Paris
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture
289 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Paris

Paris

Vores mest anbefalede Paris Bus- og minivanture

Paris: 1-times flodkrydstogt i Seinen med lydkommentarer

Paris: 1-times flodkrydstogt i Seinen med lydkommentarer

Tag med på et krydstogt på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under broerne i Paris, og beundr en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til kommentarer om Paris og de seværdigheder, du passerer. Under dit krydstogt kommer du forbi Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og meget mere. Hvis du vælger at sejle om natten, får du et helt andet perspektiv på Lysets By, når byen bliver oplyst, når aftenen nærmer sig. Individuelle audioguides er tilgængelige på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og dens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone ved at oprette forbindelse til Wi-Fi om bord.

Paris: Billet til Louvre-museet med tidsindstillet adgang

Paris: Billet til Louvre-museet med tidsindstillet adgang

Udforsk Louvre i dit eget tempo med en billet med tidsbestemt entré, der sikrer, at du kan komme ind inden for 30 minutter. Se ikoniske kunstværker såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Oplev mesterværker fra renæssancen og gamle egyptiske levn sammen med malerier fra det 13. til det 20. århundrede. Museet åbnede første gang den 10. august 1793 og udstillede kun 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer, genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musée Napoléon (Napoleons museum).  Samlingen har siden da fået 20.000 værker. Nu er der 8 afdelinger: Egyptiske oldtidsfund, oldtidsfund fra det nære Østen, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier, tryk og tegninger.

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd endeløs sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, præcis som du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyrene virkelig bliver til virkelighed. Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain byder på et sus for de voksne, mens de små kan sejle højt op i måneskinnet med 'Peter Pan's Flight'. Selvfølgelig er der familiehygge i alle hjørner af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Mød Disney-figurer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og dit kamera klar, og mød de figurer, du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Oven i alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieparader og shows at nyde hele året rundt. Vær vidne til den fascinerende Disney Electrical Sky Parade ved Sleeping Beauty Castle! Fra den 8. januar, når solen går ned, skal du forberede dig på at blive forbløffet over et blændende display før vores fortryllende natforestilling, Disney Dreams! Se med, når droner maler nattehimlen med magiske farver. Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske verden af film og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic studio lots med spændende attraktioner og spektakulære shows. Vær i centrum i studierne, kun få skridt fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner Avengers Campus land. Fans af fantastisk live-underholdning - hør efter! For første gang nogensinde i Disneyland® Paris kan du forberede dig på en musikalsk rejse gennem Pixars mange vidunderlige verdener i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, fordybende ny produktion, der rammer alle de rigtige toner. Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fulde af attraktioner, underholdning, mad og sjov med figurer i omgivelser direkte fra Ratatouille, Find Nemo, Toy Story og mere til.

Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

Paris: Versailles-slottet og haverne Fuld adgangsbillet

Besøg Versailles-slottet og -haverne med et forudbestilt 1-dags-pas med fuld adgang. Udforsk de udsmykkede statslejligheder og den betagende spejlsal inde i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Lær mere om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få en fornemmelse af livet ved det franske hof, når du går en tur gennem den glitrende Spejlsal. Spadser gennem de legendariske haver i dit eget tempo, og beundr springvand, skulpturer og smukt velplejede plæner. Nyd adgangen til Grand og Petit Trianon på deres egen grund. Se, hvor "Solkongen" underholdt privat, og hvor han tog hen for at undslippe det hårde liv ved hoffet. Tag derefter til Marie Antoinettes ejendom, og find ud af, hvor hun ville søge tilflugt privat. Om foråret og sommeren kan du vælge springvandet og den musikalske have for at nyde et spektakulært springvandsshow eller de ikoniske musikalske haver som afslutning på dit besøg. Horace Vernet: Udstillingen afholdes på Versailles-slottet fra 14. november 2023 til 17. marts 2024.

Paris: Triumfbuen Rooftop billetter

Paris: Triumfbuen Rooftop billetter

Triumfbuen er en nyklassicistisk fortolkning af den gamle romerske triumfbue. Udsigten fra platformen på toppen af buen, der er 50 meter høj, er værd at gå turen værd. Se de snesevis af parisiske avenuer, der stråler ud fra buen ind i Lysets by. Paris er et af de mest fascinerende steder i verden, og du vil finde dig selv lige i centrum af det. Inspireret af de store buer i det gamle Rom bestilte Napoleon Triumfbuen kort efter sin sejr ved Austerlitz. Desværre nåede han aldrig at opleve dens færdiggørelse. Ved foden af buen er den ukendte soldats grav en hyldest til de 1,3 millioner franske soldater, der døde under Første Verdenskrig. Se den evige flamme, der tændes igen hver aften kl. 18.30. Desuden er der en udstilling, der skal ses, og som forklarer den symbolske betydning af dette monument. Udsigten fra toppen af buen er værd at bestige de 284 trapper. Fra din privilegerede position kan du overskue hele Paris. I modsætning til den obligatoriske tur i Eiffeltårnet er det ikke alle turister, der tager sig af at komme op på Triumfbuen.

