Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Parga

Vores mest anbefalede ting at gøre i Parga

Fra Parga: Heldagskrydstogt til Paxi-øerne og de blå grotter

1. Fra Parga: Heldagskrydstogt til Paxi-øerne og de blå grotter

Bådturen begynder kl. 10 fra havnen i Parga. Efter 1 time og 10 minutter ankommer I til øen Antipaxos, hvor båden stopper nær stranden, som er en af de mest berømte i Middelhavet. Svøm i en betagende naturlig bugt, snorkel i det utroligt klare vand i 45 minutter, og se på de luksuriøse sejlbåde. Fortsæt din rejse forbi Kamara og Ortholitho for at udforske den vestlige side af øen, som er utilgængelig fra land. Forundres over de stejle klippers utrolige former og farver, og se enorme grotter og lejlighedsvis delfiner, der passerer forbi. Her har du mulighed for at svømme i de blå grotter i 40 minutter. Derefter sejler vi mod øst mod hovedstaden på øen Paxi, Gaios. Der har du 2,5 time til at udforske, shoppe og spise i dette afsidesliggende paradis, som er karakteristisk for de Ioniske Øer. Beundr Gaios' charmerende arkitektur, og tag endda en svømmetur i en af de nærmeste bugter. Omkring kl. 18 sejler båden dig tilbage til Parga.

Fra Parga: Paxos og Antipaxos Cruise med Blå Grotter

2. Fra Parga: Paxos og Antipaxos Cruise med Blå Grotter

Gæsterne starter deres krydstogt kl. 10.00 fra molen i Parga og sejler til det første stop, som er Voutoumi strand på Antipaxos øen. Dette stop varer 35 minutter, og gæsterne har mulighed for at svømme i det krystalklare blå og turkise vand på Voutoumi strand. Efter den første svømmetur sejler gæsterne mod øen Paxos på øens vestlige side til de blå grotter. Her anker vi Megalochari motorsailerbåden op og giver gæsterne mulighed for at svømme endnu en gang i 35 minutter. På vej til det tredje stop vil vi passere forbi Ortholithos stenklippen til fotografering. Efter 30 minutter ankommer vi til Paxos' hovedstad Gaios, hvor gæsterne har 2 timer til fri disposition til frokost, shopping eller svømning. Kl. 16.30 sejler Megalochari motorsailerbåden til Parga. Kl. 18.00 er vi tilbage på molen i Parga.

Korfu: Parga, Sivota og den blå lagune - heldags bådtur

3. Korfu: Parga, Sivota og den blå lagune - heldags bådtur

Nyd Grækenlands vidunderlige kystlinje på denne heldagsbådtur til Parga og Sivota fra Korfu by. Få et fantastisk overblik over den gamle bydel og de tætte skove på Kanoni-halvøen, mens I sætter sejl. På vejen til Plataria og Sivota passerer I Mon Repos-slottet og dets smukke haver. Fortsæt ned langs kysten til Parga, der er kendt for sin smukke arkitektur og rolige bugter. Se resterne af en venetiansk borg, bygget af beboerne i det 11. århundrede for at beskytte dem mod pirater og tyrkere. Oplev den lille ø med en kirke viet til Jomfru Maria og bygninger i venetiansk og fransk stil. Spadser ned ad de smalle gader, og nyd din frokost på en traditionel taverna med udsigt over havet, eller tag en svømmetur fra en af de mange strande. Herefter sejler I tilbage mod Korfu og kaster anker i Den Blå Lagune. Det siges, at arabiske pirater også lå for anker her tilbage i middelalderen. Tag en dejlig svømmetur i det lækre, blå vand, før I sejler tilbage til havnen i Korfu by.

Fra Korfu: Heldagsbådtur til øerne Parga og Paxos

4. Fra Korfu: Heldagsbådtur til øerne Parga og Paxos

Nyd en heldagstur til Det Ioniske Havs juveler – øerne Paxos og Parga. Efter en afhentning fra din indkvartering, vil der være afgang fra havnen i Korfu, der ligger mellem to venetianske fæstninger, hvor du vil kunne nyde en smuk udsigt over den gamle bydel. Du vil passere Kanoni-øen og Mon Repos slottet, når du sejler mod Parga og Paxos. Se turistområderne i Perama og Benitses, og nå den sydligste del af Korfu - landsbyerne Kavos og Asprokavos. Efter en afslappende to timers sejltur vil du nå Paxos, som ligger lige udenfor Korfus sydlige tip. Nyd den grønne øs skønhed, der er dækket med endeløse olivenlunde, der strækker sig så langt, som øjet kan se. Lær legenden om, at Paxos blev dannet, da Poseidon adskilte tippen af Korfu med et mægtigt slag med treforken og slæbte den sydpå for at skabe en idyllisk oase for sin elskede, nymfen Amphitrite. I dag kan du finde millionærers lystbåde blandt mindre fiskerbåde ved havnen. Derefter vil du sætte kurs mod den smalle kanal, som fører til den maleriske havn Gaios, der er hovedstanden i Paxos. Nyd den betagende udsigt over de to øer Panagia og Agios Nikolaos. Kaptajnen vil derefter kaste anker tæt på bymidten i landsbyen Gaios. Spadser ned ad de smalle gader, og nyd din frokost på en traditionel taverna med udsigt over havet. Efter frokost vil du tage mod det græske fastland og byen Parga, en charmerende kystby på det græske fastland med udsigt over den maleriske havn. Lad dig betage af øens sjældne skønhed med dens sammenflettede strande, smaragdfarvede hav, rolige bugter og olivenlunde. Udforsk de romantiske veje, hvor etagehusene danner et amfiteater under resterne af en venetiansk borg. Endelig kan du nyde udsigten over den imponerende klippekyst og sandstrande en sidste gang, inden turen vender tilbage til dit hotel.

