Tilføj datoer

Ting at gøre Page, Arizona

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 58 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Andre seværdigheder i Page, Arizona

Vil du se alle oplevelser i Page, Arizona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Page, Arizona

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.801 anmeldelser

Fantastiske, lærerige dage i diverse nationalparker

Kan klart anbefale denne oplevelse. Vi havde 3 fantastiske dage i de forskellige nationalparker. Særligt bryce og Antelope Canyon var virkelig vilde oplevelser. Vi havde Alex som guide og han var rigtig sød og enormt klog på alle de ting vi så og oplevede, så vi lærte en masse. Overnatningerne i telt var ok - det er pengene værd at spare på indlogering. Madrasserne er meget tynde, men vi fik begge nok nattesøvn til at få det hele med hver dag. Maden var ok, ikke helt vildt fantastisk, men ganske fint og alt hvad vi forventede. Vi blev mætte og udvalget var fint med vegetar muligheder. Hvis du vælger denne tur skal du tilvælge antelope Canyon, da det klart var den vildeste oplevelse på de 3 dage! Vær opmærksom på at tiden ved grand Canyon er relativt kort og du mest får mulighed for at kigge ned langs “kanten”, dette passede fint for os, da de andre attraktioner var de store oplevelser. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse!

For dem, som os, der ønsker at blive overrasket på kort tid, er denne tur ideel. Jeg delte disse øjeblikke med min 10-årige datter ... uforglemmelige ... Vejene er selvfølgelig lange, men opdagelsen af alle disse mytiske steder gennemsyret af historie giver os magiske øjeblikke. Bussen har aircondition, komfortabel. Hjælpelinjerne er venlige. en lille lejlighed på morgenmad på visse hoteller, som ikke tilbyder meget valg.

God tur, men lange perioder i varevognen, der kører mellem lokationer Ikke nok tid i Zion på grund af at skulle stille op til busserne Vejret stoppede os med at campere, og det kostede os yderligere beløb for hytter - ret normalt for april, så ville have været bedre, hvis dette var indpasset i prisen

Meget smuk tur. Der blev brugt lidt lang tid på først at skulle sætte dem der skulle til lower antelope af, og så hente dem igen efter. Kan dog sagtens anbefale turen, men hver forberedt på meget tid i bus.

Oplevelsen var meget god, generelt set havde jeg det meget sjovt, og det var en behagelig oplevelse.