Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Paihia

Vores mest anbefalede ting at gøre i Paihia

Paihia: Cape Reinga og Ninety Mile Beach-tur med frokost

1. Paihia: Cape Reinga og Ninety Mile Beach-tur med frokost

Lær mere om Māori-traditioner på Cape Reinga eller Te Rerenga Wairua ved at besøge det sted, hvor ånder siges at tage af sted på deres lange rejse tilbage til deres sande hjemland på denne grupperejse. Stå på det nordligste punkt i New Zealand og drik i panoramaudsigten. Tag et billede under det ikoniske fyrtårn, se på det punkt, hvor Tasmanhavet kolliderer med det mægtige Stillehav, og hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve sandboarding. Rejs i den lokale partners specialbyggede 46-sæders tourbus, der er designet til at cruise langs 90 Mile Beach, hvor andre ture ikke kan nå. Lyt til underholdende og tankevækkende indblik i kultur, historie og naturlige vidundere i det høje nord fra din lokale guide. Spis en lækker lokalt tilberedt frokost, så du kan få nok brændstof hele dagen. Prøv sandboarding (hvis forholdene tillader det). Føl dig tættere på naturen og kulturen i New Zealand på denne tur.

Paihia/Russell: Hole in the Rock-krydstogt med 2 ø-stop

2. Paihia/Russell: Hole in the Rock-krydstogt med 2 ø-stop

Rejs blandt de 144 fjerntliggende øer i New Zealands berømte Bay of Islands. Nyd en guidet bådtur med afgang fra Paihia, og oplev nogle af de mest unikke seværdigheder på denne naturdestination. Beundr det fantastiske Hole in the Rock, og stop for at udforske en af øerne. Sæt sejl, og omgiv dig selv med det imponerende klippelandskab i Bay of Islands. Hold øje med en række forskellige marine dyreliv, mens du sejler langs kystlinjen. Lyt til interessante kommentarer fra din rejseleder, der fortæller om områdets historie. Besøg det oprindelige landingssted for kaptajn James Cook på Roberton Island. Oplev Cathedral Cave på Motukokako Island og det berømte Hole in the Rock. Hvis vejret tillader det, kan du endda sejle igennem det. Derefter skal du se den imponerende Cape Brett-halvø og dens fyrtårn. Stop ved en af øerne undervejs. Tag en kort gåtur mod et udsigtspunkt, og hjælp med at fodre fiskeskolerne i det frivillige havreservat.

Paihia/Russell: Hole in the Rock og Bay of Islands-krydstogt

3. Paihia/Russell: Hole in the Rock og Bay of Islands-krydstogt

Bortgå på en katamarantur i Bay of Islands fra Paihia eller Russell. Nyd kommentaren fra en guide, mens du besøger berømte seværdigheder, herunder Piercy Island (The Hole in the Rock). Kig efter Maeune Mammals og nyd et 1,5 timers stop på Urupukapuka Island, hvor du kan svømme, udforske eller solbade. Skift om bord og nyd den fantastiske udsigt over øernes bugt, mens du sejler langs Rakaumangamanga-halvøen til Cape Brett, hvor et historisk fyrtårn holder vagt over den berømte Piercy Island eller det såkaldte Hole in the Rock (også kendt på maori som Motukōkako på Māori). Hvis forholdene tillader det, kan du rejse gennem Hole in the Rock og holde øje med delfiner, hvaler og andet marint dyreliv. Gør et 1,5 timers ø-stop ved Otehei Bay på Urupukapuka Island for at nyde fritid til en svømmetur eller en gåtur rundt. Om bord kan du nyde godt af indendørs og udendørs siddepladser og store udendørs udsigtsdæk. Nip på varme og kolde forfriskninger, der kan købes i den lille café med licens om bord, eller nyd mad og drikkevarer i Otehei Bay Cafe and Bar med fuld licens under din mellemlanding på øen.

