Paris: 3-retters middag og show på Paradis Latin Cabaret
Sæt gang i dine sanser med en billet til Paradis Latin Show i Paris. Fordyb dig i den lokale kunstscene med denne fristende aften med sensualitet, poesi, følelser og humor, efter at du har nydt et lækkert 3-retters måltid under pre-showet. Gå ind i kabareten og bliv budt velkommen af skuespillere, dansere og kunstnere. Dyk ned i en surrealistisk og overraskende atmosfære. Mens du spiser, kan du nyde en optræden af en enestående sangerinde og se et enestående kabaret-pre-show. Til sidst kan du nyde det fantastiske show L'Oiseau Paradis. Vælg mellem 2 dinner-show menuer, Automn/Winter "Prestige" eller "Gustave Eiffel" signeret af Guy Savoy. Automn/Winter Eiffel Prestige-menu Forretter Fjerkræ- og kalvepaté med pistacienødder og rødbede som tilbehør eller Farver Paradis Røget laks, peberrodscreme, broccolipuré, lakseæg og sabayon af røget smør eller Svampevelouté, "blomkål-hasselnød", sprød Comté-ost Hovedretter Laks i "Koulibiac"-stil, hvid smørsauce med ingefær eller Cocotte "oksekød & gulerødder" eller Flerfarvede grøntsager, æg og parmesan Kogte grøntsager: Artiskokmos, flerfarvede gulerødder, gule rødbeder, kandiserede tomater, porrer, flerfarvede radiser og majroer. Økologisk æg, parmesantuile og purløg Desserter Fransk kys Eksotisk smag, combawa ananas sorbet, mango passionsfrugt indsats, på en ladyfinger kiks overtrukket med mørk chokolade eller Pæren i kvæden Pisket pæreganache, indsats af kvædepasta, shortbread-kiks. I form af en sky og en fjer af hvid chokolade. Automat/vinter-menu . Terrine af foie gras, "butternut-kumquat"-chutney, melba toast eller Æggekokotte, kastanjer og emulsion af hvid trøffel eller Remoulade af avocado og krabbe, skaldyrsgelé, Granny Smith-æble og en blanding af karse, shiso, radisekarse og nasturtiumblomst *** Filet af sej med søde krydderier, jordskokker, beurre blanc tilsat koriander, ristet smag eller Havtaske-medaljoner, safrangrøntsager "bourride style" eller Paradis Wellington "serveret rød" Oksefilet, duxelles af pariserhatte, cecina (okseskinke) i butterdej Bagt rød, oksejus med portvin Desserter af Pierre Hermé Uendelig citron af Pierre Hermé Citroncreme, råt citronkød, kandiseret citron, let citroncreme, citronkiks, citrongelé, citronis, sprød citronmarengs eller Sød fornøjelse Initiering af smage, teksturer og temperaturer omkring mælkechokolade og hasselnød Drikkevarer: 1/2 flaske mineralvand - 1/2 flaske rødvin* - 1/4 flaske champagne* *Paradis Latin udvalg