Paris Bus- og minivanture

  • Guidede ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Hop-on hop-off-ture
  • Private rundvisninger
  • Andre oplevelser
Vi fandt 32 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Paris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Paris er:

Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 12.224 anmeldelser

Vi købte billetter, som også inkluderede en bustur i Paris. Moulin rouge var helt fantastisk, men ikke busturen. Hvis du har set Paris før, skal du ikke booke det. Bussen var snavset og slidt, og buschaufføren var en meget mærkelig mand. Under hele turen sad han og råbte ind i en mobiltelefon med en, som han var lidt bekymret for. Turen rundt i byen var fuldstændig ubrugelig. Så skulle vi skifte bus ved Eiffeltårnet for at gå op til Moulin rouge. Ikke prisen værd

For at få overblik er en (eller flere ture) med bus fantastisk. Da du kan stå af og på igen, når og hvor du vil, er du meget fleksibel. Vi reserverede busbilletten i to dage og var i stand til at bruge tjenesten på begge dage. Busserne kommer jævnligt med meget korte mellemrum, så du aldrig skal vente længe. Med den passende lydguide på dit eget sprog får du en masse information om de enkelte seværdigheder og kan så bestemme, ved hvilket stop du står af.

Hop på hop af på den store bus var fantastisk. Ideel til at se alle højdepunkterne i Paris. Vi havde booket ham i to dage, så vi havde god tid til at besøge de aktiviteter, vi havde valgt. En ulempe, nemlig; i beskrivelsen af get your guite er sacre coeur også nævnt mellem stoppestederne, dette viste sig ikke at være tilfældet.

Natturen var fantastisk, den passerer gennem de bedste turiststeder uden at stoppe for nedstigning eller opstigning. Chaufføren stoppede for at tage billeder og ventede 5 minutter ved Eiffeltårnet for at se det begynde at blinke og yderligere 5 minutter af tiden, det blinker. Det hele var meget smukt.

Busser, der altid er fyldte, er synonymt med kvalitet. Heldigvis kan du stige af og på, som du vil, og nyde panoramiske og strategiske punkter, som du ikke kender. skam x kulden, men jeg er meget underholdt. fremragende lydguideservice med hovedtelefoner givet af dem. Råd