Ting at foretage sig
Panama

Alle aktiviteter

275 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Panama

Vores mest anbefalede ting at lave i Panama

Panama City: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Panama City: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Se Panama City fra øverste dæk i en åben bus. Turen er ny i byen og tager dig med til alle de største attraktioner i Panamas hovedstad. Panama City ligger midt i Stillehavet, regnskoven og Panamakanalen og er en slående moderne by, ikke mindst på grund af dens unikke attraktioner. Turen er designet til at sikre, at du ser alle hovedattraktionerne, begyndende med den verdensberømte Panamakanal. Lær om konstruktionen af dette verdens 8. vidunder med en levende guide. Bussen kører også til kolonibyen Casco Antiguo, som den hedder på spansk. Den er erklæret verdensarv af UNESCO og kan prale af vidunderlig spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden. Panama har også pragtfulde eksempler på fransk arkitektur på grund af den franske tilstedeværelse i det sidste årti af det 19. århundrede, da franskmændene forsøgte at bygge kanalen. Besøg øerne, der er forbundet med en chaussé. Herfra har du en fantastisk udsigt over indgangen til Panamakanalen og Bridge of the Americas, samt en fantastisk udsigt over Panama Citys skyline og skyskrabere. På vejen til øerne, og ved indgangen til Causeway, ligger det fantastiske Frank Gehry-designede Bio-Museum. Det er også kendt som "Livets Bro" og forklarer, hvordan Panama rejser sig fra havet og forbinder Nord- og Sydamerika. Ud over at se Panamas vigtigste historiske seværdigheder har byen et livligt udendørsliv med adskillige caféer, som det er en fornøjelse at hoppe af og blive hængende på. Du kan besøge områder, hvor du finder restauranter og barer, der passer til alle ganer, samt shoppingområder som Albrook Mall, der kan prale af mærker fra hele verden, som nogle gange sælges til gode priser. Turstop: 1. Balboa Boutiques Plaza 2. Parque Urraca 3. Mi Pueblito 4. Albrook indkøbscenter / Pasillo del Koala 5. Esclusas de Miraflores (Canal de Panama) 6. Biomuseo 7. Punta Culebra 8. Isla Flamenco 9. Isla Perico 10. Sabores del Chorrillo 11. Casco Antiguo 12. Mercado del Marisco 13. Multicentro

Panama: Katamarankrydstogt på øen Taboga med frokost og åben bar

Panama: Katamarankrydstogt på øen Taboga med frokost og åben bar

Udforsk Panamas fredfyldte farvande på en all-inclusive dagstur på en megakatamaran. Dyk ned i vandet til en forfriskende svømmetur, før vi sejler til øen Taboga, hvor vi besøger stranden og byen. Nyd morgensnacks, frokost og åben bar. Når du når Taboga, sejler du til bagsiden af øen til et hemmeligt sted, hvor en bugt med smuk naturudsigt venter på dig. Hop af katamaranen, og nyd din første svømmetur (der er også trapper ned til vandet, hvis du ikke har lyst til at dykke i). Efter lidt sjov i vandet klatrer du tilbage på katamaranen for at drikke en kold øl. Hvil dig i bådens net, eller dans med besætningen, mens du sejler mod byens side af øen. Når du er kommet i land ved øens kaj, kan du tage til stranden eller besøge den lille og historiske landsby Taboga. Brug tid på stranden på at slappe af eller lære om de historiske vartegn, øen har at tilbyde. Efter dit strand- og bybesøg kan du hoppe om bord igen til frokost med kylling i tomatsauce, ris, grøntsagssalat, kartoffelsalat og Pomodoro-pasta. Sip på drinks fra den åbne bar som rom, vodka, Seco Herrerano, lokal øl, mixere og cocktails. Hvis vindforholdene er rigtige, kan du åbne sejlene og fortsætte festen, mens du krydser langs det åbne vand.

Panama City: Halvdags by- og Panama-kanalrundvisning

Panama City: Halvdags by- og Panama-kanalrundvisning

Nyd 2 timer ved den fascinerende Panamakanal, før du udforsker Panama Citys historie og seværdigheder. Oplev 4 niveauer af udstillinger om kanalen i Miraflores Besøgscenter. Tag en panoramisk køretur langs Ancon-foden, hvor du kan nyde det frodige grønne område og lære om områdets betydning under verdenskrigene. Stop ved Amador Causeway for en chance for at få nogle utrolige billeder af byen, prøv en af dens bedste ceviche-steder, få en fantastisk hjemmelavet is eller shoppe lidt. Gå gennem gaderne i den gamle bydel og besøg katedralbasilikaen Santa Maria la Antigua. Tag en guidet gåtur, der slutter på Plaza de Francia på de gamle mure, der beskyttede byen mod invasion gennem årene.

