Ting at gøre Palawan

Andre seværdigheder i Palawan

Vil du se alle oplevelser i Palawan? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palawan

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 405 anmeldelser

Sømløs og effektiv overførsel!

Kan varmt anbefale tjenesten, da Palawan er en stor ø, og det er meget svært at rejse mellem byer. Chaufføren var til tiden til min afhentning, og jeg var så heldig at få venner på rejsen! Hvis du har brug for et stop, skal du blot fortælle chaufføren, og jeg skal også stoppe på en lokal restaurant til en middag. Da det faktisk er ret svært at få fly til at rejse i Palawan (ingen direkte flyvninger eller ikke mange tilgængelige tidsrum), anbefaler jeg stærkt denne service!

Chaufføren var meget sød og hjælpsom. Kommunikationen med sælgeren var også fremragende. Vi kom dog først afsted 2,5 time for sent, fordi vi skulle vente på 2 passagerer. En medrejsende måtte endda vente mere end 5 timer... Alt andet var fantastisk.

Fremragende, overkommelig, komfortabel.

Var en meget komfortabel varevogn, ikke for mange mennesker klemt i, air con var fremragende. Chaufføren var meget flink og høflig. Han fortalte os om de indfødte filippinske retter, som vi skulle prøve. Jeg vil anbefale denne service.

Turnéen var perfekt! En fantastisk måde at se de mange øer på. Tour guider var fantastisk, og der var tid nok til at nyde hver placering. Jeg pakke A, og jeg nød det virkelig.

De overfører dig ikke til det nøjagtige hotel, men på en central placering, hvorfra du er i stand til at få en tuk tuk