Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 555 anmeldelser

Få din gide er fantastisk, men også kommunikationen med taxaselskabet selv. Vi havde taget den forkerte taxa (en taxachauffør fortalte mig, da han viste billetten, at den var god, men den bedste mand kunne slet ikke tale engelsk, så jeg fik lov til at betale igen på hotellet), og mens vi var i taxa, blev jeg kaldet af den rigtige taxachauffør, hvor jeg opholdt sig ..... Jeg modtog en voucher, fordi jeg ikke havde brugt billetten og kunne booke vej tilbage med denne voucher. Begge får dit her, og taxaselskabet var let tilgængeligt.

Vi ville blive budt meget godt velkommen og informeret om næsten alt ... På afrejsedagen fik vi at vide, at bussen også ville ringe til Terminal 1 .. Nå, svaret var ikke på det tidspunkt. MEN!!!! Vores SUPER NICE buschauffør reddede os! Vi var mere end sent og ville have savnet vores fly, hvis hun ikke havde kørt os derovre! Takket være din hjælp fik vi virkelig vores fly! Det er det, vi kalder perfekt kundeservice! Tak!!!!

Vi var bekymrede for, hvordan vi ville møde chaufføren, men han ringede til mig, så snart vi havde samlet vores bagage ved landing. Han arrangerede at møde os ved den dør, vi angav. Chaufføren var høflig og professionel med et rent og komfortabelt køretøj perfekt til 4-6 personer. Han opkrævede også det ekstra beløb som aftalt for fire passagerer med bagage. Dette var en god oplevelse til en rimelig pris. Tak skal du have!

Super fin oplevelse. Fin bekræftigelse og kommunikation pr mail ang. ønsket afhentningstid. Behagelig chauffør, og behagelig bil. Mødte op i god tid og kørte os lige til den rigtige fly terminal. Kan kun anbefales

Super god service . Chaufføren kom til tiden og kørte os til gaten Kan varmt anbefales