Tilføj datoer

ParisAudioguider

Vores mest anbefalede Paris Audioguider

Paris: 1-times bådtur på Seinen

1. Paris: 1-times bådtur på Seinen

Tag på en bådtur t/r på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under Paris' broer, og nyd en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til audioguiden om Paris og de seværdigheder, du passerer. På bådturen passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, rådhuset, Louvre og meget mere. Tag en bådtur om aftenen for at få et anderledes perspektiv på Lysenes By, når byen oplyses efter mørkets frembrud.  Individuelle audioguider tilbydes på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og byens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone, når du opretter forbindelse til wi-fi ombord.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

2. Paris: Tootbus Hop-on Hop-off opdagelsesbustur

Oplev det bedste af Paris på kun en, to eller tre dage med denne hop-on hop-off-tur! De 100 % rene busser giver dig en komfortabel og bekvem måde at se byens største seværdigheder og attraktioner, herunder Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet og meget mere. Mens du går rundt i byen, kan du bruge audioguide-kommentaren til at lære mere om Paris og hoppe af ved et hvilket som helst stop for at udforske seværdighederne mere detaljeret. Besøg Louvre-museet, beundr Notre Dame-katedralen, gå på shopping på Champs-Elysées, besøg toppen af Triumfbuen eller Eiffeltårnet, og nyd den fantastiske udsigt over byen. Gå en tur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis, og lær mere om Paris gennem audioguide-kommentaren. Der er en børnevenlig kanal til rådighed for de små på engelsk og fransk. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og af bussen så mange gange du vil inden for gyldighedsperioden. Rutens stoppesteder er som følger: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Paris5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Fra Paris: Versailles Slot og Haver med transport

3. Fra Paris: Versailles Slot og Haver med transport

Udforsk de store kongelige haver, se dig selv i de 357 spejle i den glitrende spejlsal, og lær om Frankrigs monarkiske historie på dette besøg i Versailles Slot. Spring besværet med at komme til slottet fra Paris over med forudbestilt transport og adgang. Forestil dig selv som et medlem af det franske hof, mens du gennemgår de udsmykkede statslejligheder, der husede det franske monarki fra 1682 til 1789. Få detaljerne om sladder om paladset og Frankrigs revolutionære historie med en medfølgende audioguide. Bragt timer med at udforske de legendariske haver. Beundre de uberørte springvand, skulpturer og smukt velplejede græsplæner. Oplev Marie Antoinettes private ejendom og kontroversielle landsby ved at vælge heldagstilbuddet.

Fra Paris: Heldagstur til Mont Saint-Michel

4. Fra Paris: Heldagstur til Mont Saint-Michel

Tag fra Paris, og kør i en luksuriøs bus med aircondition til den fantastiske fæstningsby Mont Saint-Michel ved Normandiets kyst. Læn dig tilbage, slap af, og nyd de fantastiske omgivelser undervejs. Hold et stop i en nærliggende landsby, der kan dateres tilbage til normannerne, og gå en tur i de snoede gader og smalle veje for at finde det bedste udsigtspunkt over bugten. Fortsæt til Couesnon-flodens udløb, hvor Mont Saint-Michel blev bygget på en lillebitte ø et par hundrede meter fra fastlandet. Udforsk den fantastiske arkitektur og de bemærkelsesværdig monumenter i den befæstede by i dit eget tempo. Gå langs bymuren for at nå klosteret på toppen af byen. Det blev bygget i det 11. århundrede af William af Volpiano og har spillet en afgørende historisk rolle i forhold til den kommune og det feudale samfund, det repræsenterer. Tag fra Mont Saint-Michel sidst på eftermiddagen, og kør tilbage til Paris, hvor du bliver sat af ved turens startsted.

Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

5. Paris: Big Bus hop-on hop-off-sigthseeingtur

Få fantastisk udsigt, og oplev den charmerende atmosfære i Paris ombord på en dobbeltdækker sightseeingbus. Vælg mellem en 24- eller 48-timers hop-on hop-off -billet eller opgrader til den 48-timers deluxe-billet, som inkluderer en billet til en bådtur på Seinen. Kør forbi ikoniske attraktioner som Notre Dame og Sacre Coeur. Se seværdighederne langs den overdådige Champs-Elysees, det historiske Grand Palais, Opera Garnier og Louvre. Oplev Paris på en rundvisning med daglige afgange. Du kan slutte dig til turen på et hvilket som helst af rutens stoppesteder: EiffeltårnetChamp de MarsOpéra GarnierLouvre-pyramiden / Big Bus-informationscentretLouvre Pont des ArtsNotre DameMusée d'OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Paris: Indgang til katakomberne og flodkrydstogt på Seinen med audioguide

6. Paris: Indgang til katakomberne og flodkrydstogt på Seinen med audioguide

Oplev de fascinerende levn fra Paris' fortid med en billet til de mystiske katakomber. Oplev byens romantiske side på et malerisk krydstogt på Seinen. Vær vidne til ikoniske vartegn, og afdæk hemmelighederne under byen. Begynd i de fængslende katakomber i Paris, et indviklet underjordisk netværk, der ligger under byens gader. Gå gennem tunnellerne, der huser resterne af millioner af parisere, og mærk, hvordan deres historier og fortællinger er ætset ind i de tavse sten. Efter din rejse gennem byens skjulte undergrund stiger du op til det pulserende bybillede og finder vej til Seine-flodens bredder. Gå ombord på en komfortabel cruiser og sejl gennem hjertet af Paris. Se på de fantastiske seværdigheder i Paris' ikoniske vartegn, såsom Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, mens du soler dig i byens glød.

Paris: Spring køen over til katakomberne inkl. audioguide

7. Paris: Spring køen over til katakomberne inkl. audioguide

Oplev en verden under gaderne i Paris, og se tunneller og rum indrettet med menneskelige knogler og kranier fra omkring 6 millioner parisere. Katakomberne i Paris var oprindeligt et stenbrud med hundredvis af kilometer af tunneler under gaderne i Paris. Da kirkegårdene i Paris var overfyldte, begyndte byen at flytte døde ned i katakomberne.  Undgå lange køer og besværet ved billetskranken. Du skal bare vise din voucher, begive dig ud på din selvguidede tur og udforske "lysenes by" i dit eget tempo.

Fra Paris: Halvdagstur til Giverny

8. Fra Paris: Halvdagstur til Giverny

Nyd en halvdags tur til Claude Monets tidligere hjem, en af de mest berømte malere inden for fransk impressionisme. Med sin beliggenhed i den lille landsby Giverny ved bredden af Seine-floden, 80 kilomter vest for Paris, testamenterede hans søn både huset og haverne til Académie des Beaux-Arts i 1966. Det blev åbnet som offentligt museum i 1980, hvorefter det blev renoveret i stor stil. Afhængigt af hvilken mulighed, du vælger, bliver din tur enten med live-guide, audioguide eller du går rundt på egen hånd.  Tag afsted fra Paris, og nyd behagelige aircondition undervejs. Der er ingen direkte offentlig transport til Giverny, så det her er den ideelle måde at komme dertil. Du kører via Paris' vestlige distrikter og ad Normandiet-motorvejen helt til Bonnieres. Når du har krydet Seinen ved Vernon, fortsætter du til Giverny gennem de skovklædte plateauer i Eure. Giverny tiltrak flere impressionistiske malere i det 19. århundrede, hvoraf hovedparten fulgte grundlæggeren af impressionismen, Claude Monet, der boede der i 43 år. Under turen besøger du hans hus, hvor de spektakulære farver og den fortryllende have blev designet som et kunstværk. Oplev de smukke blomsterbede og planterne, og få en fornemmelse af kunstnerens følelser og hans inspiration, når du står foran de berømte åkander og hængepilene i den dejlige vandhave.

