Tilføj datoer

Pantheon

Tilgængelige aktiviteter

253 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 16

Andre seværdigheder i Pantheon

Vil du se alle oplevelser i Pantheon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pantheon

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 26.511 anmeldelser

Vi laver næsten altid en hop-on hop-off bustur på storbyferier, og indtil videre har det altid været det værd, også her! Disse tilbud er gode til at få et indledende overblik over den pågældende by. Lydkommentaren er interessant, ruten dækker de fleste af de vigtige steder, og 13-minutters frekvensen giver dig mulighed for at hoppe af og på når som helst uden planlægning. Absolut anbefaling til det første besøg i Rom!

Vores guide, Amber var virkelig god og vidende, og vi havde en fantastisk tur rundt i Rom. El-cyklerne fungerede godt, og det er en skøn måde at komme rundt i Rom på. Vi kan varmt anbefale denne tur - tag den gerne i starten i dit ophold, da det giver et godt kendskab til byen.

Kortet er super praktisk. Dette gjorde, at vi kunne undgå at stå i kø flere gange takket være køklippet. Jeg anbefaler dette kort på trods af den ret høje pris. Det er et budget, men det værd.

Fantastisk at se hullet, men også at høre historien om hvor originalt Pantheon står i dag. Og fint med lyd filer som man kunne stoppe op i, hoppe over mm.

A very stunning and beautiful place. The guide was excellent!