Tilføj datoer

Panoramapunkt Berlin

Panoramapunkt Berlin

Panoramapunkt Berlin: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin WelcomeCard: Rabatter og transport i ABC-zonerne

1. Berlin WelcomeCard: Rabatter og transport i ABC-zonerne

Berlin WelcomeCard, der fås som en 2, 3, 4, 4, 5 og 6-dages option, er et godt og omkostningseffektivt middel til at udforske byen i dybden. Rejs med offentlig transport i takstområderne Berlin ABC og få eksklusive rabatter på op til 50 % hos mange deltagende partnere. Uanset om du tager på byrundtur eller besøger et museum, et teater eller en restaurant, kan du med Berlin WelcomeCard se alt, hvad Berlin har at byde på, til en fantastisk pris. Du får også en rejseguide i lommestørrelse med masser af turforslag og insidertips. Hvert WelcomeCard inkluderer gratis transport for op til 3 børn mellem 6 og 14 år. Børn under 6 år rejser generelt gratis. Nyd godt af rabat på følgende aktiviteter og attraktioner: - Sightseeing-ture - Guidede byrundture - Cykelture - Bådture - Forskellige attraktioner - Museer - Teater/sceneforestillinger - Slotte - Restauranter og barer - Shopping og souvenirs - Sjov, sport og afslapning Besøg seværdigheder og attraktioner, f.eks. følgende: - Berlin Dungeon - Olympiastadion Berlin (olympisk stadion) - Berlin Dom - Tysk spionmuseum - Madame Tussauds Berlin - Legoland Discovery Centre Berlin - Tierpark Berlin - Anne Frank Center - Charlottenburg Slot - Komedietur i Berlin - Tysk opera - Friedrichstadt-Palast - TimeRide Berlin - TV-tårnet - Botanisk have - Tysk historisk museum, Tysk teknisk museum - Asisi Panorama "Die Mauer" - Panoramapunkt - DDR-museum - Gaffel- og gåture i Berlin - og mange flere! Og selvfølgelig bør du ikke gå glip af følgende gratis seværdigheder og steder, når du besøger Berlin: - Brandenburger Tor & Unter den Linden - Reichstag & det tyske parlament (forudbestilling påkrævet) - Checkpoint Charlie - East Side Gallery - Gendarmenmarkt - Kurfürstendamm - Potsdamer Platz & Alexanderplatz - Mindesmærke for Berlinmuren

Berlin: Panoramapunkt Skip-the-Line elevatorbillet

2. Berlin: Panoramapunkt Skip-the-Line elevatorbillet

Start udforskningen af Potsdamer Platz og dens brogede fortid med en tur i Europas hurtigste elevator. Når du har fået din voucher tjekket ved billetskranken, kan du skippe køen til elevatoren. På bare 20 sekunder kan du tage elevatoren op i en højde på 100 meter. Herfra kan du nyde den betagende udsigt over Berlin – intet andet udsigtspunkt giver dig en sådan udsigt til alle de bygningsmæssige og historiske højdepunkter i den tyske hovedstad. Brandenburger Tor, Siegessäule og Bellevue Slot synes tæt nok på til at kunne røres. På den udendørs multimedieudstilling "Berliner Blicke auf den Potsdamer Platz" (Berlins udsigt til Potsdamer Platz) kan du fordybe dig i dette historiske steds forskellige tranformationer: fra en stille grønning til det pulserende hjerte af en storby, fra toppen af luksus til murbrokker, fra et ingenmandsland til Berlins nye centrum. Panoramacaféen med glasfacaden tager dig tilbage til 1920'erne og 1930'erne. Brug et øjeblik på at tænke over fortiden, mens du nyder en kop kaffe og et lækkert stykke kage. Afhængigt af tidspunkt på dagen vil lyset bryde gennem de gyldne spir på tårnet – den såkaldte "Crown of Berlin". På soldækket på 25. etage kan du beundre solnedgangen over den vestberlinske skyline og nyde den smukkeste himmel over Berlin.

EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

3. EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

Udforsk den spændende by Berlin med et EasyCityPass, og nyd de mange fordele. EasyCityPass tilbyder en billig billet til offentlig transport såvel som andre rabatter fra forskellige samarbejdspartnere. Samarbejdspartnerne kommer fra områder som gastronomi, kultur og teater, shopping, sjov og eventyr, sightseeing, specielle oplevelser og nattelivet. Det er praktisk for familier, at op 3 børn til og med 14 år rejser gratis med et EasyCityPass. Sammen med dit EasyCityPass modtager du en flyer, der beskriver partnerne, inklusive en QR-kode der viser deres fordele, placeringer og respektive offentlige transportforbindelser. Rabatlisten kan blive ændret.

Berlin: Kombibillet til Panoramapunkt med Crémant på Café

4. Berlin: Kombibillet til Panoramapunkt med Crémant på Café

Start udforskningen af Potsdamer Platz og dens brogede fortid med en tur i Europas hurtigste elevator. På bare 20 sekunder kan du tage elevatoren op i en højde på 100 meter. Herfra kan du nyde en betagende udsigt over Berlin – intet andet udsigtspunkt giver dig en sådan udsigt til alle de bygningsmæssige og historiske højdepunkter i den tyske hovedstad. Brandenburger Tor, Siegessäule og Bellevue Slot synes tæt nok på til at kunne røres. På den udendørs multimedieudstilling "Berliner Blicke auf den Potsdamer Platz" (Berlins udsigt til Potsdamer Platz) kan du fordybe dig i dette historiske steds forskellige transformationer: fra en stille grønning til det pulserende hjerte af en storby, fra toppen af luksus til murbrokker, fra et ingenmandsland til Berlins nye centrum. Panoramacaféen med glasfacaden tager dig tilbage til 1920'erne og 1930'erne. Brug et øjeblik på at tænke over fortiden, mens du nyder et glas Crémant. Afhængigt af tidspunktet på dagen vil lyset bryde gennem de gyldne spir på tårnet – den såkaldte "Crown of Berlin". På soldækket på 25. etage kan du beundre solnedgangen over den vestberlinske skyline og nyde den smukkeste himmel over Berlin.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Panoramapunkt Berlin

Andre seværdigheder i Panoramapunkt Berlin

Vil du se alle oplevelser i Panoramapunkt Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Panoramapunkt Berlin

Samlet bedømmelse

4.3
(1.288 anmeldelser)

En fantastisk måde at komme rundt på uden omsorg i verden, vi kom på forkerte tog, men ingen bekymring, da det hele var gratis. Vi har set meget af Berlin fra Spandau ud til Oranienburg og 25% rabat på tre af entréerne til museer, vi besøgte. Omkostningerne ved en taxa frem og tilbage til lufthavnen ville have været mere end det 4-dages velkomstkort, vi købte. Alt i alt vil jeg helt klart sige, få det før du tager hjemmefra, da toget fra lufthavnen til Berlin giver dig masser at se, og for mig var det en nyhed at komme på tog og underjordisk transport. Jeg havde en fantastisk tid med at besøge så mange historiske steder og forhåbentlig finde tid til en anden venture der.

At have Berlin WelcomeCard gjorde turen så meget nemmere! I mit tilfælde skulle jeg bo i byen i 5 dage, og det beløb, jeg betalte for aktiviteten her, var billigere end at købe en metrobillet på stedet i det antal dage. Derudover fik jeg rabat på nogle attraktioner.

I Tyskland er civilisationsniveauet meget højt, der er ingen drejekors ved metroen, og ingen tjekker billetterne. I Italien ville dette system ikke holde stand...

Fungerede helt perfekt. Virkelig god måde at rejse i Berlin på.

Fremragende. Alt i top! Bedre end jeg havde forventet.