Oplevelser i
Palma de Mallorca

Dyk ned i ølivet i den baleariske hovedstad, og udforsk charmen i byens middelaldercentrum.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Palma de Mallorca

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Palma de Mallorca?

De topattraktionerne der skal opleves i Palma de Mallorca er:

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Palma?

  En uge er nok til sightseeing og afslapning i Palma de Mallorca.

 • Kan man gå rundt i Palma?

  Det er nemt at kommer rundt i Palmas labyrintiske små gader til fods. Der er desuden et prisvenligt lokalt bussystem, EMT.

 • Hvornår skal jeg tage til Palma?

  Alle årstider er dejlige på Mallorca, men mellem maj og oktober kan man booke alle ture, og der er vejret varmt i Palma de Mallorca. Visse bådture lukker nemlig ned udenfor sæsonen.

 • Yderligere information

  Drik rigeligt med vand, husk solbeskyttelse og hold dig i skyggen i middagsheden under dit besøg. Mallorca ligger i Middelhavet, hvor der, som bekendt, kan blive meget varmt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår, sommer og tidligt efterår er de bedste årstider at rejse til Palma de Mallorca.

Andre seværdigheder i Palma de Mallorca

Vil du se alle oplevelser i Palma de Mallorca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palma de Mallorca

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 10.631 anmeldelser

Vores vært var Dani, han var genial. Han coachede os i, hvad vi kunne forvente, og hvordan vi skulle håndtere det hårdere terræn, men lod os også gå hurtigt og have det sjovt, når vi følte os godt tilpas. Han tog os med rundt i landskabet og vinmarkerne, vi kørte noget terræn, hvilket var udfordrende, men vi følte os sikre hele vejen igennem med Danis vejledning. Vigen, som de tog os til, var helt utrolig. Klippedykning og snorkling gjorde oplevelsen. Der var mere end nok quad-cykling, og vi havde nok tid til at snorkle og nyde landskabet, vi følte os overhovedet ikke forhastede. Vores guider var gode til at tilbyde at tage billeder på de punkter, som de vidste var mest naturskønne. Vi nød det virkelig og vil varmt anbefale det til alle, der ønsker at se mere af øen og få mest muligt ud af deres ferie.

Vi opgraderede vores billet til €11 hver for at inkludere udsigten fra katedralens tag, og dette var virkelig det ekstra værd. Udsigten over Palma by og videre var spektakulær. Jeg foreslår, at du booker dette, før du går og sparer muligvis lidt mere. Der er 142 spiraltrin at møde, men du kan tage dig god tid og ikke blive så forpustet. Katedralen er smuk, og hvis du kun har kort tid at bruge, så er den selvstændige guidede tur til €6,77 fremragende værdi. Den 24-timers Open-Top bustur uden for katedralen er et andet must. Det koster kun €9 for seniorer og giver dig en historie om byen. Du kan hoppe på eller af ved 18 stop, når du vil undersøge nærmere. Du kan også tilføje en bådtur til din billet for lidt ekstra.

Vi havde en dejlig dag. Birgit er en levende og vidende guide, som gavmildt deler ud. Vi kom nordfra og det var let at aftale et opsamlingssted. God kommunikation hele tiden. Meget dejlige små steder, uden mange andre gæster (slut. Maj). Lækkert at det er små grupper. Vi kan varmt anbefale denne tur. (Kvinder på 56 og 79 år)

Første besøg i Palma og turen her gav et godt indblik i byen og øens historie. Her kan hele familien deltage forudsat man forstår engelsk. Vil ikke tage turen i højsæson, da der cykles mellem store mængder af mennesker. Vi var afsted slut april - det var perfekt!

Det var en fantastisk tur og en fantastisk dag! Jeg ville gøre det igen og igen, fantastiske mennesker, fantastiske byer og sådan et fantastisk landskab. Udsigten er virkelig værd at se!