Tilføj datoer
Oplevelser i

Paris

En by så smuk, at selv den mindst romantiske person må give efter for dens charme.

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 210.901 anmeldelser

Det var første gang, vi lavede en aktivitet gennem GetYourGuide, og det gik godt. Fantastisk tur, god atmosfære, de giver en gratis lydguide, båden passerer forbi de mest emblematiske monumenter og 1 times tur er ideel. Crepe var også stor og bare vise billetten. Alt sammen meget enkelt og effektivt. Måske ville det have et mindre positivt aspekt at bemærke. Da der er så mange mennesker på båden og udfører aktiviteten, bør det at gå ind i båden og kontrollere billetterne være mere organiseret, da det bliver forvirrende, med folk, der ankommer meget senere og går foran i kø. Samlet set nød vi virkelig oplevelsen.

Louvre er meget imponerende. Efter cirka 3 timer var familien udmattet, og vi havde kun set en brøkdel. Det er derfor tilrådeligt på forhånd at overveje, hvad du gerne vil se eller tage en masse tid og energi med. Det er meget vigtigt at bestille en billet med et tidsrum på forhånd, da det betød, at vi skulle vente omkring 15 minutter. Glem ikke, børn og unge op til 25 år betaler ikke entré! Børnene skal dog også have en billet, som også kan bestilles online på Louvre.

Det var en fantastisk oplevelse at sejle på Seinen. Vi kan kun anbefale en aften tur, da man oplever en helt anden stemning omkring aften livet. Desuden ser man jo Eiffeltårnet med lys på fra nogle utrolige vinkler. Eneste ting at være opmærksom på, i ferietiden er det vigtigt at komme mere end de 15-20min før turen starter. Vi oplevede en kø som sjældent set før.

Det var super optimalt og effektivt, da vi faktisk undgik gå overhovedet, selvom der var masser af mennesker.

Superb place. lovely staff, and high quality food.