Tilføj datoer

Pantheon

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • City-kort
Vi fandt 239 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 239

Andre seværdigheder i Pantheon

Vil du se alle oplevelser i Pantheon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pantheon

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 23.549 anmeldelser

En fantastisk oplevelse med gode guider til at sikre en fornøjelig og sjov cykeltur, mens du besøger forskellige steder rundt omkring i Rom. En sjov og informativ oplevelse. Der var ikke et negativt aspekt af turen. Du oplever meget af Rom uden at skulle rejse alle hovedvejene. Guiderne viser dig Rom, der bruger en masse baggader med masser af skjulte perler. Cyklerne gør det nemt at komme rundt, og du bliver aldrig efterladt alene. Gruppen holder sammen fra start til slut. Godt anbefalet.

Ebike-turen tillod os at se Rom om aftenen, hvilket var smukt. Vi dækkede en masse jord og havde det rigtig sjovt at gøre det! Vores guide var sjov og gav os en god baggrund om steder, vi besøgte. Mad- og vinstoppet skuffede ikke! Jeg kan ikke anbefale denne tur nok! Stor værdi for pengene.

Denne tur var utrolig! Elias var en fremragende guide. Vi fik set så mange utrolige steder i Rom, cykelturen var sikker og for det meste væk fra hovedtrafikken, udsigten var spektakulær og vinen med charcuteribræt var sååå god! Samlet 10 ud af 10!

Meget professionel guide, talte virkeligt godt engelsk. Var god til at fortælle og havde en god viden at dele ud af. Cykelturen var fin i tempo hvor alle kan deltage. Kan kun anbefale

Fantastik bygning. God audioguide. Book en tidlig tid.