Paihia: Bådtur med glasbund til Hole in the Rock

4. Paihia: Bådtur med glasbund til Hole in the Rock

Udforsk en af de mest populære turistdestinationer på New Zealands nordø, som det er meningen, det skal nydes – fra vandet. Se gyldne strande, afsondrede bugter og farverige fisk på denne bådtur. Turen går fra Main Wharf i Paihia og tager dig til Hole in the Rock. Hvis vejrforholdene tillader det, vil din kaptajn tage dig lige gennem denne naturlige tunnel. Beundre udsigten i Deep Water Cove og sejl gennem Okahu Passage. Det sidste stop er ved Otehei Bay, hvor bådens bund løftes for at afsløre det blå vand nedenfor. Fodre fiskene og beundre dem gennem bådens glasgulv.

Bay of Islands: 4,5 timers dagskrydstogt og ø-getaway-tur

5. Bay of Islands: 4,5 timers dagskrydstogt og ø-getaway-tur

Flygt fra menneskemængden, og oplev Bay of Islands på et personligt, interaktivt bådcruise i en lille gruppe. Kombiner de bedste aktiviteter i Bay of Islands med interaktive og informative kommentarer til en fantastisk dagsudflugt. Stop ved Roberton Island, og gå i land til en 10-minutters gåtur langs en indfødt busksti. For enden af stien finder du et betagende 360-graders udsigtspunkt over bugten. Gå om bord igen, og fortsæt med at sejle mellem de 144 øer i bugten, mens du holder udkig efter havets dyreliv og unikke kystfugle. Dit andet ø-stop fører dig til en af Bay of Islands' mest afsidesliggende og ubesøgte bugter. Snorkel og udforsk undervandsrevene, og gå en tur langs øens stier. Slap af på stranden, eller hop i vandet for at svømme, gør så meget eller så lidt, som du har lyst til.

Fra Paihia: Naturskønt krydstogt med stop på Roberton Island

6. Fra Paihia: Naturskønt krydstogt med stop på Roberton Island

Oplev skønheden i Bay of Islands på et krydstogt og en ø-tur. Besøg Roberton Island (Twin Lagoons) og gå en kort tur til det 360-graders udsigtspunkt over lagunerne, hvor kaptajn James Cook navngav Bay of Islands. Fortsæt med at sejle gennem øerne, mens du holder udkig efter vores unikke dyre- og fugleliv. Lyt til live-kommentarer fra din guide, når de deler information om området og udpeger interessante steder. Besøg det berømte Hole in the Rock, eller læg til ved et andet sted (bestemmes på dagen afhængigt af vindretningen), hvor du har mulighed for at udforske øen. Nyd lidt fritid til at slappe af på stranden og tage en svømmetur, eller snorkel på de beskyttede ørev og prøv stand-up paddleboarding i bugtens rolige vand. Masker, finner, snorkler og paddleboard-udstyr er til rådighed. Til sidst går vi om bord på båden igen for at sejle tilbage til Russell/Paihia.

Fra Paihia: Sejlkrydstogt med øhop i Bay of Islands

7. Fra Paihia: Sejlkrydstogt med øhop i Bay of Islands

Tag med på en magisk bådtur i Bay of Islands. Oplev kiwiernes barfodet kultur på egen hånd, når du går ombord på en moderne katamaran lige ved Paihias strandfront.  Sæt sejl gennem bugtens 144 øer til en fjerntliggende ø ombord på Kopiko, som er en 10 meter lang katamaran bygget til fart, komfort og stil. Hjælp den venlige besætning med at sejle båden, eller find en plads på det  rummelige dæk, hvor man kan få fat i en sækkestol og slappe af. Oplev et væld af dyr fra havfugle, rokker, sæler, pingviner til delfiner.  Ankom til en fantastisk bugt, hvor du vil smide anker tæt på stranden. Tag ind på øen, og nyd en lækker picnicfrokost ved et fantastisk sted efter eget valg. Nyd korte vandreruter, maleriske udsigte, snorkling, paddleboarding, svømning, eller stik tæerne i sandet. Efter ø-turene  er det tid til at sætte sejl, og se vinden fylde sejlene, mens du slapper af på tilbageturen. 

