Tilføj datoer

Pala d'Oro

Pala d'Oro

Pala d'Oro: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Markuskirken Billet, audioguide og VR-tur

1. Venedig: Markuskirken Billet, audioguide og VR-tur

Spar tid under dit besøg i Venedig med en skip-the-line-billet til den populære Markuskirke. Beundr de hundredvis af gyldne mosaikker i basilikaen, og lær detaljer om den byzantinske kunst indeni med din audioguide. Download din audioguide til din mobile enhed, og tag til Markuskirken for at begynde din tur. Gå forbi de lange køer, og tag dine hovedtelefoner på. Udforsk de fem kupler og en række kunstværker. Hør legender og historier om denne kirke, der har stået i næsten 1.000 år. Vær vidne til den blændende effekt af de 43.000 kvadratmeter mosaikker i kirken. Se de fantastiske marmorindlæg på gulvene. Nyd atmosfæren i bygningen, der dominerer Markuspladsen. Fortsæt din rejse med en spændende virtual reality-oplevelse. Med VR-headsettet på forsvinder tiden og afslører Markuspladsen og dens ikoniske monumenter, som de var engang. Rejsen fortsætter ind i Canal Grande's karnevalsagtige atmosfære, hvor du bliver guidet gennem Venedigs farvande, som var du en ægte venetianer.

Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

2. Dogenpaladset og Markuskirken med adgang til terrassen

Dyk ned i Venedigs historie på en 3-timers guidet oplevelse til Markuskirken og Dogepaladset, enten som en privat rundvisning eller en delt gruppeoplevelse. Oplev 2 af byens vigtigste vartegn, mens du går på opdagelse i historien om Middelhavets tidligere handelshovedstad.  Start med at udforske Markuspladsen sammen med din guide, før I går ind i katedralen. Fra terrassen på første etage vil du beundre udsigten over lagunen og se de berømte bronzeheste på tæt hold. Hør, hvordan de rejste hele vejen til Paris og tilbage igen på Napoleons tid. Ind i mellem lukker Markuskirken for besøgende uden varsel. Hvis det er tilfældet, vil du i stedet besøge San Zaccaria Kirke eller Museo Correr, afhængigt af tilgængelighed. Få en rundvisning i den smukt udsmykkede kirke fra det 15. århundrede og dens oversvømmede krypt, eller lær om Venedigs kunst og historie. Herefter kan du benytte den prioriterede indgang til Dogepaladset, som tidligere var lederen af Republikken Venedigs bopæl. Her besøger du Sala del Maggior Consiglio, retssalene og meget mere. Højdepunkterne omfatter freskoerne af Tintoretto og giganternes trappe.  Kryds den berømte Sukkenes Bro, der forbinder de nye fængsler med Dogepaladset. Hør, hvordan broen fik sit navn og formålet med dens konstruktion i det 17. århundrede, mens du nyder fantastisk udsigt over kanalerne. Når rundvisningen er slut, er du velkommen til at blive og udforske Dogepaladset med tips fra din guide.

Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

3. Dogepaladset og Markuskirken: Rundvisning med skip køen

Tag på en guidet rundvisning til fods på Markuspladsen, Dogepaladset og i Markuskirken med skip køen-entré. Mød din guide på Markuspladsen, og tag til det ekstraordinære Dogepalads, der har fungeret som hovedsæde for Venedigs politikere i århundreder. Træd ind i de pragtfulde værelser med hundredvis af malede mesterværker. Udforsk, hvor hertugen og hans råd styrede en 1000 år gammel republiks skæbne, og beundr detaljerne på den middelalderlige guldtrappe. Se den berømte Sukkenes Bro. Kom ind i det notoriske venetianske fængsel, hvor Giacomo Casanova sad. Besøg Markuskirken, og få en guidet rundvisning i dette byzantinske mesterværk med smukke guldmosaikker og marmorgulve. Se skatten og terrassen i Markuskirken.

Venedig: Markuskirken - spring linjen over - guidet tur

4. Venedig: Markuskirken - spring linjen over - guidet tur

Få en fascinerende guidet tur gennem den gyldne Markuskirke med dens berømte gyldne mosaikker. Spring køen over og gå ind i den majestætiske kirke med en ekspertguide, der fortæller om historien om dette byzantinske kunstværk og dets betydning. Du vil blive forbløffet foran de fem kupler, der er udsmykket af berømte kunstnere. Oplev Sankt Markus-skatkammeret, en storslået samling af relikvier og kostbare genstande, der er indsamlet gennem århundrederne. Fra terrasserne kan du også nyde udsigten over Markuspladsen, Venedigs hjerte, og Markus' kvadriga. Brug derefter mobilappen til at opdage Venedigs 5 distrikter med deres bedste attraktioner og pladser. Lyt til lydfortællingen om byens højdepunkter med mere end 120 seværdigheder, herunder det herlige La Fenice-teater, Rialtobroen, den jødiske ghetto, Arsenale, den majestætiske Accademia-bro og meget mere.

