Tilføj datoer

Palau de la Musica Catalana

Vi fandt 13 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Palau de la Musica Catalana

Vil du se alle oplevelser i Palau de la Musica Catalana? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palau de la Musica Catalana

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.602 anmeldelser

Denne tirsdag den 26. oktober 2021 opdagede jeg det catalanske musikpalads for første gang, såvel som min ven. Jeg blev slået af koncertsalens skønhed; ikke underligt, at dette sted er et UNESCO-arvsted. Vi lavede en lille fotoshoot på terrassen med dens storslåede søjler i arabisk andalusisk stil. Det, der også slog os, min ven og jeg, var stilheden, der udgik fra værelserne, erindringen om turister. Fremragende, jeg anbefaler stærkt, fordi det er et palads, der er ganske ukendt for turister.

En smuk musiksal

Først står mam foran den store bygning, der ser lille ud, og den rigt udsmykkede facade. Men inde i bygningen er enorm. Jeg havde en elektr. Billet med et andet tidspunkt var ikke et problem, og jeg kunne se alt i fred. Fra det øverste galleri kunne man beundre det smukke glastag med kvindernes hoveder. Søjlerne og loftet med roserne er smukt afsluttet. Akustikken skal være fantastisk, men man kan ikke få alt

Det var en meget bekvem kupon. Især Barroserona har et godt offentligt transportsystem, bytter din kupon mod en simpel Hiticat, og den bruges automatisk i 48 timer fra første brug, så det var meget praktisk. Når du rejser til Europa, det er meget praktisk at købe en kupon som denne på forhånd og bruge den.

Helt fantastisk måde at opleve byen på.

Rigtig fin tur med god introduktion til både tur og el- cykel. Fin som inspiration til at udforske byen på egen hånd efterfølgende. Tapas efter turen var en hyggelig oplevelse, men levede ikke helt op til vores forventninger til gourmet tapas.

Når man lige havde fundet ud af trafiksystemet virkede det upåklageligt. Nemt at bruge