Paihia: Bay of Islands Trike Tour Experience

8. Paihia: Bay of Islands Trike Tour Experience

På den naturskønne tur stiger du om bord på din trike, spænder dig fast og sætter dig til rette til en af de mest spændende ture i dit liv. Kør ud på den åbne vej, tag en kort tur ud til de halvmåneformede Haruru Falls, og fortsæt derefter tilbage til Waitangi Lookout. Fang den betagende 360-graders udsigt over Bay of Islands på dit kamera, og få taget dit billede bag styret på det store bæst. Thriller-turen omfatter en actionfyldt 30-minutters tur på V2 Chek Trike. Sus afsted til det maleriske Opua og kom tilbage med billeder og endnu mere adrenalinpumpende spænding, mens du suser ned ad denne fantastiske, snoede kystvej. Kombituren omfatter en tur på en time rundt i den naturskønne Bay of Islands. Besøg de smukke Haruru Falls, inden du fortsætter til Waitangi Lookout, hvor du kan nyde en betagende udsigt. Sno dig gennem bakkerne i det idylliske Opua, inden du kører en spændende tur tilbage til Paihia. Denne mulighed fungerer som en kombination af de to første og er det bedste valg for adrenalinsøgende.

Hole in te Rock 1,5 timers hurtigbådseventyr i havet

9. Hole in te Rock 1,5 timers hurtigbådseventyr i havet

Kør hurtigt gennem det ikoniske landskab i Bay of Islands på et 1,5 timers hav-eventyr. Oplev spændingen ved en hurtig bådtur i åben luft, mens du sejler mellem bugtens 144 øer og udforsker bugtens ikoniske steder. Nyd den perfekte balance mellem udforskning og spænding med informative kommentarer og stop for at observere det righoldige dyreliv undervejs. Kør gennem det åbne vand i en specialbygget topmoderne katamaran. Besøg det ikoniske Hole in the Rock, den smukke Cape Brett-halvø, og gå ind i den spektakulære Cathedral Cave (hvis forholdene tillader det). Rid på bølgerne forbi sandstrande, klippefremspring og de mange varierede ølandskaber. Hold øje med dyrelivet, herunder hvaler, sæler, delfiner og pingviner. Lær om områdets unikke karakteristika og fascinerende historie fra din venlige, informative skipper. Denne spændende tur er også en meget komfortabel og sikker tur. Båden er komplet med polstrede sæder og sikkerhedsseler og er designet til at beskytte passagererne, der sejler på det åbne hav. Der er også redningsveste og vejrbestandige jakker til rådighed.

Bay of Islands: Bay Discovery Cruise med stop på en ø

10. Bay of Islands: Bay Discovery Cruise med stop på en ø

Tag på et naturskønt 4,5-timers krydstogt for at opdage det bedste af Bay Islands. Oplev den spektakulære natur og mød forskelligt dyreliv i et område, der vælter i rig kultur og historie. Stig ombord på den sorte og gule Paihia Wharf og bliv budt velkommen ombord af den venlige besætning. Din besætning vil levere fuld sikkerhedsorientering og overblik over turen. Sejl blandt de 144 øer, og nyd underholdende levende kommentarer fra din lokale dygtige skipper. Besøg ikoniske Hole in the Rock, og når forholdene tillader det, kan du endda rejse gennem det. Spot lokal dyreliv, herunder delfiner, fugle, sæler og endda lejlighedsvis hvaler med en succesrate på over 90%. Din tur vil også omfatte 1.5 timers ø-stop ved Otehei Bay på Urupukapuka Island. Du vil have tid til at udforske øen på egen hånd. Hvis du ønsker, kan du leje kajakker eller paddleboards (til rådighed i løbet af sommeren), eller du kan blot slappe af på stranden. Nyd en lækker grillbuffet. Du kan også vælge at forlænge dit ophold på øen og vende tilbage på en senere færge (kun tilgængelig i løbet af sommeren).

Alle aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Paihia

Vil du se alle oplevelser i Paihia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paihia

Samlet bedømmelse

4.7
(1.288 anmeldelser)

Så heldigt, fantastisk vejr kombineret med dejligt mandskab. Turen er meget interessant med en god blanding af eventyr, historie og lidt uddannelse. Kina row smager lidt som rå østers. Katamaranen var meget behagelig. Vi var så heldige - en stor bælg, hvis delfiner legede med os på rejsen tilbage.

We had such a great afternoon in the Bay of Islands with scenic views, lovely snorkeling and shell collecting on the beach. Great value for money.

Rigtig god tur med en meget venlig og dygtig skipper