Oplevelser i

Paris

En by så smuk, at selv den mindst romantiske person må give efter for dens charme.

Vælg datoer

10 ting du bare må se i Paris

Det er let at forelske sig i Paris, der er noget for enhver smag. De romantiske haver, gaderne i Montmartre med toppede brosten og bohemer, moden eller kunsthistorien. Bag hvert eneste gadehjørne venter et nyt eventyr.

 • Eiffeltårnet

  1. Eiffeltårnet

  Paris vartegn, der tegner sig mod horisonten med byen under sig, er endnu mere imponerende på nært hold. Hvis du booker billetter til Eiffeltårnet i forvejen, springer du køen over og kommer direkte til toppen.

 • Seinen

  2. Seinen

  Kan det blive mere romantisk end en tur ned ad Seinen, med byen der glider forbi, mens du drikker champagne? Tip: Du kan tage fantastiske billeder af Eiffeltårnet fra vandet.

 • Moulin Rouge

  3. Moulin Rouge

  Brug en hel aften i Paris på Moulin Rouge. Hop i festtøjet og begiv dig gennem gaderne i Pigallekvarteret til det berømte sted, hvor cancandansen blev født.

 • Louvre

  4. Louvre

  Hvis du skulle se al den kunst, som findes på Louvre, ville det tage dig 9 måneder. En turguide kan gøre dit besøg spændende og afslappet ved at udpege de mest interessante værker.

 • Versailles

  5. Versailles

  Kom helt tæt på solkongens pragtfulde luksuriøse sale. Tag en cykeltur gennem Versailles-slottets haver, gå en tur gennem de kongelige gemakker og tag så mange fotos, du kan nå.

 • Disneyland i Paris

  6. Disneyland i Paris

  Er du ude efter noget for hele familien, ligger det magiske rige lige uden for Paris. Det er en god ide at booke transport ud og hjem sammen med din Disneyland Paris billet

 • Katakomberne

  7. Katakomberne

  Det berømte gangsystem under Paris bliver kaldt for verdens største grav, fordi der ligger 6 millioner døde begravet dernede. Katakomberne er værd at dykke ned i og udforske.

 • Notre Dame

  8. Notre Dame

  Paris' ikoniske Notre Dame blev stærkt beskadiget af en brand den 15. april 2019. Derfor er alle besøg til domkirken aflyst indtil videre.

 • Champs Élysées

  9. Champs Élysées

  Verdens smukkeste boulevard Champs-Élysées, løber fra Triumfbuen til Place de la Concorde og videre ind i Tuillerihaverne. Ved juletid er alle træerne fantastisk oplyst.

 • Triumfbuen

  10. Triumfbuen

  Dette monument på Place Charles de Gaulle er bygget til ære for dem, som kæmpede i den franske revolution og under Napoleonskrigene, Fra toppen af Triumfbuen får du en helt fantastisk udsigt.

Planlæg dit besøg

 • Hvad er godt at vide før jeg tager til Paris?

  Det er en god ide, at planlægge på forhånd, hvilke seværdigheder du vil se, for der er rigtig mange mennesker i Paris. Book billetter til de museer din gruppe bare må se. Reserver bord på restauranter. Bestem dig for hvilke kvarterer du vil se. Find ud af hvordan du undgår menneskemængderne på Musee d'Orsay.

 • Hvor stor er Paris?

  Paris er meget vidtstrakt i forhold til andre storbyer, såsom Rom og Barcelona. Selvom det er dejligt at gå rundt i gaderne, kommer du hurtigere frem med metroen, hvis du har meget at nå. Tag seværdighederne i et område af gangen, så du ikke bruger tid på at pendle frem og tilbage hele tiden.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Paris?

  Det kommer helt an på, hvor meget du har planlagt at se. Du kan sagtens bruge hel en uge på ture og seværdigheder. Men giv dig også tid til at slentre langs Seinen, gå på opdagelse i de små butikker i Marais og gå på café i en af de små hyggelige sidegader for at iagttage livet der, mens du drikker en Kir Royale.

Praktisk information

 • Sprog
  Fransk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +33
 • Bedste tid at tage dertil
  Franskmændene tager på sommerferie i august, derfor er det et rigtig godt tidspunkt at tage dertil. Tempoet er afslappet, og der er ikke så mange mennesker.

Sightseeing in Paris

Möchten Sie alle Aktivitäten in Paris entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 145.162 anmeldelser

It was such a big museum, you'll need half a day to go around everything. From the history of Egypt, Renaissance and more. You'll be in awe, trust me.. Paintings and artifacts will interest you, left and right.. Booking our ticket in GetYourGuide made it easier, but don't forget your mask and corona passport.

Fantastisk tur - kan stærkt anbefales. Super guide (claudia). Lille gruppe på 5 personer. Så ting i Paris som man normalt ikke lige ser.

Vi fulgtes med Aida,den lokale guide, til eiffel tårnet. Hun var meget engageret og med en god humor. De bedste anbefalinger fra os

Vi fik godt forklaret hvad der skulle ske, og vores guide var utrolig hjælpsom og informerende 10 ud af 10.

Fantastisk oplevelse, parken er så gennemført og smuk at besøge! Helt klart et besøg værd