Vores mest anbefalede ting at gøre i Palawan

El Nido: Øhop på laguner og strande

1. El Nido: Øhop på laguner og strande

Tilbring en perfekt dag med øhop i paradiset. Gå hen til mødestedet for den obligatoriske briefing og registrering. Kl. 09.30 er du på vej mod forskellige destinationer i Bacuit-bugten.  Dagen vil omfatte op til 4 stop i alt: Start med Den Hemmelige Lagune, en hemmelig verden skjult i de takkede klippevægge. Fortsæt til Shimizu-øen, en pragtfuld strand med krystalklart vand. Tag derefter til Seven Commandos-stranden, med kokospalmer og rent hvidt sand. Din sidste stop bliver Big Lagoon. Hvis du har booket længe nok i forvejen, kan du muligvis få adgang til denne lagune, 1 af 3 premium-stop udpeget af den lokale regering. Adgangen er begrænset til kun 15 personer pr. aktivitetsudbyder. Hold pause ved middagstid for at nyde frokost bestående af grillet svinekød, kylling, fisk og skaldyr, grøntsagssalat og frisk frugt.

Fra Puerto Princesa: Heldagstur til underjordisk flod

2. Fra Puerto Princesa: Heldagstur til underjordisk flod

Start dagen med en praktisk afhentning kl. 07.00 fra din indkvartering i centrum. Tag derfra til den berømte underjordiske flod. Undervejs fortæller din turguide om området og Puerto Princesa by generelt, og sikrer, at du får lært så meget du kan, om dette vidunderlige sted. Stands i løbet af turen ved Buenavista, et dejligt udsigtssted, hvorfra du kan skimte Ulugan-bugten. Ankom til Sabang Wharf omkiring kl. 8.00, gå ombord på båden, og sejl til mundingen af hulen. Dette sted er hjemsted for varaner, aber, slanger og andre former for dyreliv, hvoraf nogle kun lever i Palawan. Efter en kort gåtur vil du sejle med pagaj-båd til den underjordiske flod, så du kan beundre dette naturlige vidunder. Tag tilbage til kajen og få serveret frokost på en af restauranterne i Sabang. Nyd det lokale køkken, og smag mad som filippinerne elsker. Du kan tilvælge en tur til Ugong Rock Adventure Zipline and Spelunking efter turen til den underjordiske flod, så du kan få mest muligt ud af din dag. Du bliver sat af på dit hotel. Hvis du ønsker en afslappende afslutning på dagen, kan du tilvælge en af massagemulighederne. Afsætning på hotel efter massage tilbydes mod merpris, og kan tilføjes ved kassen, når du booker turen.

Puerto Princesa: Øhop i Honda Bay og valgfri massage

3. Puerto Princesa: Øhop i Honda Bay og valgfri massage

Oplev det smukke marineliv ved Puerto Princesa. Honda Bay er placeret på den østlige bred af Puerto Princesa, og har en række små øer med resorts og strande. Det er også hjemsted for en bred vifte af fisk, koraller, og gigantiske muslinger. Begynd din 30-minutters rejse fra byen til Barangay Sta. Lourdes, hvor Honda Bay-kajen ligger. Inden du stiger ombord på din båd, vil du gøre et stop for at leje snorkeludstyr, vandsko og svømmefinner. Når du er ombord, vil du blive taget til tre forskellige steder med hver deres unikke traditioner og karakteristika. Første stop er Luli Island. Denne sandbanke fik sit navn fra den filippinske 'Lulubog på LIlitaw', hvilket betyder, at dukke op og forsvinde på vand. Sandbanken forsvinder, når strømmen er høj, og vises når strømmen er lav. Den har pudret, flødefarvet sand og klart blåt vand, som er perfekt til svømning og afslapning. Der er en cocktailbar, hvor du kan prøve de lokale drinks. Der er også en dykkerplatform, hvorfra du kan springe i vandet.  Derefter er det Pambato Reef. Dette rev er et berømt snorkelsted i Honda Bay. Det har en gennemsnitlig dybde på 13 meter, og dækker et areal så bredt som 16 hektar. Det har et blomstrende samfund af koraller og stimer af fisk som lapu-lapu, papegøjefisk og spadefisk. Endelig vil du ankomme til Cowrie Island, hvor du vil tilbringe det meste af din dag. På denne ø vil du få serveret en frokostbuffet. Det klare, blå vand og pulversand er perfekt til svømning, snorkling og solbadning. Der er et massagecenter, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage. Din dag slutter ca. kl. 14.30. Tag tilbage til kajen, for at møde din chauffør, som vil køre dig tilbage til din indkvartering. Hvis du ønsker en afslappende afslutning på dagen, kan du tilvælge en af mulighederne for massage. Hotelafsætning efter massage tilbydes mod merpris, og kan tilføjes ved kassen, når du booker turen.

