Oplevelser i
Paris

En by så smuk, at selv den mindst romantiske person må give efter for dens charme.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

10 ting du bare må se i Paris

Det er let at forelske sig i Paris, der er noget for enhver smag. De romantiske haver, gaderne i Montmartre med toppede brosten og bohemer, moden eller kunsthistorien. Bag hvert eneste gadehjørne venter et nyt eventyr.

 • Eiffeltårnet

  1. Eiffeltårnet

  Paris vartegn, der tegner sig mod horisonten med byen under sig, er endnu mere imponerende på nært hold. Hvis du booker billetter til Eiffeltårnet i forvejen, springer du køen over og kommer direkte til toppen.

 • Seinen

  2. Seinen

  Kan det blive mere romantisk end en tur ned ad Seinen, med byen der glider forbi, mens du drikker champagne? Tip: Du kan tage fantastiske billeder af Eiffeltårnet fra vandet.

 • Moulin Rouge

  3. Moulin Rouge

  Brug en hel aften i Paris på Moulin Rouge. Hop i festtøjet og begiv dig gennem gaderne i Pigallekvarteret til det berømte sted, hvor cancandansen blev født.

 • Louvre

  4. Louvre

  Hvis du skulle se al den kunst, som findes på Louvre, ville det tage dig 9 måneder. En turguide kan gøre dit besøg spændende og afslappet ved at udpege de mest interessante værker.

 • Versailles

  5. Versailles

  Kom helt tæt på solkongens pragtfulde luksuriøse sale. Tag en cykeltur gennem Versailles-slottets haver, gå en tur gennem de kongelige gemakker og tag så mange fotos, du kan nå.

 • Disneyland i Paris

  6. Disneyland i Paris

  Er du ude efter noget for hele familien, ligger det magiske rige lige uden for Paris. Det er en god ide at booke transport ud og hjem sammen med din Disneyland Paris billet

 • Katakomberne

  7. Katakomberne

  Det berømte gangsystem under Paris bliver kaldt for verdens største grav, fordi der ligger 6 millioner døde begravet dernede. Katakomberne er værd at dykke ned i og udforske.

 • Notre Dame

  8. Notre Dame

  Paris' ikoniske Notre Dame blev stærkt beskadiget af en brand den 15. april 2019. Derfor er alle besøg til domkirken aflyst indtil videre.

 • Champs Élysées

  9. Champs Élysées

  Verdens smukkeste boulevard Champs-Élysées, løber fra Triumfbuen til Place de la Concorde og videre ind i Tuillerihaverne. Ved juletid er alle træerne fantastisk oplyst.

 • Triumfbuen

  10. Triumfbuen

  Dette monument på Place Charles de Gaulle er bygget til ære for dem, som kæmpede i den franske revolution og under Napoleonskrigene, Fra toppen af Triumfbuen får du en helt fantastisk udsigt.

Planlæg dit besøg

 • Hvad er godt at vide før jeg tager til Paris?

  Det er en god ide, at planlægge på forhånd, hvilke seværdigheder du vil se, for der er rigtig mange mennesker i Paris. Book billetter til de museer din gruppe bare må se. Reserver bord på restauranter. Bestem dig for hvilke kvarterer du vil se. Find ud af hvordan du undgår menneskemængderne på Musee d'Orsay.

 • Hvor stor er Paris?

  Paris er meget vidtstrakt i forhold til andre storbyer, såsom Rom og Barcelona. Selvom det er dejligt at gå rundt i gaderne, kommer du hurtigere frem med metroen, hvis du har meget at nå. Tag seværdighederne i et område af gangen, så du ikke bruger tid på at pendle frem og tilbage hele tiden.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Paris?

  Det kommer helt an på, hvor meget du har planlagt at se. Du kan sagtens bruge hel en uge på ture og seværdigheder. Men giv dig også tid til at slentre langs Seinen, gå på opdagelse i de små butikker i Marais og gå på café i en af de små hyggelige sidegader for at iagttage livet der, mens du drikker en Kir Royale.

Praktisk information

 • Sprog
  Fransk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +33
 • Bedste tid at tage dertil
  Franskmændene tager på sommerferie i august, derfor er det et rigtig godt tidspunkt at tage dertil. Tempoet er afslappet, og der er ikke så mange mennesker.

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 180.742 anmeldelser

Nem og overskuelig bestillingsproces, og billetten modtages inden for få minutter, og kan bruges med det samme. Vi sparede 30 minutter på at undgå den lange kø til at købe billetter, og kunne gå direkte til sikkerhedskontrollen og op ad trapperne.

Nok den mest fantastiske ting man kan opleve i Paris . Salen er lavet så alle kan se og super flot , mennesker med masser af stemning og champagne der smagte godt ( hader champagne ) fantastiske Sceneshows med flotte kostumer og spænding

Super fint guidede tur, man skal dog være opmærksom på at guiden kun følger med til 2. Etage. Derefter skal man selv gå rundt og tage sejlturen selv. Guiden Aida var super sød, venlig og smilende.

Det var en fantastisk oplevelse ,man går rundt og ser alle de kendte steder fra luften ,bestemt noget man må onde sig når man er i Paris

Fin oplevelse med god guide, der talte godt engelsk.