Tilføj datoer

Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

  • Andre oplevelser
  • Transport
Vi fandt 13 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 932 anmeldelser

Vores tour guide David var A+. Han var meget vidende om fransk historie. Han var også meget venlig. Der var en familie på fire, der var 1/2 forsinket, men han ventede på dem og fandt dem så på gaden. Han var tålmodig med alle problemerne med at skændes med 12 mennesker. Cyklerne var bare halvdårlige. De håndterede ikke godt - forhjulet var svært at kontrollere, og pausen var en udfordring. Det var alt i alt en fantastisk dag.

Repræsentant mødte os i lufthavnen til tiden og fulgte os hen til afhentningsstedet, hvor vi mødte vores chauffør efter et par minutter. Turen tog lidt længere tid end normalt til vores hotel på grund af offentlig transportstrejke, og alle så ud til at være i vejen på samme tid, men chaufføren var glat, jeg kom til vores destination uden problemer og var meget hjælpsom med bagagen.

Vores chauffør var meget god til at finde os og havde et stort skilt med vores navn. Get Your Guide-kortet var forkert, da det viste, at vi skulle mødes på Star Bucks i stedet for uden for bagageafhentning, hvor vi boede. Vores chauffør fandt os og var i stand til at få os til sit køretøj hurtigt. Det var vi meget taknemmelige for.

Vi blev kontaktet i dagene før overførslen for at finde ud af typen af vores bagage og derefter for at fortælle os og bekræfte afhentningstiden fra vores hotel. Høflighed, venlighed og professionalisme var de vigtigste kendetegn ved de mennesker, der var involveret i denne overførsel.

Rigtig venlig chauffør og god service. Kan klart anbefales.