Fra Panama City: San Blas Island Hopping dagstur

Fra Panama City: San Blas Island Hopping dagstur

Udforsk San Blas-øerne på denne dagstur fra Panama City. Oplev paradis, når du ser de tropiske palmer på Isla Perro, snorkler blandt havlivet på Arena Blanca og besøger de hvide sandstrande på Isla Diablo. Nyd en frisklavet frokost og tid til at slappe af undervejs. Din øhoppetur starter tidligt om morgenen med afhentning på dit hotel i Panama City. Slap af under køreturen gennem det spektakulære junglehøjland til havnen i Carti. Stop ved en købmandsbutik undervejs, hvis du vil købe snacks, vand eller frugt. Ankom til Port of Carti, mød din San Blas-turguide, og gå ombord på din "lancha"-båd. Nyd den spændende tur til den første ø med bølger og lidt havsprøjt, og udnyt pladsen og solbeskyttelsen til at gøre din rejse mere behagelig. Når du når Isla Perro, bliver du mødt af et tropisk øparadis omkranset af palmer og roligt vand med forskellige nuancer af blå og grøn. Tilbring tiden her med at svømme og snorkle blandt farverige fisk og omkring et sunket skibsvrag, der ligger tæt på stranden. Der er tid til at slappe af i skyggen af et palmetræ, udforske øen, møde den lokale Kuna-befolkning eller bade i det krystalklare hav. Ved frokosttid kan du nyde en frisklavet frokost, hvor du kan vælge mellem frisk fisk, kylling eller en vegetarisk ret. Forlad Isla Perro og tag til Arena Blanca. Stå midt i havet på det bløde sand og beundr de mange søstjerner, der befolker dette store, lavvandede område. Uanset om du bruger snorkeludstyr eller ej, kan du få et glimt af den fantastiske undervandsverden kun et par meter under overfladen. Fra Arena Blanca går turen til Isla Diablo, en anden San Blas-ø med hvide sandstrande, hvor der bor en lokal Kuna-familie. Du får mulighed for at skylle af i ferskvandsbrusere, inden du sejler tilbage til havnen. Sidst på eftermiddagen forlader du dette øparadis og kører tilbage til havnen i Carti. Din chauffør venter på dig og kører dig sikkert tilbage til Panama City, hvor du bliver sat af ved dit overnatningssted om aftenen.

Fra Panama City: 4 San Blas Islands dagstur med frokost

Fra Panama City: 4 San Blas Islands dagstur med frokost

Du bliver hentet på dit hotel i Panama City for at starte dagsturen. Kør 2,5 timer til San Blas Port, Carti, og tag derefter en lokal pangabåd til den første af San Blas-øerne. Først ankommer vi til vores hovedø, en eksklusiv og privat ø kun for vores kunder. Nyd en let morgenmad med frisk frugt, og tag dig tid til at solbade i hængekøjerne. Tag derefter kajakkerne eller paddle boards og dit snorkeludstyr, og padl rundt på øen. Oplev en række farverige fiskearter. Bagefter tager vi til en fjerntliggende ø, som er det bedste sted til Instagram-billeder, med en dobbelt gynge foran havet, hvor vi nyder en frokost med frisk fisk, ris og salat. Efter frokost tager vi til den naturlige swimmingpool. Slap af på en sandbanke midt i havet, hvor du kan gå eller svømme rundt for at finde dine søstjerner. Til sidst kan du snorkle i den sunkne båd på øen Perro Chico. Sejl tilbage mod havnen, og vend tilbage til Panama City om aftenen. Vi er et socialt ansvarligt bureau, der betaler en fair pris for at støtte lokalsamfundenes økonomi.

