Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Palau

Vores mest anbefalede ting at gøre i Palau

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

1. Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Start din tur i Palau eller La Maddalena havn, hvor besætningen vil møde dig og sørge for, at du finder dig godt til rette om bord. Vælg mellem et udvalg af drikkevarer og mad, der kan købes, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur under det første stop på øen Budelli, der er kendt for sit turkisblå vand. Stop ved Santa Maria for at ligge på sandet eller svømme i de naturlige bassiner. Når du er tilbage på båden, kan du beundre Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand. Besøg Spargi for at opdage dens hvide sandstrande, klippekyster og turkisblå vand. Snorkel i det rolige vand, eller slap af på stranden i Cala Granara. Undervejs kan du se øen Santo Stefano, Caprera og bjørneklippen Palau fra båden. Lyt til en flersproget forklaring fra din ekspertguide om øgruppens historie. Hvis du tog afsted fra Palau, har du 1 times fritid til at shoppe souvenirs eller Vermentino-vin i traditionelle sardinske butikker. Gå en tur rundt i den charmerende by. Beundr havnen i Cala Gavetta og den maleriske kirke Santa Maria Maddalena, før du bliver sat af i Palau. Hvis din rejse startede i La Maddalena, kan du afslutte den her.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

2. Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

Vores rejse starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien fortæller, at admiral Nelson også lagde til kaj her og opholdt sig her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805). Første stop: dette vil finde sted på stranden Cala Corsara på øen Spargi, der ligger vest for øgruppen La Maddalena, denne ø er slående for sin afrundede form, der tilbyder en vild og uforurenet natur for øjet, på kysten skiller granitklipper sig ud skulptureret af vinden, øen Spargi er det ideelle sted for sportselskere, faktisk er snorkling meget udbredt, men det præsenterer også det ideelle panorama til at dvæle og nyde naturens skønheder. Når vi er tilbage på båden efter at have svømmet, slappet af eller gået en tur på den utrolige ø Spargi, stopper vi for at spise frokost, og kaptajnen vælger det bedst egnede sted (i umiddelbar nærhed), hvor du kan spise og nyde hvert sekund af din oplevelse fuldt ud. Frokost er ikke inkluderet i billetprisen. Andet stop: Det fjerde stop er planlagt på øen Santa Maria. Turen kan ikke ignorere denne etape: lysets renhed, det krystalklare hav og de hvide strande vil erobre dig. Den enslydende strand, hvis navn stammer fra det benediktinerkloster, der blev bygget på den lille ø, byder rejsende velkommen på jagt efter afslapning og adspredelse. Tredje stop: Turen fortsætter med et stop ved de naturlige pools. En dukkert i de naturlige pools i La Maddalena National Park genopbygger krop og sjæl og fylder energidepoterne op. Disse naturlige pools findes på øen Budelli og er virkelig kendt og berømt over hele verden. Derefter tager vi et panoramabesøg på den berømte Rosa-strand, et af de vigtigste og mest kendte symboler på La Maddalena-øhavet, lukket for alle siden 1998 for at beskytte og give tid til det økosystem, der giver dig mulighed for at give denne fantastiske farve til sandet, at genskabe dig selv. derfor er det forbudt at trampe på stranden eller svømme inden for det område, der er afgrænset af bøjerne. Fjerde stop: Vi forlader Piscine Naturali og sejler mod La Maddalena. Til sidst går vi i land i det karakteristiske historiske centrum af Cala Gavetta, en bosættelse valgt af de første indbyggere, de korsikanske hyrder, da den er mere beskyttet mod den berømte fremherskende Maddalena-vind, "mistral eller mistral". Dette stop er ideelt til at nyde den gamle øs vidundere, fuld af historie og vidunderlige udsigter. Vi forlader øen La Maddalena og sejler tilbage til havnen i Palau, men ikke uden at vise dig den smukkeste klippe i Gallura, symbolet på Palau og et nationalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau er beregnet til mellem 17:30/18:00.

Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

3. Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

Nyd en uforglemmelig 7-timers sejltur til øerne i La Maddalena Archipelago. Du vil besøge alle de smukkeste øer: Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena i en unik og uformel atmosfære. Om bord vil du nyde en bar-restaurant med mange typiske sardinske produkter. Vi garanterer nye både med stor plads og de højeste standarder for sikkerhed og komfort. En højt kvalificeret besætning, venlig og altid opmærksom på ethvert behov for at tilbyde en topoplevelse. Ombord finder du også en flersproget forklaring (italiensk, engelsk og fransk). Vi er udstyret med internationale certificeringer ISO 14001. Daglige afgange fra både havnen i Palau og La Maddalena. Oplev det historiske centrum af La Maddalena med kirken Santa Maria Maddalena og "Caruggi", øens karakteristiske gader. Brug Elena Tour-kortet til dine indkøb i øens traditionelle butikker. Stop ved de bløde, hvide sandstrande i Cala Corsara på øen Spargi, og tag en svømmetur i det krystalklare vand. Efter at have passeret østkysten af Spargi kan du beundre øen Budelli med sin lyserøde strand og svømme i de naturlige pools fra båden og på stranden på øen Santa Maria. Efter at have passeret Punta Sardegna og Porto Rafael med det lille torv, vender båden tilbage til havnene i Palau og La Maddalena kl. 17.30. Afstigningsgebyr er IKKE inkluderet i prisen. Gebyret skal betales fra 7 år (€ 2,50 p/person i maj, september og oktober; € 5,00 p/person fra juni til august). SKAL BETALES OM BORD.

Fra Palau: Heldagsbådtur til La Maddalena-øerne

4. Fra Palau: Heldagsbådtur til La Maddalena-øerne

Begiv dig ud på et eventyr for at opdage den fantastiske kystlinje og de afsidesliggende øer på Sardinien på en båd. Krydstogt til øerne Spargi, La Maddalena og Santa Maria, og nyd deres uberørte strande, vand og natur. Tjek ind mellem kl. 9.00 og 10.15, forlad Palau kl. 10.30, og krydstogt mod den vidunderlige ø Spargi. Når båden ankommer, kan du tage dine strandtasker direkte på de hvide sandstrande i Cala Corsara, og vælge at solbade, snorkle eller udforske nogle af bugtens historiske træk. Rejs langs kysten og stop for en fotomulighed fra båden foran øen Budelli ved den berømte Pink Beach. Tag til Spiaggia Rosa for en anden mulighed for fotos fra båden ved den naturlige swimmingpool i Porto Della Madonna, hvor vandets smaragdfarve vil tage vejret fra dig. Kør til øen Santa Maria for det næste strandstop. Solbad, svøm, eller gå en tur til det gamle fyrtårn. Afhængigt af hvilken dag du besøger, kan du afslutte turen med et svømmestop i det naturlige akvarium ved Cala Coticcio eller det charmerende historiske centrum af La Maddalena, hvor du kan shoppe og gå på opdagelse.

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

5. Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Brug dagen på at udforske øgruppen La Maddalena på en afslappende bådtur fra Palau. Spadser gennem den maleriske by La Maddalena, svøm ved Cala Corsara på øen Spargi, undre dig over det klare vand i Budellis naturlige pools, og krydstogt forbi fascinerende klippeformationer. Gå om bord på dit krydstogt om morgenen i Palau, og begynd dit eventyr. Sejl til Santa Maria Island og stop i 2 timer for at solbade, svømme og slappe af på den smukke Santa Maria Beach. Sejl derefter til øen Budelli. Brug omkring 30 minutter på at bade i øens berømte naturlige pools og deres forbløffende klare vand. Før du forlader Budelli, skal du stoppe for at tage billeder på Rosa Beach. Fortsæt dit krydstogt til den maleriske ø Spargi. Tilbring 1,5 time med at svømme og slappe af ved Cala Corsara, omgivet af fascinerende klippeformationer, herunder Bulldoggen, Heksehovedet og Italien. Afslut dit krydstogt med et stop ved øen La Maddalena. Spadser gennem det historiske centrum ad gamle og smalle gader. Stop for at købe en souvenir, eller slap af i en af de mange barer og isbarer. Nyd en tallerken pasta med muslinger og rejer under dit krydstogt. Hvis du har lyst, kan du købe en drink i baren om bord, som du kan nyde, mens du sejler.

