Oplevelser i
Palermo

Siciliens oldgamle hovedstad er fyldt med UNESCO-listede steder og en interessant blanding af arkitektur.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

Andre seværdigheder i Palermo

Vil du se alle oplevelser i Palermo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palermo

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.096 anmeldelser

Der var to ruter, og de var begge meget korte, kun 1 time hver. Men de var meget informative, og du ser de vigtigste seværdigheder fra bussen. Eneste problem var at finde det første busstoppested. Dette skyldes hovedsageligt vejanlæg. Men CitySightseeing Parlermo gav ikke yderligere oplysninger om, hvordan man fandt bussen på grund af byggeriet. Også kvinden på kontoret var ikke behjælpelig.

Jeg har været meget glad for det. Vi så Palermo ud fra to ruter. Guiden i bussen var meget rar og venlig, villig til at besvare spørgsmål. Hele turen er lidt kort. Det eneste problem var at finde startstoppet, fordi gaden blev renoveret, ingen oplysninger om, hvor de skulle gå, og hvor de skulle kigge.

Super tur til Etna fra Palermo

Super tur til Etna fra Palermo med minibus. Vi ville dog have foretrukket at der var mere tid ved Etna fremfor at tage til Taormina eller blot have mindre tid her end ved Etna. Chaufføren eller guiden var ikke særlig fortællende, måske fordi han blot var afløser.

Fin tur til Monreale og Cefalù

Fin tur til Monreale og Cefalù, hvor vi havde god tid begge steder, så der også var lidt tid til at kigge rundt i byen. Vi havde også en god guide.