Panama: Abeøen, dovendyrreservatet og Panamakanalturen

Panama: Abeøen, dovendyrreservatet og Panamakanalturen

Udforsk et rigt udvalg af økologiske attraktioner på en guidet tur fra Panama City til en sommerfuglefarm, en frøudstilling, et reservat for dovendyr og en orkidéhave. Sejl i båd på Chagres-floden og ind i Panamakanalen, mens du ser store krydstogtskibe sejle forbi. Mød din guide på dit hotel, og start turen tidligt for at se flere aber, før deres maver er fulde af andre besøgende, der fodrer dem. Når du begynder den 40 minutter lange køretur, kan du se amerikanske kvarterer fra kolonitiden, der fungerede som hjem for kanalbyggernes familier, og passere Culebra Cut. Når du ankommer til bredden af Gatun-søen, bliver du mødt af den tætte regnskov og alle dens spændende syn og lyde. Tag på en bådtur på Chagres-floden, som fører dig til den kunstigt skabte Gatun-sø, som er et hotspot for biodiversitet. Oplev vilde dyr som næseaber, brøleaber, egern og dovendyr samt smukke fugle som tukaner og papegøjer. Tag en sti parallelt med Panamakanalen og ind i Soberanía National Park på vej til Gamboa Public Docks, hvor Chagres-floden møder Panamakanalen. Et par minutter inde i sejlturen sejler du ind i kanalen og tager en hurtig tur forbi Dredging Division's faciliteter og langs sejlrenden mod Monkey Island-området. Med Panamas store biodiversitet, en smule held og din bådkaptajns skarpe øjne kan du holde øje med dyrelivet. Når du lander på Monkey Island, skal du lytte efter de forskellige primatlyde og raslen i træerne, når aberne hopper mellem grenene. Forbered dig på, at aberne kommer hen til dig og inspicerer dit tøj, dine hatte og tasker. Dernæst skal du besøge reservatet for dovendyr, som ligger i Gamboa-regionen, midt i Panamas frodige regnskove. Når du ankommer til reservatet, vil du være omgivet af naturens syn og lyde, som skaber en fredfyldt og rolig atmosfære. Når du kommer ind i reservatet, vil du blive mødt af et passioneret personale, som vil give dig en introduktion til dovendyrenes verden. Hør interessante fakta om disse langsomme skabninger, deres adfærd og deres betydning i økosystemet. Besøg derefter orkidéhaverne i gåafstand fra dovendyrsreservatet for at beundre vilde arter, der er hjemmehørende i landet, herunder nogle miniaturearter og Panamas nationalblomst. Gå derefter på opdagelse i frøudstillingen, som er hjemsted for hundredvis af frøer, der er hjemmehørende i det tropiske Amerika. Sidste stop er sommerfuglehuset, hvor man kan se de endemiske sommerfugle, der lever i Panamas regnskov, f.eks. den farverige blå morphosommerfugl. Til sidst kører du tilbage til Panama City.

Panama City: Legender og skjulte perler i Casco Viejo Tour

Panama City: Legender og skjulte perler i Casco Viejo Tour

Rejsende er begejstrede: At afsløre Casco Viejos hemmeligheder er et must-do i Panama City! På denne "Legends of Casco Viejo"-tur bliver en passioneret lokal guide din guide, som fører dig gennem brostensbelagte gader. Opdag skjulte perler, se fantastisk arkitektur, og bliv betaget af historier om kærlighed, intriger og legendariske skikkelser. Fordyb dig i Panamas rige historie. Insidertips? Vi har styr på det, lige fra de bedste spisesteder til det pulserende natteliv. Uanset om det regner eller skinner, kan du udforske komfortabelt med vores paraplyer! Vælg at møde os ved startstedet, eller nyd bekvemmeligheden ved afhentning på hotel og afsætning fra et hvilket som helst sted i Panama City.

Fra Panama City: Tur til Chagres-regnskoven og Embera-landsbyen

Fra Panama City: Tur til Chagres-regnskoven og Embera-landsbyen

Udforsk Chagres National Park på en dagstur fra Panama City. Nyd en traditionel kanotur på Chagres-floden, og vandre til et bevaret vandfald for at bade. Spis frokost i en indfødt Embera landsby, og få mere at vide om deres kultur. Dagen begynder med en transport i bil fra dit hotel eller din bolig i Panama City til Chagres Nationalpark, et af de vigtigste skov- og vandreservater i Panama. Nyd en traditionel kanotur på Chagres-floden, efterfulgt af en halv times vandring gennem junglen, hvor du går på mudder, vand og glatte klipper til et smukt og uberørt vandfald. Tag en forfriskende stund på fritid ved vandfaldet til at svømme, slappe af og nyde landskabet. Gå derefter tilbage til kanoen og fortsæt til et ægte Embera indianersamfund, som byder dig velkommen til frokost, traditionel musik og dans i en hytte. Bagefter kan du lære mere om denne stammes kultur og levevis via en samtale med høvdingen eller en af lederne, inden du vender tilbage til Panama City.