Venedig: Markuskirken - spring køen over & audioguide

5. Venedig: Markuskirken - spring køen over & audioguide

Markuskirken i Venedig med vores eksklusive billet til at springe køen over, så du får mest muligt ud af din tid med at udforske dette arkitektoniske mesterværk. Gå uden om køerne, og dyk direkte ned i hjertet af Venedigs rige historie og kulturarv. Din rejse begynder med en problemfri indgang, så du straks kan nyde det betagende ydre af Markuskirken. Basilikaens italo-byzantinske design er prydet med indviklede skulpturer og marmorsøjler og er en visuel fest, der sætter tonen for de vidundere, der ligger indeni. Indenfor kan du opdage den uovertrufne skønhed i basilikaens gyldne mosaikker, der hver især fortæller en unik historie om religiøs betydning og historisk vigtighed. Få et dybere indblik i de indviklede detaljer i arkitekturen og basilikaens udvikling.

Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

6. Venedig: Markuskirken med terrasse og Dogepaladset

Kombinér de to største seværdigheder i Venedig på én ekstraordinær tur med en lokal guide. Med forhåndsreserverede billetter og adgang uden om køen kan du gå direkte ind i Markuskirken og Dogepaladset og få en guidet oplevelse. Vælg turen kl. 8 om morgenen for at få eksklusiv tidlig adgang til Dogepaladset, hvor døren åbnes eksklusivt for din gruppe en time før offentligheden ankommer. Træd først indenfor i Venedigs vigtigste kirke - Markuskirken - og få en fuld forståelse for dens øst-møder-vest-arkitektur og betagende guldmosaikker. I selskab med en lokal guide kan du komme helt tæt på nogle af basilikaens største skatte, såsom den årtusindgamle Quadriga med fire guldheste. Få en enestående chance for at beundre den smukke udsigt fra balkonen over Markuspladsen. På hvert skridt hører du den fascinerende historie om, hvordan de fleste af basilikaens værdifulde ejendele endte her på mindre ærlige måder. Det andet stop på din rejseplan er ikke mindre smukt. Palazzo Ducale, eller Dogepaladset, var hjemsted for Venedigs doge, eller hertug, og hans regeringssæde. Spring den lange kø over med forudbestilte billetter, og gå direkte indenfor for at udforske enorme rådssale, utrolige audienslokaler og en fantastisk balsal med værker, der er større end livet, af berømte venetianske mestre som Veronese og Tintoretto. Hør den spændende historie om denne bygning, der husede verdens ældste republik - såvel som dens fascinerende regering og endda en fængslet Casanova. Som afslutning på din formiddag med opdagelser kan du gå i fodsporene på mange mindre heldige venetianere fra tidligere århundreder. Gå over Sukkenes Bro indefra og ind i de dystre Nye Fængsler - en skarp, men fascinerende kontrast til de overdådige sale og gallerier, der ligger i paladset lige på den anden side af den smalle kanal.

Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

7. Venedig: Markus Basilika Guidet besøg og adgang til terrassen

Se højdepunkterne i Markusbasilikaen med en lokal guide, herunder dets museum, mosaikker og mesterværker. Nyd udsigten over Markuspladsen fra basilikaen. Mød din guide nær den berømte Piazza San Marco, og gå direkte til Markuskirken. Så snart du træder ind i atriet, kan du beundre loftet og se en glitrende flade af gyldne mosaikker, der vil føre dig til det indre af kirken. Oplev mesterværker fra fortiden såsom de berømte gyldne kupler, ikonostasen, ciboriet, hovedalteret, der huser St. Mark-evangelistens grav og andre vidundere. Gå derefter op ad en stejl, men fascinerende trappe til 1. sal, som huser Museum of St Mark. Her kan du se den vidunderlige inderside af Markuskirken fra oven. Derefter kommer du til St Mark's Basilica-terrassen, hvor du i skyggen af den berømte 4 bronzehestestatue (en kopi) kan opleve en af de smukkeste udsigter over Markuspladsen. Besøg endelig den originale hestestatue, der engang stod på den øverste del af kirkefacaden. I slutningen af turen kan du blive længere i St Mark's Basilica Museum for at udforske i ro og mag - indgangsbilletten er inkluderet i turen. Alternativt kan du beundre det pragtfulde panorama af Piazza fra basilikaens terrasse igen eller vende tilbage til stueetagen for at udforske i dit eget tempo.

Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

8. Spring køen over: Markuskirken - guidet tur

Sammen med en guide, der er arrangeret efter aftale med Curia di Venezia, kan du få en komplet rundvisning i Den Gyldne Basilika, som engang var dogernes private kapel i Venedig, og som er den eneste af sin slags i Italien takket være de smukke guldmosaikker og marmorindlæg på gulvet. Hør din ekspertguide beskrive de bibelske scener, der er repræsenteret, og denne gamle basilikas historie og særlige kendetegn. Beundre skatten og terrassen med den vidunderlige udsigt over Markuspladsen eller Pala d'Oro (hvis tilvalget er valgt).

Venedig: Rundvisning i Dogepaladset og Markuskirken

9. Venedig: Rundvisning i Dogepaladset og Markuskirken

Se Dogepaladset og Markuskirken, to af de mest ikoniske steder i Venedig, på en guidet tur. I århundreder blev skæbnen for den mest fredfyldte republik afgjort i de majestætiske haller i Dogepaladset. Gå gennem de storslåede sale og beundre de velbevarede uvurderlige skatte, kunstværker og freskoer. Besøg fængslet og gå over den berømte Sukkenes Bro, som fik sit navn, fordi fangerne ofte sukkede, mens de kiggede på deres elskede lagune og frihed for sidste gang, før de nåede deres celler. Blandt de berømte gæster i Dogepaladsets fængsler var Giacomo Casanova, den berømte forfører og eventyrer, som det lykkedes at flygte fra fængslet i 1756. Tag derefter til Markuskirken, en af verdens mest fantastiske kirker. Som navnet antyder, er denne katedral tæt knyttet til Venedigs skytshelgen, Sankt Markus, og helgenens jordiske rester befinder sig faktisk her.

Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

10. Venedig: Dogepaladset og Markuspladsen med gondoltur

Markuskirken, der huser den storslåede Markuskirken, klokketårnet og Dogepaladset, er den største plads i Venedig. Oplev højdepunkterne af Venedigs vigtigste seværdigheder med en traditionel gondoltur. Når du har mødt din guide, kan du springe køen over og gå ind i den imponerende Markuskirken. Kirken dominerer pladsen med sin utrolige facade og sit kuppelformede tag. Men det indre er endnu mere fantastisk. Lær om dens fascinerende historie sammen med din guide. Besøg derefter det majestætiske Dogespalads, som engang var hjemsted for Venedigs retssystem, fængsel samt dets hertug. Uden om køerne vil din guide føre dig gennem monumenternes imponerende gange og tage dig med på en rejse gennem tiden og fortælle om det venetianske imperium. Efter dit besøg i Doges paladset vil guiden ledsage dig til vores betroede gondolier et par gader væk. I den næste halve time kan du læne dig tilbage, slappe af og se Venedig fra et helt nyt synspunkt.

45 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Pala d'Oro

Andre seværdigheder i Pala d'Oro

Vil du se alle oplevelser i Pala d'Oro? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pala d'Oro

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 14.679 anmeldelser

Det var godt!!!!!! Linjerne var sindssyge, og det at gå en del af gruppen, hvor du lige er gået ind, fik nogen til at forklare, hvad du så på, især når du ikke kan sproget, var hver en øre værd. Kan virkelig ikke sige nok om, hvor stor oplevelsen var for os.

Turen var velorganiseret og meget informativ. Rejselederen talte meget godt tysk og gav et meget indsigtsfuldt overblik over Venedigs baggrund og historie. Man kunne også godt høre hende gennem høretelefonerne, når hun skulle tale sagte.

Dette var en rigtig fin tur. Guiden, Diana, var meget vidende og fortalte spændende og indlevende mangt og meget, både om Markus kirken og Dogepaladset, men også om andre relaterede ting.

Vi var heldige og få en rigtig god guide (Frederikka, dog ikke helt stavet således) som talte godt engelsk og som kendte sin bys historie og det gjorde turen til en rigtig god oplevelse.

Vi tog turen med tysk guide (Natasha). Hun var fremragende. Hun kendte sit stof og viderebragte det sikkert og entusiastiskt.