Ting at gøre Page, Arizona

Topseværdigheder i Page, Arizona

Ofte stillede spørgsmål om Page, Arizona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Page, Arizona?

De topattraktionerne der skal opleves i Page, Arizona er:

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Page, Arizona?

Andre seværdigheder i Page, Arizona

Vil du se alle oplevelser i Page, Arizona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Page, Arizona

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.944 anmeldelser

Fantastiske, lærerige dage i diverse nationalparker

Kan klart anbefale denne oplevelse. Vi havde 3 fantastiske dage i de forskellige nationalparker. Særligt bryce og Antelope Canyon var virkelig vilde oplevelser. Vi havde Alex som guide og han var rigtig sød og enormt klog på alle de ting vi så og oplevede, så vi lærte en masse. Overnatningerne i telt var ok - det er pengene værd at spare på indlogering. Madrasserne er meget tynde, men vi fik begge nok nattesøvn til at få det hele med hver dag. Maden var ok, ikke helt vildt fantastisk, men ganske fint og alt hvad vi forventede. Vi blev mætte og udvalget var fint med vegetar muligheder. Hvis du vælger denne tur skal du tilvælge antelope Canyon, da det klart var den vildeste oplevelse på de 3 dage! Vær opmærksom på at tiden ved grand Canyon er relativt kort og du mest får mulighed for at kigge ned langs “kanten”, dette passede fint for os, da de andre attraktioner var de store oplevelser. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse!

En rigtig fin tur med en god tur guide (Scott)

I tur beskrivelsen står der at turen foregår i en minibus. Vi var chaufføren og 5 gæster i en Toyota minivan. Min hustru og jeg er begge over 180 cm og sad på de bageste sæder. Hvis der havde været en gæst mere ville køreturen have været forfærdelig. Jeg blev tilbudt at sidde på forreste sæde ved siden af chaufføren på hjemturen, men sagde nej da jeg ville sidde sammen med min hustru. Det var desuden svært at høre hvad Scott sagde under kørslen når man sidder på de bageste sæder, dæk støj. Ellers vil jeg sige at Scott var en rigtig god guide, og ingen tvivl om at vi fik set og forklaret en del når vi holdt stille. En minibus med mikrofon og højtaler ville have gjort turen til 5 stjerner. Mvh Olaf West Denmark

Jeg satte ikke pris på at være i en ret ubehagelig bus med 48 andre turister, som er 95% kinesere. Guiden, også af kinesisk oprindelse, lavede alle kommentarerne først på engelsk og derefter til sidst på kinesisk .... Jeg fik hovedpine .... vi skal advares, når vi booker en lille grupperejse og på engelsk, at dette ikke vil være tilfældet.

God tur, men lange perioder i varevognen, der kører mellem lokationer Ikke nok tid i Zion på grund af at skulle stille op til busserne Vejret stoppede os med at campere, og det kostede os yderligere beløb for hytter - ret normalt for april, så ville have været bedre, hvis dette var indpasset i prisen

Meget smuk tur. Der blev brugt lidt lang tid på først at skulle sætte dem der skulle til lower antelope af, og så hente dem igen efter. Kan dog sagtens anbefale turen, men hver forberedt på meget tid i bus.