Paris: Reserveret adgang til Louvre og bådtur

Paris: Reserveret adgang til Louvre og bådtur

Få nøglerne til byen Paris med en kombineret billet til Louvre-museet og et flodkrydstogt. Besøg det ikoniske Louvre-museum med en billet med reserveret adgang, og tag med på et krydstogt på Seinen på et hvilket som helst tidspunkt af dagen. Se på kunstværker fra det gamle Egypten til renæssancen, mens du går i dit eget tempo. Slap derefter af på et 1-times flodkrydstogt, og se byen fra en anden vinkel. Se verden passere forbi fra komforten på en krydstogtbåd, der afgår fra Eiffeltårnet hver dag. Flodkrydstogtbilletten er gyldig alle dage i de næste seks måneder; den sejler ca. hvert 30. minut, 7 dage om ugen, med afgang fra Alma-broen, få minutters gang fra Eiffeltårnet. Book den reserverede adgang til Louvre, krydstogt og Eiffeltårnet, og opgrader dit ophold i Paris med et besøg i Eiffeltårnet. Fra Eiffeltårnet kan du nyde udsigten over Paris i fugleperspektiv fra Eiffeltårnets observationsdæk på anden etage. Mød din guide ved siden af Eiffeltårnet til en kort introduktion til tårnets historie. Derefter kan du tage elevatoren op til anden sal og høre interessante fortællinger og anekdoter om tårnets unikke historie fra din guide. Lær mere om "Lysets by", og nyd den privilegerede udsigt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Din guide vil derefter lade dig nyde Eiffeltårnet i dit eget tempo.

Paris: Flodkrydstogt om aftenen med musik

Paris: Flodkrydstogt om aftenen med musik

Nyd nattens skær i Paris på et sightseeing-krydstogt på Seinen. Tag på rundtur i lysets by, og nyd den afslappende atmosfære om bord, mens musikken spiller. Få en panoramaudsigt over Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-pladsen, Petit- og Grand Palace, Marie-broen og mange flere, mens du sejler. Hvis du vil vide mere om de monumenter, du ser, kan du downloade tur-appen, som du kan bruge under krydstogtet (instruktioner til download findes på bekræftelseskuponen).

Paris: Billet til Eiffeltårnet med valgfri adgang til topmødet

Paris: Billet til Eiffeltårnet med valgfri adgang til topmødet

Nyd adgangen til Eiffeltårnet, og beundr den betagende udsigt fra den udvalgte etage i den ikoniske struktur. Tilbring så meget tid, du har lyst til i tårnet, og udforsk de forskellige niveauer i ro og mag. Se Paris fra oven og fra et helt nyt perspektiv. Se den gamle facade på Louvre og finansdistriktet La Defense. Beundre det farverige Pompidou-museum og Sacré-Coeur-basilikaens enorme hvide vidder. Hvis du vælger at gå op på toppen, får du det privilegium at beundre Paris fra det højeste punkt. På vej ned kan du deltage i de mange interessante aktiviteter på første sal. Test dit mod ved at gå på glasgulvet!

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery-bustur

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery-bustur

Når du kører rundt i byen, kan du bruge audioguidens kommentarer til at lære mere om Paris og hoppe af ved ethvert stop for at udforske seværdighederne mere detaljeret. Besøg Louvre-museet, beundr Notre Dame-katedralen, tag på shopping på Champs-Elysées, besøg toppen af Triumfbuen eller Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over byen. Gå en tur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis, og lær mere om Paris gennem audioguidens kommentarer. En børnevenlig kanal er tilgængelig for de små på engelsk og fransk. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og af bussen så mange gange, du vil, inden for gyldighedsperioden. Ruten stopper som følger: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris10.

Paris: Tidsbestemt Louvre-billet med vært direkte til Mona Lisa

Paris: Tidsbestemt Louvre-billet med vært direkte til Mona Lisa

I lang tid, før Louvre blev et museum i 1793, var det en af de franske kongers hovedresidenser. Det ligger i hjertet af Paris, dækker et område på 73.000 kvadratmeter og huser den største samling af kunstværker i verden, fra civilisationer, der er over 7.000 år gamle, til det 19. århundrede. Museets samlinger er opdelt i 8 afdelinger: Egyptiske antikviteter, græske, etruskiske og romerske antikviteter, orientalske antikviteter, islamisk kunst, malerier, skulpturer, kunstværker og grafik. Ved ankomsten kan du beundre dette mesterværk malet af Leonardo da Vinci i 1506 og et af de mest berømte kvindeportrætter i verden, og værten vil lade dig nyde museet i dit eget tempo.

Ofte stillede spørgsmål om Paris Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Paris

Oplevelser i Paris

Byer i Frankrig

Udforsk Paris

Læs vores komplette guide til Paris , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4
(12.224 anmeldelser)

Virkelig meget praktisk til at se de smukkeste monumenter i Paris uden at besøge dem. Det bedste er at tage en første omgang og derefter køre en anden og gå ned, hvorhen du vil! Der er en bus hvert 10. minut! Siden er virkelig meget praktisk med en anbefalet rejseplan...Jeg anbefaler!!!

Meget god service og måltid Meget behageligt besøg i Paris med højde Måske bare en lyd, der indikerer, at monumenterne skal laves

Smukt show! Pladser i teatret lidt små og langt væk, jeg forstod ikke valget! Natrundvisningen i byen er smuk

Forestilling på Moulin Rouge var fantastisk, men busturen var fremragende og alle penge være👏🏻👍🏻👏🏻

for mange køer ved indgangen og bussen kunne efterlade kvinderne i hælene tættere på