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

6. Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Den bedste måde at lære et nyt steds sande væsen at kende på er ved at opføre sig som en lokal. Og det er derfor, vi har designet vores katamaranudflugt, så du føler dig som hovedpersonen og en integreret del af det. Afgang kl. 9.30 direkte fra Palau. Derefter sejler vi til øgruppen La Maddalena. Vores kaptajn vil involvere dig under navigationen og underholde dig med lidt information og nysgerrighed, mens de, der vil, kan prøve spændingen ved at være ved roret i et par minutter. Vores rejseplan omfatter flere stop i løbet af dagen og er fokuseret på afslapning og natur. Vi har mere end 7 øer at vælge imellem, f.eks: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera og Santo Stefano. Vores kaptajn vil vælge de smukkeste bugter baseret på vind og havtrafik. Du får mulighed for at svømme i det krystalklare vand i dette paradis, snorkle og solbade. I løbet af dagen får du serveret en aperitif baseret på sardiske produkter, pasta fra havet eller land, afhængigt af de ingredienser, vi finder friske om morgenen, snacks og frugt. Du får vand hele dagen og ubegrænsede læskedrikke. Aperitiffen ledsages af et glas prosecco, og under frokosten får du serveret hvidvin. Som afslutning vil du smage Mirto, den typiske sardinske likør. Kort sagt skal du kun medbringe et strandhåndklæde, en hat og solcreme. Vi tager os af alt andet. Hjemrejsen er planlagt til kl. 16.30/17, og vi kører dig tilbage til Palau.

Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

7. Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

Udforsk Maddalena-arkipelaget på en sejlbådstur, og nyd en medbragt frokost og drikkevarer. Stop ved øerne Spargi, Budelli og Santa Maria, og nyd stop for svømning og snorkling på denne sejltur om dagen. Nyd en tur i en komfortabel yacht, der afgår fra Marina Cala Camiciotto. Forlad marinaen, og slap af, mens båden sejler i over en time indtil Isola Spargi, Isola Budelli og Isola Santa Maria. Byd på en smuk og unik udsigt over kysten under turen til øerne, inden du kaster anker i Cala Santa Maria, der er berømt for sit hvide sand og turkisblå vand. Så kan du tage en aperitif med snacks, øl og kolde friske drikkevarer. Nyd frokosten om bord, og smag pasta, bruschetta, brød og lokale pølser og oste med et glas vin. Herefter fortsætter du til Spiaggia Rosa på Isola Budelli og gør et stop i to timer, hvor du sejler med jolle til Isola Budeli og går en tur ved Spiaggia Rosa. Tag dig tid til at nyde en lækker frokost med vin, øl og kolde friske drikkevarer. Sejl til Cala Granara, Isola Spargi, og tag lidt fritid til at svømme fra dækket, snorkle og få en oplevelse med Stand Up Paddle Board. Vend tilbage til Cala Camicotto i slutningen af turen.

Golfo Aranci: Kajaktur med delfiner og aperitif

8. Golfo Aranci: Kajaktur med delfiner og aperitif

Oplev spændingen ved at sejle i kajak og snorkle i Golfo Arancis smukke farvande med denne dagstur. Gå på jagt efter delfiner, og nyd en traditionel sardisk aperitif for at fuldende din oplevelse. Slut dig til dine guider og tag af sted fra den berømte Spiaggia dei Baracconi-strand. Dine guider vil vælge den bedste rute ud fra de daglige forhold for at sikre, at du får det bedste eventyr. Besøg nogle af områdets højdepunkter, såsom Cala Moresca, der er kendt for sine utrolige farver og naturlige omgivelser, og den afsondrede ø Figarolo, som kun kan nås med kajak. Besøg en fiskeopdræt midt i havet, der er kendt for sin bosiddende delfinkoloni. Inden du vender tilbage til udgangspunktet, kan du nyde en traditionel sardisk aperitif på den paradisiske ø Figarolo.

Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

9. Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

En bådtur til øgruppen La Maddalena: en autentisk oplevelse af kontakt med havets og naturens skønhed. Vælg vores komfortable og aldrig overfyldte skib. Leder du efter den bedste måde at lære øerne La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano og Caprera at kende på (panoramisk navigation) og kysten i al dens pragt? Book en afslappende udflugt, der kan tilfredsstille ønsket om at se med egne øjne, hvor meget det sardinske hav skinner på de mest uberørte og berømte steder på øen. Naturen vil ledsage dig på en uforglemmelig bådudflugt, en bådtur fuld af stop ved øerne i La Maddalena-arkipelaget. Ruten er komplet og fuld af magiske øjeblikke, vidundere at se og forevige. Du kan dykke ned i de mest stemningsfulde farvande i verden. Vores bådudflugt til La Maddalena afgår fra Palau. Herfra sejler vi til øen Spargi, øen Budelli, øen Santa Maria og til sidst La Maddalena. Turen til La Maddalena bevæger sig mellem de forskellige øer. Under turen er der mange stop: betydningsfulde, uforglemmelige steder, udvalgt for deres sjældne skønhed og for den betydning, de har på et naturalistisk og historisk niveau. På turen kan man nyde panoramaudsigten over de andre mindre øer i øgruppen. Når himlen er klar, kan man også se Korsika, horisonten er betagende blå, og det ser ud til at røre ved det konkrete billede af et jordisk paradis. Det er svært at beskrive, men umuligt at glemme. Vi har reserveret forskellige særlige stop til dig, for at fejre så meget skønhed med svømning på de bedste steder. *Udflugten Første stop - øen Spargi Med den vidunderlige indsejling til Cala Corsara kan du beundre de berømte klipper med Heksehovedet, Bulldoggen og Italien i miniature. Andet STOP - Naturlige pools på øen Budelli. Vi når Madonna-havnen, de berømte naturlige pools, der er kendt for farven, slummen og vandets gennemsigtighed: Du dykker fra båden foran kysten. Tredje stop - øen Santa Maria Til glæde for unge mennesker og børn gør du et langt stop for at besøge omonimus-stranden Cala Santa Maria. Når du kigger op, vil du kunne beundre bugtens skønhed. Fjerde stop - Maddalenas historiske centrum Vores båd er meget stor, men vi medbringer kun 80 passagerer, meget færre passagerer ud af 250 med maksimal kapacitet for at gøre din tur unik og med den højeste komfort om bord, med os vil du også besøge denne del af øhavet, meget suggestiv, vi ankommer snart til centrum af La Maddalena. Du kan gå en tur, nyde en fremragende is og frit nyde byen ved at shoppe gennem gaderne i det historiske centrum og gyderne, de typiske gyder i La Maddalena. *Ruten kan ændres uden varsel og i henhold til direktiverne fra La Maddalena nationalparkmyndighed eller kystvagten. Strandene er overfyldte i højsæsonen.

Fra Palau eller La Maddalena: Øhavstur med sejlskib

10. Fra Palau eller La Maddalena: Øhavstur med sejlskib

Bort på en heldags guidet bådtur til La Maddalena-øgruppen fra Palau eller La Maddalena. Se ikoniske seværdigheder som Spiaggia Rosa, klippeformationer i Spargi og meget mere. Du kan også tage en forfriskende svømmetur i de naturlige pools eller nyde solbadning på stranden. Start din tur i Palau eller La Maddalena-havnen, hvor besætningen vil møde dig. Sæt dig godt til rette i den gamle motorbåd, inden du begiver dig ud på en uforglemmelig rejse for at opleve La Maddalena-øhavet. Vælg mellem et udvalg af drikkevarer og mad, der kan købes, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur fra båden i de naturlige pools i Budelli under det første stop. Beundr den berømte Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand fra vandet. Fortsæt til øen Santa Maria, hvor du kan solbade på den hvide strand. Besøg Spargi for at beundre dens klippeformationer og den fortryllende strand Cala Corsara, der er kendt for sit krystalklare vand. Hvis vejret er godt, kan du derefter tage endnu en svømmetur fra båden, hvis vejret er godt. Forundres over øgruppens vidundere, mens du sejler tilbage til din afgangshavn.

Alle aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Palau

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Palau?

De bedste dagsture og -udflugter fra Palau er:

La Maddalena

Andre seværdigheder i Palau

Vil du se alle oplevelser i Palau? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palau

Samlet bedømmelse

4.5
(5.206 anmeldelser)

Det bedste, jeg fandt, var det sidste stop i Spargi med et langt ophold på stranden. Opholdet i La Maddalena var også dejligt, men kunne godt have været lidt længere. Besætningen var meget opmærksomme og venlige og utroligt godt koordinerede. Historierne og beskrivelserne på engelsk var interessante. Båden var ren og i meget god stand. Alt i alt en vellykket dagstur og et meget godt forhold mellem pris og ydelse! Det var meget sjovt, kan varmt anbefales!!

Samlet set en perfekt organiseret tur. Takket være den flersprogede og meget informative guide forblev ingen spørgsmål ubesvarede under hele turen. Afslappet oplevelse med god PLV også ombord.

Fantastisk dag, fantastisk besætning. Jeg kan varmt anbefale en fremragende bådtur. Masser af stop, vi brugte ikke dagen på båden, det var fantastisk 🥰

Strålende! De utrolige strande 🤩! De aflyste os, men de gav os mulighed for at gøre det en anden dag heldigvis!

Turen var sensationel. Besætningen er utrolig venlige og hjælpsomme. Vi ville booke igen.