Tilføj datoer

Pantheon

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 255 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 16

Andre seværdigheder i Pantheon

Vil du se alle oplevelser i Pantheon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Pantheon

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 25.732 anmeldelser

Dette var en fantastisk måde at se højdepunkterne i byen på, når du kun har kort tid til at besøge. Inkluderet i vores billet var overførslen på SIT Shuttle Bus fra Civitavecchia krydstogtterminalen til Rom. For dem, der kan have problemer med at gå. Det er noget af en gåtur til Hop on Hop Off-busstoppestedet fra SIT-bussens afleveringssted. At fange en taxa er en god idé for dem med nedsat gangevne. Den fulde rute var længere end annonceret på grund af trafik, men for os var det fint. Vi nød at se byen på toppen af bussen. Hop On Hop Off-skiltene var lette nok at få øje på. Der var medarbejdere rundt i området, der pegede os i den rigtige retning. Få din guide-medarbejder på krydstogtterminalen var meget informativ og gjorde sit arbejde godt. Han sørgede for, at vi forstod, hvor vi skulle hen, og hvad vi skulle gøre.

Udflugt kan varmt anbefales. Med den klassiske tur er tidsplanen fra 9:30 til 16:30 ca. Guiden Beatriz og historikeren Jan har vist os Rom med stor interesse. Tillykke med fagligheden!!! Det bliver meget hyggeligt, og de tager hensyn til noget fritid. Jeg vil gentage uden tøven ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vores guide, Amber var virkelig god og vidende, og vi havde en fantastisk tur rundt i Rom. El-cyklerne fungerede godt, og det er en skøn måde at komme rundt i Rom på. Vi kan varmt anbefale denne tur - tag den gerne i starten i dit ophold, da det giver et godt kendskab til byen.

Dejligt at have mulighed for at køre med rundt og så bagefter stå af hvor vi syntes det var mest interresant.

A very stunning and beautiful place. The guide was excellent!