tur

5. Side: Antelope Canyon X Guidet tur

Oplev Canyon X i Antelope Canyon på en guidet tur med tidsbestemt adgang til et problemfrit eventyr. Beundre de unikke former og livlige farver i denne relativt nye kløft, og lær om dens historie og dannelse fra din erfarne guide undervejs. Gå ind gennem den sydøstlige del af Lower Antelope Canyon, og tag på en live-guidet tur i dens imponerende Canyon X. Lyt, mens din guide forklarer millioner af års oversvømmelseserosion og slagkraftige vinde på dens sandsten, som udhuggede den ikoniske "X"-form, der passende gav kløften navnet. Beundre blandingen af karakteristika fra både den øvre og nedre canyon, med den øvre kendetegn ved lyssøjler og den nedre stejlhed. Gå ned i Canyon X, som er dybere end de to andre, og tag utrolige billeder.

Page, AZ: Lower Antelope Canyon Prime-Time guidet tur

6. Page, AZ: Lower Antelope Canyon Prime-Time guidet tur

Antelope Canyon ligger i det nordlige Arizona og er den mest berømte slot canyon i verden. Oplev selv den naturlige skønhed i denne farverige kløft på en guidet tur, der inkluderer adgangsgebyr til kløften. Lær også mere om Navajo-folket Navajos kultur af din guide. Antelope Canyon, der af Navajo-stammen er kendt som "stedet, hvor vandet løber gennem klipperne", er lang og smal med en gangbar korridor i bunden af kløftens gulv. Dens bølgelignende struktur og slående farver tiltrækker hvert år utallige eventyrere og fotografer. Langt sammen med din lokale Navajo-guide kan du udforske dette spektakulære område, finde ud af mere om dets dannelse og lære om aspekter af Navajo-kulturen. Sørg selvfølgelig for at tage nogle fantastiske billeder, så du kan huske dit besøg i dette helt unikke geologiske område.

Side: Tur i Lower Antelope Canyon med uddannet navajo-guide

7. Side: Tur i Lower Antelope Canyon med uddannet navajo-guide

Tiltag til en guidet vandretur gennem Lower Antelope Canyon i Page, og oplev dette populære naturmærke med hjælp fra en lokal Navajo-guide. Beundr de farverige vægge og interessante former og teksturer i slot canyon, mens du går. Før til mødestedet og check ind til din tur, inden du møder din guide og begiver dig ud på din guidede vandretur. Lær interessante fakta om kløften, mens du går, f.eks. hvor det engelske navn kommer fra, og hvordan udsigten konstant ændrer sig med den skiftende sol. Bedøm de fascinerende strukturer, der er skabt gennem millioner af år af vandets og vindens ubarmhjertige kræfter, der langsomt skærer og skulpturerer sandstenen til de former, teksturer og figurer, du vil se på din vandretur. I slutningen af din oplevelse vender du tilbage til mødestedet.

Side: Upper Antelope Canyon med Navajo-turguide

8. Side: Upper Antelope Canyon med Navajo-turguide

Opdag Upper Antelope Canyon på denne guidede vandretur. Nyd en naturskøn tur til kløften, inden du begiver dig ud på en guidet vandretur med en lokal Navajo-mand. Når du er kørt til indtjekningspunktet på kontoret i Upper Antelope Canyon, skal du møde din lokale guide og køre til indgangen til kløften. Følg din guide gennem kløften, mens du lytter til historier om kultur og viden om lokalbefolkningen og om landets geologi. Få mere ud af dine billeder med unikke kameravinkler, som din guide deler med dig. Mens du slentrer, kan du lære om dannelsesprocessen i det omkringliggende landskab. Når du er færdig med din tur, vender du tilbage til udgangspunktet.