Fra Korfu: Parga og Paxos dagstur med båd med transfer

5. Fra Korfu: Parga og Paxos dagstur med båd med transfer

Din første destination, den maleriske fiskerby Parga på det modsatte fastland, når du efter cirka 2,5 timer. Den vidunderlige amfiteatralsk beliggende fiskerby fortryller med smukke små gader og talrige souvenir- og små håndværksbutikker. Gå på opdagelse i den imponerende venetianske fæstning, eller bad ved den smukke sandstrand. Parga bliver helt sikkert en unik oplevelse! Efter et ophold på 2 timer fortsætter rejsen til den maleriske ø Paxos. Efter en times kørsel kommer du til havnen i Gaios, en af de største sejlhavne i det nordvestlige Grækenland. Nyd at slentre rundt i gaderne og udforske øen. Du kan eventuelt booke en kort landudflugt på Paxos på skibet. Efter de to timers ophold på Paxos går turen tilbage til øen Korfu. Under turen er der mulighed for at købe kaffe, drikkevarer og snacks på skibet (ikke inkluderet). Bemærk: Det er muligt, at man først besøger Paxos og derefter Parga. Det er forbudt at bruge denne udflugt som transfer til Parga.

Fra Parga: Magisk Meteora-tur

6. Fra Parga: Magisk Meteora-tur

Klipperne mellem himmel og jord. Denne tur tager dig dybt ind i det græske fastland til en gruppe af seks middelalderklostre, der hver især balancerer usikkert på klippetoppe, der rejser sig fra sletten. I det 14. og 15. århundrede blev klostrene bygget som tilflugtssteder i urolige tider, og adgangen til dem var også ekstremt vanskelig og krævede enten lange stiger, der var surret sammen, eller et ankerspil og reb, der trak net op for varer og mennesker. Sådan forblev det stort set indtil 1920'erne, hvor der blev hugget trin ind i klippen for at lette adgangen. Det er svært at forestille sig, hvordan klostrene blev bygget på deres tinder i første omgang. Der er helt sikkert en meget speciel energi på dette sted, som giver en følelse af fred og ro. Meteora og de imponerende klostre er med på UNESCO's liste over verdensarv og bør uden tvivl være på alles must see-liste, når man er i Grækenland. Ved at booke denne tur kan du bare slappe af og nyde turen i stedet for at leje en bil og prøve at finde din egen vej til Meteora.

Lefkada: Parga og De Dødes Tempel Privat dagstur

7. Lefkada: Parga og De Dødes Tempel Privat dagstur

Tag på en rejse til underverdenen i det fænomenale Nekromanteion-tempel fra det 4. århundrede f.Kr., hvor folk fra hele den gamle verden tog hen i håb om at få et glimt af deres afdøde kære. Tag på en bådtur på mundingen af den mytologiske flod af de døde - Acheron. (liv bevarelse garanteret!) Spol frem i historien - indfang den betagende udsigt over hele bugten fra Ali Pasha-slottet fra det 19. århundrede. Fejr livet med en gåtur i den smukke by Parga og dens venetianske borg.