Fra Panama City: Panamakanalen og Monkey Island Tour

Fra Panama City: Panamakanalen og Monkey Island Tour

Brug en halv dag på at udforske Panamakanalen, mens du lærer om dens historie og tilblivelse. Se de berømte Miraflores-låse i aktion, og tag en naturskøn sejltur i Panamakanalen. Bliv hentet på dit hotel eller et andet sted i Panama City, og tag til Panama Canal Visitors Center for at få en detaljeret forklaring på, hvordan kanalen og de berømte Miraflores-sluser fungerer. Besøg museet for at lære mere om denne vigtige vandpassage mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Kør forbi Miraflores-søen og Pedro Miguel-sluserne, mens du er på vej til Chagres-floden. Stig ombord på en naturskøn bådtur over den kunstige Gatun-sø. Se det omgivende landskab ved den største og vigtigste sø i Panamakanalen. Se store skibe passere gennem kanalen for at få en fornemmelse af omfanget af dette tekniske mesterværk. Ankom til en gruppe øer for at se forskellige dyrearter og aber. Vend tilbage til Panama City og bliv sat af på dit hotel.

Panama City: All-inclusive katamaran-krydstogt til Taboga Island

Panama City: All-inclusive katamaran-krydstogt til Taboga Island

Øen Taboga ligger omkring tyve kilometer fra Panama Citys kyst i Stillehavet. Aktiviteten starter kl. 8.45 (check-in 30 minutter før). Vi sejler til bagsiden af øen Taboga, og på vejen vil du kunne se Bridge of the Americas, Amador Causeway og Panamabugten. Vi kaster anker i en jomfruelig bugt omkring kl. 10.30. Kunderne udnytter havet og solen til at bade og slappe af indtil frokosttid. Musikalsk atmosfære og åben bar hele dagen. Kl. 11.30 begynder vi at sejle mod hovedstranden og byen Taboga. Vi ankrer op foran hovedstranden og byen Taboga omkring kl. 12. Vi serverer frokost på katamaranen med bordservering på porcelæn (ingen plastik). Efter frokosten omkring kl. 12.45 har gæsterne mulighed for at gå ned til øen for at besøge byen og nyde stranden, eller de kan fortsætte med at hygge sig på katamaranen. Kl. 15.15 henter vi de gæster, der er taget ned til øen, og sejler tilbage til Panama City. Musikalsk atmosfære og åben bar hele dagen. Vi går i land ved 17-tiden.

De mest populære seværdigheder i Panama

Byer i Panama

Regioner i Panama

Andre seværdigheder i Panama

Vil du se alle oplevelser i Panama? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Panama

Samlet bedømmelse

4.6
(1.661 anmeldelser)

Denne tur var fantastisk! Det tager en del tid at komme fra Panama City til San Blas-øerne, men det var det værd. Køreturen gennem bjergene kan blive lidt ujævn, så jeg anbefaler at tage Dramamine og spise en let morgenmad. Mine venner og jeg er enige om, at dette var vores foretrukne del af vores tur til Panama.

Storslået sted, udflugt at gøre absolut, vejen dertil er blevet genoprettet så intet problem 🤩, kun ulempe der skulle være 3 og 2 på bagsæderne, vi var 3 og 3 så lidt trange ellers meget god chauffør og absolut gør 😍

Lang dag med 2,5 times kørsel frem og tilbage, men det er det hele værd. Fik at se en kulturel ø, hvor den indfødte Kuna-stamme bor og nød 3 andre øer. Maden var lækker, og vi fik snacks på andre øer.

Det er en nødvendighed i Panama! Total ændring af natur, udflugt til hjertet af de øverste landsbyer. Storslået naturlig swimmingpool. Frokost tilberedt ved vores ankomst og storslåede øer

Interessant og berigende stop på øen Kuna med de lokale, meget god organisation at anbefale