Palma de Mallorca

Vælg datoer

Seværdigheder i Palma de Mallorca

Palma de Mallorcas bedste seværdigheder og aktiviteter

Trods sit rygte som nattelivsparadis, har Palma de Mallorca masser af andre attraktioner, for den som ønsker en stille og afslappet ferie. Her er en række forslag.

 • Palmas gamle bydel

  1. Palmas gamle bydel

  Palmas fortid, med arven fra romerne og araberne, slår tydeligt igennem i gadebilledet. På en byvandring med guide kan du opleve hele historien, mens du bevæger dig igennem byens forskelligartede arkitektur.

 • Dragegrotterne

  2. Dragegrotterne

  De underjordiske Dragegrotterne er ikke af denne verden. Her har lokalbefolkningen traditionen tro fisket efter perler og her ligger Martel-søen, Europas største underjordiske sø.

 • 3. Rancho Grande

  Du behøver ikke være en erfaren rytter for at nyde en dag til hest på Mallorcas Rancho Grande. Det er den ultimative oplevelse i Mallorcas smukke landlige natur.

 • Valldemossa

  4. Valldemossa

  Den mallorcanske landsby Valldemossa, der ligger på en bakke for foden af Tramuntana-bjergene, er en bid af Middelhavets paradis. Ikke så underligt at Frederic Chopin valgte at overvintre her.

 • 5. Kathmandu Adventure Park

  Denne familievenlige park, der påstår, at den er blæst til Mallorca direkte fra Tibet, rummer en 4D-biograf, minigolf, lazertag og mange andre vilde forlystelser.

 • Akvariet

  6. Akvariet

  Hvis du interesserer dig for havets forunderlige dyreliv, kan du besøge Mallorcas Aquario. Her finder du Europas største hajbassin og du kan endda svømme med djævlerokker.

 • 7. Puerto Pollensa

  Troede du ikke at havet kunne blive mere blåt? Så prøv at tage til Formentor og Puerto Pollensa! Tag på en sejltur, gå en tur langs den fantastiske strand og nyd eftermiddagen.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Palma?

  En uge er nok til sightseeing og afslapning i Palma de Mallorca.

 • Kan man gå rundt i Palma?

  Det er nemt at kommer rundt i Palmas labyrintiske små gader til fods. Der er desuden et prisvenligt lokalt bussystem, EMT.

 • Hvornår skal jeg tage til Palma?

  Alle årstider er dejlige på Mallorca, men mellem maj og oktober kan man booke alle ture, og der er vejret varmt i Palma de Mallorca. Visse bådture lukker nemlig ned udenfor sæsonen.

 • Yderligere information

  Drik rigeligt med vand, husk solbeskyttelse og hold dig i skyggen i middagsheden under dit besøg. Mallorca ligger i Middelhavet, hvor der, som bekendt, kan blive meget varmt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår, sommer og tidligt efterår er de bedste årstider at rejse til Palma de Mallorca.

Andre seværdigheder i Palma de Mallorca

Vil du se alle oplevelser i Palma de Mallorca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Palma de Mallorca

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 6.795 anmeldelser

Super tur med magic catmaran, jeg har hørt at turene godt kan være overfyldte, men det var den ikke denne gang, vi sejlede ud og snorklede, hvorefter vi på tilbagevejen fik mad fra grillen og salat. På vores tur regnede det og blæste det en del, samt der var hård bølgegang, hvilket gjorde at vi ikke kunne snorkel så længe som det var tiltænkt, for vinden var ved at skubbe båden hen imod de klipper der var der hvor der var kastet anker, men vejret kan man jo ikke styre. Men for det meste tror jeg at turene er rolige og fyldt med solskind. Det var alligevel lidt spændende.

God tur men kunne ønske at højttalerne virkede i bussen, så man kunne høre noget i de udleverede “hørebøffer”.

Fantastisk tur! Vores guide var super god og vi fik kørt i lidt forskelligt terræn. Kan klart anbefales!

Rigtig dejlig sejltur, til fantastiske strande.

Dejlig sejltur, til skønne strande, med blåt hav ☀ sød besætning, god mad og drikke. ☀

Engageret guide med stor historisk viden.

Spec. første del af turen var berigende med mange historiske og præcise oplysninger.