Zagoria og Vikos-kløften fra Parga

8. Zagoria og Vikos-kløften fra Parga

Rejs gennem vidunderlig natur til de smukke bjerglandsbyer i Zagoria, og se den betagende Vikos-kløft. De stenbuede broer, der går på kryds og tværs af Zagori-regionen, spillede en vigtig rolle i at forbinde lokalsamfundene. I dag kan mange af disse broer, som stammer fra det 18. og 19. århundrede, ses fra den moderne vejside. Der er mulighed for at komme helt tæt på nogle af de ældste og mest imponerende, som Kokkori-broen fra 1750, der er støttet af en tinde og spænder over en høj bue over Voidomatis-floden, og Kalogeriko-broen, en tre-strenget bro, der blev bygget i 1814. Det er en af de få tre-strengs-broer, der findes, hvilket har givet den særlig berømmelse. Broen tjener beboerne i de to landsbyer i deres transport, og det er en af de mest fotograferede broer i Zagori. Den vil helt sikkert imponere dig. Besøg Monodendri, en af de smukkeste Zagori-landsbyer, og nyd en traditionel frokost midt på dagen. I nærheden af Monodendri kan du nyde turen til det forladte kloster Agia Paraskevi, der blev bygget i det 15. århundrede, og som giver en imponerende udsigt over hele landsbyen. Disse små søvnige landsbyer ligger under fyrretræsbeklædte høje tinder og består af ydmyge stenhuse og store palæer, der engang kun var forbundet af stier og gamle stenbroer. Beundr den store Vikos-kløft, og lær om dens historie af din guide.

Parga: Acheron-floden, Necromanteion & Souli-tur

9. Parga: Acheron-floden, Necromanteion & Souli-tur

Begynd dit eventyr ved Nekromanteio i Acheron, et gammelt tempel, hvor folk plejede at kommunikere med de døde for at lære om deres fremtid. Udforsk dette fascinerende sted, før du tager til Acheron-flodens kilder. Nyd masser af fritid til at vandre gennem den fantastiske flodkløft, svømme i det krystalklare vand og nyde de betagende omgivelser. Fortsæt rejsen til den charmerende by Souli, hvor du kan nyde en kaffe eller sodavand på de berømte Souli-møller. Derfra tager du på en 30 minutters vandretur til slottet Kiafa. Undervejs kan du lære om områdets rige historie, herunder Sölis heroiske modstand mod osmannerne. Når du har nydt den fantastiske udsigt fra slottet, kan du gå ind på en traditionel restaurant og nyde et lækkert måltid lavet af lokale produkter. Med maven fuld vender du tilbage til dit hotel og tager gode minder med dig fra din tid i Acheron og Souli.

Fra Gouvia: Privat heldagskrydstogt på en luksus-speedbåd

10. Fra Gouvia: Privat heldagskrydstogt på en luksus-speedbåd

Udforsk de fortryllende øer Paxos og Antipaxos, deres tilstødende bemærkelsesværdige kyster med den største komfort og ultimative lethed, når du bevæger dig rundt om øernes unikke attraktioner på en fantastisk speedbåd. Uanset om du rejser med båd eller ligger for anker, er dette krydstogt den ideelle mulighed for at opleve den mest vidunderlige tid af din ferie med dine kære! Paxos og Antipaxos er to uspolerede småøer med et fortryllende landskab. Besøg de fantastiske strande Lakka, Kipiadi, Gaios havn og Voutoumi, og dyk i det utrolige akvamarinblå vand. Lad dig fortrylle af den frodige vegetation, oliventræer og vinmarker. Gyldent silkesand og gennemsigtigt, lyseblåt vand er højdepunkterne på vores dagstur. Det er en enestående chance for at svømme på en af de mest eksotiske strande i Det Ioniske Hav. Vi har masser af tid til at svømme, tage billeder og bruge vandlegetøjet (paddleboard, snorkeludstyr, seabob), mens vi sørger for drikkevarer og snacks.

Alle aktiviteter

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Parga

Vil du se alle oplevelser i Parga? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Parga

Samlet bedømmelse

4.5
(308 anmeldelser)

Helt vildt fed tur hvor der blev vist de smukkeste strande og flotteste vand. Stoppede i Paxos som er en rigtig hyggelig og flot ø. Eneste minus var at den dag var dee rigtig meget vind og derfor store bølger så folk skreg flere gange og kastede op. Det var ikke særlig fedt. Men udover det var det en helt perfekt tur jeg til hver en tid ville tage igen - på en stille dag uden vind og bølger.

Rigtig god udflugt! Kaptajnen på Marco Polo spillede god musik i store dele af rejsen og havde sine egne små spøg. Ved grotterne er det en klar fordel at have snorkeludstyr med, da oplevelsen bliver så meget større da. Den lille by er meget hyggelig, og vi anbefaler at tjekke TripAdvisor for spisesteder. Benyt lejligheden til at handle her, da det er billigere end i for eksempel Parga.

Fremragende tur til antipaxos, blå huler og paxos til svømning, snorkling og en drink og shoppe. Musik ombord er med til at fordrive tiden til de længere ture til og fra øerne. Og sæt stemningen ombord. Ikke meget ekstra information givet under turen (eller måske kunne jeg ikke høre det). Alt i alt var det en fremragende tur. Vil anbefale det til nogen.

Meget positiv oplevelse. Inde i båden var der en bar til rådighed. Meget rene badeværelser. Nok plads til at kunne opholde sig i eller uden for båden. Fri tid til at besøge Paxos og svømme nær kysten.

Fed bådtur. Svømning er også godt. Dykkermaske er et must!