Sedona eller Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

9. Sedona eller Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Hvis du bor i Sedona, begynder din dag med en naturskøn og fortalt tur fra Red Rocks i Sedona til Flagstaff. Du kører gennem Oak Creek Canyon, der er udnævnt til en af de 10 mest naturskønne køreture i USA, og derefter gennem de høje Ponderosa Pines. Efter at have hentet kunder, der bor i Flagstaff, kører køretøjet forbi de sovende vulkaner, der udgør San Francisco Peaks, og gennem Navajo Nation. Under rejsen får du en informativ og underholdende fortælling om de områder, du passerer, af din erfarne og kyndige lokale rejseleder. Rejs gennem Navajo-reservatet, mens din guide fortæller historier om denne gamle kultur og giver oplysninger om den unikke geologi og udsigter undervejs. Når du er kommet igennem Navajo-reservatet, har du tid til at gå ud på den uasfalterede sti for at se Horseshoe Bend, et ikonisk udsigtspunkt. Derefter kan du fortsætte med at blive forblændet af udsigten ved Glen Canyon Dam og det sydligste punkt af Lake Powell. Ved ankomsten til Page, Arizona, vil du nyde frokost på en lokal restaurant. Efter frokost skal du møde din Navajo-guide til en spektakulær rundvisning i Antelope Canyon på Canyon X-stedet. Udnyt de mange fotomuligheder, mens du ser, hvordan solens vinkel ændrer sig inde i kløften. Gå sammen med Navajo-guiden gennem kurverne i denne slotcanyon med røde klipper. Måske kan du endda høre fløjtemusikken give genlyd fra kløftevæggene. Efter turen begynder du din hjemrejse fra Antelope Canyon. Du kommer forbi den vestlige kant af Painted Desert, når du krydser Navajo-reservatet igen for at gøre et kort stop ved den historiske Cameron Trading Post. Ved turens afslutning bliver du sat af til dit hotel.

Fra Las Vegas: Tur til Antelope Canyon og Horseshoe Bend

10. Fra Las Vegas: Tur til Antelope Canyon og Horseshoe Bend

Udforsk den verdensberømte Antelope Canyon og Horseshoe Bend på en dagstur fra Las Vegas. Entrébilletter er inkluderet. Vandr gennem Arizonas landskab, og stop for at tage billeder ved naturskønne steder. Mød din guide i Las Vegas og gå ombord i luksusbussen med aircondition, hvorefter din oplevelse begynder. Slap af på køreturen til Page, og nyd udsigten til Virgin River Gorge og klippeformationerne ved Escalante/Grand Staircase National Monument.  Gå rundt mellem de berømte skulpturelle sandstensvægge, mens du beundrer de kalejdoskopiske farver og lysmønstre, som du har set 1000 gange før på billeder.  Stop for at tage dine egne personlige billeder, mens du lytter til Navajo-guiden deler godbidder om den lokale historie og kultur. Nyd din medfølgende granolabar og vand undervejs, hvis du bliver sulten eller tørstig. Fortsæt så på Horseshoe Bend Overlook, hvor Colorado-floden har skabt det berømte hesteskoformede sving. Nyd en kort vandretur på 2,4 km frem til udsigtspunktet, hvorfra du kan nyde udsigten over floden, som flyder gennem Glen Canyon.  Gå tilbage til bussen for at komme tilbage til Las Vegas, hvor du bliver sat af ved det oprindelige udgangspunkt.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Page, Arizona

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Page, Arizona

Alle aktiviteter

69 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Page, Arizona

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Page, Arizona

Andre seværdigheder i Page, Arizona

Vil du se alle oplevelser i Page, Arizona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Page, Arizona

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.943 anmeldelser

God tur, men lange perioder i varevognen, der kører mellem lokationer Ikke nok tid i Zion på grund af at skulle stille op til busserne Vejret stoppede os med at campere, og det kostede os yderligere beløb for hytter - ret normalt for april, så ville have været bedre, hvis dette var indpasset i prisen

Meget smuk tur. Der blev brugt lidt lang tid på først at skulle sætte dem der skulle til lower antelope af, og så hente dem igen efter. Kan dog sagtens anbefale turen, men hver forberedt på meget tid i bus.