Puerto Princesa: Svøm med hvalhajer på bådcruise

4. Puerto Princesa: Svøm med hvalhajer på bådcruise

Forbered dig på et havmøde som intet andet, når du deler vandet med ærefrygtindgydende hvalhajer ud for Puerto Princesas kyst. Snorkel sammen med de blide kæmper i det klare blå vand, og få et fantastisk møde med dyrene. Din båd sejler ud fra Baywalk på jagt efter havets største fisk. Besætningen har et godt forhold til lokale fiskere, som deler opdaterede observationer af hvalhajer, hvilket hjælper med en vellykket eftersøgning. Når de er fundet, dykker de ned i vandet for at snorkle sammen med hvalhajer i deres naturlige miljø. Vær vidne til de yndefulde skabninger, mens du holder en respektfuld afstand, mens de glider forbi i det uberørte vand. Ekspertguider er klar til at hjælpe dig, og der er snorkeludstyr om bord, som du kan bruge.

Puerto Princesa: Ildfluer, middag på en flydende restaurant

5. Puerto Princesa: Ildfluer, middag på en flydende restaurant

Nyd en uforglemmelig oplevelse ved solnedgang, mens du ser mod Puerto Princesa Baywalk i skumringen og glitrende ildfluer smykker nattehimlen. Hør fascinerende informationer om disse væsner og den omgivende natur fra din guide, og nyd en lækker lokal middagsbuffet. Begynd din romantiske rejse med afhentning fra dit hotel, og tag ned til vandet, hvorfra du sejler i motorbåd til en flydende restaurant. Nyd din middag mens du betragter den fantastiske udsigt fra havet. Når solen går ned kan du se byens lys i det fjerne. Gå ombord igen efter måltidet, og sejl til midten af bugten. Skift til en mindre båd for at komme tættere på mangrover, hvor ildfluer elsker at være. Se vandet oplyst af det selvlysende plankton som lever i floden. Sejl tilbage til kajen når du har oplevet dette, og bliv transporteret til dit hotel.

El Nido: Social jeepney-tur med frokost, vandfald og strande

6. El Nido: Social jeepney-tur med frokost, vandfald og strande

Tag på eventyr i en jeepney rundt i El Nido, og oplev strande, nyd en guidet vandretur, spring ud fra klipper ved et vandfald, og spis traditionel mad på denne tur. Begiv dig ud på din spændende rejse, der starter med en tur i en traditionel jeepney til Lio Beach. Næste stop er på en gård, hvor du kan opleve den lækre boodle-fight-frokost, en traditionel filippinsk måde at spise på, hvor du nyder lækre retter over et bord med bananblade, hvor du bruger dine hænder. Efter frokost tager du på en guidet vandretur gennem en skov, der fører dig til Bulalacao-vandfaldene, hvor du kan nyde det rolige og fortryllende landskab. Tag en forfriskende dukkert i vandet, eller hvis du føler dig modig, kan du prøve at springe ud fra klipperne. Dernæst besøger du Nacpan, en betagende strand med 4 kilometer uberørt hvidt sand og turkisblåt vand omkranset af kokospalmer. Vælg mellem at svømme i havet eller læne dig tilbage og slappe af på en liggestol. Nyd ubegrænsede cocktails, mens du spiller sjove spil eller ser solnedgangen fra strandklubben. Afslut dagen med en sjov karaoke-session med dine nye venner. Tag derefter tilbage til byen for at slutte aftenen af på en poolbar på taget. Få nye venner, da de fleste af vores gæster er solorejsende, backpackere og vennegrupper, der er spændte og ivrige efter at møde mennesker fra hele verden.

Transport mellem Puerto Princesa og El Nido

7. Transport mellem Puerto Princesa og El Nido

Nyd en problemfri rejse mellem Puerto Princesa og El Nido. Læn dig tilbage og slap af i et moderne køretøj med aircondition, mens din professionelle chauffør kører dig til din destination. Vælg mellem en delt eller privat transportservice.  Hvis din kommende ferie har en afslappende tidsplan, så prøv den delte transportservice med tidsintervaller til rådighed hele dagen. Hvis du foretrækker en straks-tilgængelig transportmulighed, kan du bestille et privat køretøj. Nyd det rummelige interiør med plads til 13 personer.

