Oplevelser i

Palma de Mallorca

Dyk ned i ølivet i den baleariske hovedstad, og udforsk charmen i byens middelaldercentrum.

Vælg datoer

Palma de Mallorcas bedste seværdigheder og aktiviteter

Trods sit rygte som nattelivsparadis, har Palma de Mallorca masser af andre attraktioner, for den som ønsker en stille og afslappet ferie. Her er en række forslag.

 • Palmas gamle bydel

  1. Palmas gamle bydel

  Palmas fortid, med arven fra romerne og araberne, slår tydeligt igennem i gadebilledet. På en byvandring med guide kan du opleve hele historien, mens du bevæger dig igennem byens forskelligartede arkitektur.

 • Dragegrotterne

  2. Dragegrotterne

  De underjordiske Dragegrotterne er ikke af denne verden. Her har lokalbefolkningen traditionen tro fisket efter perler og her ligger Martel-søen, Europas største underjordiske sø.

 • 3. Rancho Grande

  Du behøver ikke være en erfaren rytter for at nyde en dag til hest på Mallorcas Rancho Grande. Det er den ultimative oplevelse i Mallorcas smukke landlige natur.

 • Valldemossa

  4. Valldemossa

  Den mallorcanske landsby Valldemossa, der ligger på en bakke for foden af Tramuntana-bjergene, er en bid af Middelhavets paradis. Ikke så underligt at Frederic Chopin valgte at overvintre her.

 • 5. Kathmandu Adventure Park

  Denne familievenlige park, der påstår, at den er blæst til Mallorca direkte fra Tibet, rummer en 4D-biograf, minigolf, lazertag og mange andre vilde forlystelser.

 • Akvariet

  6. Akvariet

  Hvis du interesserer dig for havets forunderlige dyreliv, kan du besøge Mallorcas Aquario. Her finder du Europas største hajbassin og du kan endda svømme med djævlerokker.

 • 7. Puerto Pollensa

  Troede du ikke at havet kunne blive mere blåt? Så prøv at tage til Formentor og Puerto Pollensa! Tag på en sejltur, gå en tur langs den fantastiske strand og nyd eftermiddagen.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Palma?

  En uge er nok til sightseeing og afslapning i Palma de Mallorca.

 • Kan man gå rundt i Palma?

  Det er nemt at kommer rundt i Palmas labyrintiske små gader til fods. Der er desuden et prisvenligt lokalt bussystem, EMT.

 • Hvornår skal jeg tage til Palma?

  Alle årstider er dejlige på Mallorca, men mellem maj og oktober kan man booke alle ture, og der er vejret varmt i Palma de Mallorca. Visse bådture lukker nemlig ned udenfor sæsonen.

 • Yderligere information

  Drik rigeligt med vand, husk solbeskyttelse og hold dig i skyggen i middagsheden under dit besøg. Mallorca ligger i Middelhavet, hvor der, som bekendt, kan blive meget varmt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår, sommer og tidligt efterår er de bedste årstider at rejse til Palma de Mallorca.

Más actividades y cosas que hacer en Palma de Mallorca

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Palma de Mallorca? Pincha aquí para ver la lista completa.

Det synes rejsende om Palma de Mallorca

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.321 anmeldelser

Det var en fremragende oplevelse, men manglet fuld beskrivelse når man bestiller. Jeg kunne ønske at beskrivelsen var mere detaljeret inden bestillingen., Som sagt det var en fremragende oplevelse. Guiden var sød, hjælpsom under hele turen. Det var virkelig flotte steder man fik set. Min søn nydt også turen. Turen er velegnet til familie med børn., Efter skib turen havde vi 2 timer til os selv, hvor kan kunne købe frokost eller komme i vandet.

Super fed tur og en rigtig god guide, kan helt sikkert anbefales. Ville aldrig have springet eller klatret på de klipper uden en guide, men at de har styr på det gør at man springer ud i det.

Fed tur på ATV med “de voksne” (54-56år) og “de unge” (20-23år) Vi synes alle det var sjovt, “frit”, god fart, “sygt” off-road stykke, lækker badeafslutning og rigtig sød instruktør, Pablo❤️

Vi kom hurtigt og nemt i gang, og det hele var lige til at gå til. Mange forskellige baner som hverken var for svære eller kedelige.

Vores teenagere på hhv. 14 og 16 nød oplevelsen i stor stil og har begge fået endnu mere mod på at tage et dykkercertifikat.