Paris
City Cards

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 1.902 anmeldelser

Fremragende da vi først havde fået kortet, men var svær at finde

Et skilt på kontoret i gaden ville have været en stor hjælp. Mange undskyldninger om nyt kontor med mere duer ikke. Vi havde bestilt et stykke tid i forvejen, og fået adressen. Hvis man er professionel så klister man et lille papir op på ruden hvor kontoret er. Undskyldninger om at man lige er flyttet ind duer ikke. Skilt op nu tak.

Stort set det hele fungerede, MEN vi kunne simpelthen ikke gennemskue, hvordan vi skulle booke en bådtur, som var inkluderet i passet. Vi endte med at købe en tur, da passet ikke kunne bruges der hvor vi fandt en bådtur. Det kunne godt have været beskrevet, hvor man skulle gå hen for at booke en tur med sit pas.

Det er meget praktisk, men det er en skam, at tiden er begrænset. Som om jeg bestilte et to-dages kort, kan jeg faktisk gå til seks eller syv steder. Jeg hader mig virkelig. Derudover husker alle at gå til besøgscentret for at bytte billetter, ellers kan du ikke komme ind på museet.

Var ikke opmærksom på at jeg formentlig kunne komme ind gratis eller billigt som studerende, hvorved passet ikke gav lige så meget mening. Men det fungerede fint og vi sprang over lidt kø et par gange.

En levetid at besøge Louvre er næppe ... Fascinerende! Perfekt! Mange ting, du ser i bøgerne, overvejer du i Louvre!