Coron Island Tour med Barracuda-søen og Twin Lagoon

8. Coron Island Tour med Barracuda-søen og Twin Lagoon

I dag skal du opleve Coron Islands skønhed, der begynder med de storslåede klippeformationer og tårnhøje millioner af år gamle kalksten. Besøg den mest unikke ø-destination med krystalklart vand, pudderhvide sandstrande, fortryllede søer, sunkne gamle skibsvrag, smukke fisk og forskellige koraller i koralhaverne. Rejseplanen begynder ved: Barracuda Lake - det føles som en drømmeverden. Indgangen til søen fører dig ad en sti, der snor sig gennem forrevne klipper, der ser ud som taget ud af en film, før de afslører den smukke, vidtstrakte Barracuda Lake. Søen er enorm, men svømmere kan nyde et aflukket område af fridykkerparadis i det dybe vand. Undervandsklipper vil tage pusten fra dig, når du snorkler eller fridykker i denne ferskvandssø på Coron Island. Smith Beach - Smith Point Beach er nummer to på listen over de bedste tropiske spisesteder i Palawan. På denne lille ø kan strandgæster fylde deres maver med byens friskeste fisk og skaldyr! Skeleton Wreck - er en lille fiskerbåd, der ligger ved Coron Island. Vraget ligger på en skråning og starter ved 4 meter. Det meste af båden er forvitret og har efterladt ribbenene, deraf navnet skeletvrag. Skeleton er et lille åbent vrag, som er velegnet til begyndere. Der gemmer sig en masse makroliv her, hvis man har et godt øje. På grund af den lave dybde er Skeleton Wreck også populært blandt snorklere. Tvillingelagunen - Tvillingelagunerne er der, hvor det varme vand fra det åbne hav møder det rene vand fra den underjordiske flod. Du kan mærke det varme havvand på din hud, når du stiger ud af båden, og når du kommer længere ind i lagunen, hvor det rene vand løber, kan du mærke, at det bliver køligere. Reef Garden - det fredede område er lidt dybt, men det har et meget smukt undervandsmiljø med en række koraller og tropiske fisk. Det er ikke en almindelig mulighed for at besøge den smukke ø og have sjove aktiviteter med familie, kære eller venner.

Coron: Privat ø-hop-tur på en yacht eller speedbåd

9. Coron: Privat ø-hop-tur på en yacht eller speedbåd

Oplev en eksklusiv rundtur på Coron Island om bord på din egen private yacht eller speedbåd. Gå langs to idylliske strande, Banol Beach og CYC Beach, og opdag, hvad der ligger under Barracuda Lake, som du planlægger at snorkle. Nyd en inkluderet frokost og valgfri afhentning. Vælg at møde din guide på et af mødestederne eller bliv hentet direkte fra dit hotel. Når du så forlader Coron Harbor Square, sejler du ud på det turkisblå vand for at udforske øens unikke charme. Vær kameraklar, når du besøger Corons berømte Kayangan-sø, Barracuda-søen og Twin Lagoon, hvoraf sidstnævnte ligger gemt væk blandt svimlende kalkstensklipper. Da dette er en privat tur, får du masser af tid til at nyde seværdighederne i dit eget tempo. Når du fortsætter dagen med øhop rundt på en af de bedste ø-destinationer i Asien, kan du stoppe op for at gå langs uberørte strande, herunder Banon Beach og CYC Beach. Bliv budt velkommen af deres gyldne sand og klare, turkisblå vand. Hvis snorkling er din kop te, vil du nyde besøget i Coral Garden, der er kendt for sine levende koraller og farverige marine liv. Sørg for at medbringe dit undervandskamera, da dette måske er de bedste koraller, du nogensinde har set. Refuel under turen med en inkluderet 3-retters traditionel frokost. Du kan også medbringe din egen mad og drikkevarer om bord for at gøre din private tur endnu mere personlig. Forbedr din oplevelse ved at tilføje den private turfotograf som tillægsydelse for ubegrænsede optagelser, USB i softkopier, droneoptagelser inkluderet og alle fotos er forbedret for uovertrufne minder og nemmere at dele på dine sociale medier-konti!

El Nido Island Hopping Tour C: Skjulte strande og helligdom

10. El Nido Island Hopping Tour C: Skjulte strande og helligdom

Denne unikke tur vil tage dig over El Nidos verdensberømte strande, der omfatter Hidden Beach, Secret Beach, Helicopter Island, Tapiutan Beach og Matinloc-helligdommen. Din dag begynder med tidlig afgang til El NidoMole, hvor du vil rejse til dit første stop: Helicopter Island, som er opkaldt efter sine unikke klippeformationer, der på afstand ligner en helikopter. Besøg Matinloc-helligdommen, som også er kendt som Shine of Our Lady of Matinloc, en åndelig oase. Efter at have lært historierne bag dette sted kan du nyde en lækker grillfrokost og derefter tage til Secret Beach. Stranden ligger skjult fra kystlinjen og er ligesom dit eget private paradis. Gå ikke glip af chancen for at se og svømme blandt El Nidos fineste strande.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Palawan

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Palawan

Alle aktiviteter

85 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Palawan

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Palawan

Vil du se alle oplevelser i Palawan? Klik her for en fuld oversigt