Paris: Indgangsbillet til Hôtel de la Marine

9. Paris: Indgangsbillet til Hôtel de la Marine

Opdag Hôtel de la Marine, et ikonisk monument i hjertet af Paris, hvor historien blev skrevet. Udforsk Al Thani Collection, Salons and Loggia og Intendant's Apartments (afhængigt af den valgte mulighed). Under dit besøg vil flere numeriske værktøjer hjælpe dig med at forstå vartegnets historie, opdage det daglige liv på Garde-Meubles tid eller lære mere om nationale marinehistorier. Se Ange-Jacques Gabriels arkitektur og beundre det nyrestaurerede interiør. Opdag de storslåede værelser og den smukke udsigt over Paris med et besøg i salonerne og loggiaen, udforsk den utrolige Al Thani-samling og dens mange forskellige skatte, eller tjek intendentens lejligheder, der menes at være den ideelle lejlighed i slutningen af oplysningens århundrede. Oplev attraktionens historie på et audioguidet besøg med et 3D-lydheadset. Gå gennem lejlighederne, der engang husede Garde-Meuble de la Couronne, før de blev hovedkvarter for Frankrigs marineministerium. Se på kunstværker fra en lang række kulturer og civilisationer, mens du fejrer kunstens universelle kraft gennem tiderne.

Fra Paris: Heldags Loire Valley Chateaux Tour

10. Fra Paris: Heldags Loire Valley Chateaux Tour

Flygt væk fra det travle liv i Paris og kom ind i Frankrigs have. Gå rundt på de franske kongers stier, hør fortællinger om kongelige kærlighedsaffærer og kidnapninger, og se skønheden i Loiredalen med dens udsøgte slotte. Dagens første stop er Château de Chambord; dette bemærkelsesværdige bygningsværk er et perfekt eksempel på fransk renæssancearkitektur og blev bygget af kong François I mellem 1519-1547 og er det største slot i Loiredalen. Hvem der har designet dette mesterværk er stadig omstridt, og med bl.a. Leonardo da Vinci som en af de mest tvivlsomme, vil seværdighederne ikke skuffe. Det næste er det charmerende Château de Chenonceau, et sandt eventyrslot, der ligger malerisk ved Cher-floden, og hvis historie og karakter er blevet formet af de kvinder, der har beboet det. Chenonceau er stedet for det første franske fyrværkeri nogensinde, og det er virkelig noget at forelske sig i. Det sidste stop er på Château de Cheverny, en skønhed fra det 17. århundrede, der er indrettet med god smag og har en vidunderlig have. Nyd fri tid til frokost (ikke inkluderet) i løbet af dagen enten i Chenonceau eller Chambord. Du vil være tilbage i Paris om aftenen.

146 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Paris Audioguider

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Audioguider?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 40.633 anmeldelser

En meget praktisk og sikker måde at opdage de vigtigste turistattraktioner i Paris. Når du går ombord for første gang, modtager du en guide med et kort over Paris og høretelefoner. Under rejsen er der en lydguide, der forklarer hele byens historie, du kan vælge dit sprog (portugisisk er tilgængeligt!). BigBus-applikationen er perfekt til at ledsage turen: gennem den kan du gå til monumenterne nær hvert stop og følge ankomsten af den næste bus i realtid. Busser kører dagligt fra 9:30 til 19:00 og kører hvert 10. minut. Jeg anbefaler stærkt denne tur!

Det var virkelig en god oplevelse! Der var 9 af os (2 familier), hurtig og velorganiseret boarding, fra Get your guide-appen gik alt meget godt, meget præcise og klare oplysninger! Godt klaret! Vi reserverede 4 besøg hos dem, og alt gik perfekt! Højt anbefalet!

Louise er et fantastisk sted med meget at se . I stedet for Mona Lisa vil vi anbefale Bonaparte lejlighed. Helt overvældende.

Fint med en Combi billet. Både museum og bådture på Seinen Perfekt at vi to dag på museum og aften til bådtur

Great service and an experience worth thinking about.