Oplevelser i
Palermo

Siciliens oldgamle hovedstad er fyldt med UNESCO-listede steder og en interessant blanding af arkitektur.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Palermo

Vil du se alle oplevelser i Palermo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palermo

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.185 anmeldelser

Fabrizio var en fremragende guide, da han hyrdede vores lille gruppe og pegede på interessante steder og information. Hovedfokus for gåturen var Copa-markedet, men jeg nød også at se placeringen af det traditionelle dukketeater og værksted samt Palermo-katedralen. Fabrizio havde også en god sans for humor og var meget underholdende, da han forklarede Palermo-traditioner og forskellige sicilianske skikke. Markedet var fascinerende og gademaden lækker.

Tak Frabizio for denne tur. Det var virkelig en fantastisk oplevelse at gå gennem det lokale marked og nyde alle slags forskellige smage. Han fik mig til at føle mig meget velkommen og sikker. Så mange historier og legender om Palermo .. det var en god start på min ferie herinde. Frabrizio vil hjælpe dig med enhver form for information, som du måtte have brug for på din rejse. Jeg anbefaler det 100% til alle, der besøger Palermo. Grazie

Der var to ruter, og de var begge meget korte, kun 1 time hver. Men de var meget informative, og du ser de vigtigste seværdigheder fra bussen. Eneste problem var at finde det første busstoppested. Dette skyldes hovedsageligt vejanlæg. Men CitySightseeing Parlermo gav ikke yderligere oplysninger om, hvordan man fandt bussen på grund af byggeriet. Også kvinden på kontoret var ikke behjælpelig.

Vi nød grundigt turen til Palermo og lære om dens historie og kultur. Oplevelsen var fængslende fra begyndelsen, og vores guide, Fabrizio, var underholdende og informativ hele vejen igennem. Mine børn syntes, at dette var en fantastisk aktivitet og nød maden og seværdighederne, der blev tilbudt under rejsen. Jeg vil helt klart anbefale dette!

Fin tur til Monreale og Cefalù

Fin tur til Monreale og Cefalù, hvor vi havde god tid begge steder, så der også var lidt tid til at kigge rundt i byen. Vi havde også en god guide.