Entrébillet

Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

Snart udsolgt Booket 88 gange i går

Fra 149 DKK pr. person

Snart udsolgt Booket 88 gange i går

Få 1- eller 2-dages fuld adgang til hele Versailles-området, herunder slottet, Trianon, Marie Antoinettes bolig og haverne. Opgrader, og se de berømte Musikalske Haver eller Springvandsshowet.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Få fuld adgang til slottet og haverne i 1 eller 2 dage
 • Få kendskab til "Solkongen" og andre legender om det franske monarki
 • Gå en tur gennem de formelle og uformelle haver, og besøg Marie Antoinettes private ejendom
 • Se springvandene blive lyst op til tonerne af musik (valgfrit)
 • Gå gennem den imponerende spejlsal
Beskrivelse
Besøg Versailles-slottet og -haverne med denne forudbestilte 1- eller 2-dages billet, der giver dig fuld adgang. Udforsk de overdådige statslejligheder og den imponerende spejlsal i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Få mere at vide om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få indblik i det franske hofliv, når du går gennem den glitrende spejlsal. Gå gennem de legendariske haver i dit eget tempo, hvor du kan beundre springvand, skulpturer og smukt anlagte græsplæner. Nyd at få adgang til Grand og Petit Trianon, der ligger på deres egne områder. Se, hvor "Solkongen" underholdte sine private gæster, og hvor han gik hen for at undslippe det strikse hofliv. Herefter ser l Marie Antoinettes bolig, hvor hun søgte tilflugt.
Inkluderet
 • 1-dagsbillet til slottet
 • 1-dags adgang til hele Versailles-domænet (herunder Marie Antoinettes ejendom, Trianon og Versailles-haverne)
 • Adgang til De Musikalske Have eller Springvandsshowet (hvis muligheden vælges)
 • Guide
 • Mad og drikkevarer
Covid-19-forholdsregler

Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Versailles-slottet, Place d'Armes, 78000 Versailles. På grund af sporarbejde på RER C-toglinjen fra den 15. juli til 25. august kan du kun tage toget fra Station Javel (Metro 10).

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Pas eller ID-kort
 • Pas eller ID-kort for børn

Det skal du vide

 • I maj, juni, september og oktober: Tirsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage: Indgangen til paladset er gratis for børn under 6 år, en billet er påkrævet. For 6 til 17 år gamle besøgende skal du købe en billet til 10 euro på stedet. Onsdage: Slotsindgangen er gratis for børn under 6 år, en billet er påkrævet. For besøgende i alderen 6 til 17 år er der gratis adgang, du skal have en gratis billet på stedet
 • I juli og august: Hver dag: Slotsindgangen er gratis for børn under 6 år, en billet er påkrævet. For 6 til 17 år gamle besøgende skal du købe en billet til 10 euro på stedet
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,3 /5

baseret på 11392 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  3,9/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Prisen og hvad der blev tilbudt var ok.Vi forventede på en eller anden måde mere af Versailles, især fra haverne, men på grund af den store varme var alt meget tørt og så uryddet ud. Selve slottet er kæmpestort, desværre er der kun få møbler, men mange billeder. Anbefales ikke uden en guidet tur, i hvert fald med audioguide!

25. juli 2022

Det er virkelig et imponerende bygningsværk med så mange fine detaljer, at man helt overvældes. Var afsted med tre store børn ml. 11-17 år og både drenge og pige var vildt imponerede. Vi var der i 4 timer, og nåede faktisk ikke meget af haven. Der skal sættes rigelig med tid af til det hele. Det er nogle hyggelige steder, man kan sidde og spise uden at det koster en formue, og det er anbefalelsesværdigt at huske pauser, da alting er så pompøst og nærmest vulgært.

Se mere

10. juli 2022

Versailles er et besøg værd, og lydguiden er fantastisk, alt er meget godt forklaret. Det eneste du skal huske på (i hvert fald for nu) er tidspunktet du har billetten, hvis der er mange mennesker vil de ikke lade dig passere på et andet tidspunkt end det du har på passene, selvom på siden af rejsearrangøren råder til at være der før 8:45 ... det virker ikke for alle, vi havde kl 15:30 og forhåbentlig på grund af lav tilstrømning gik vi ind kl 15:00. Det er dejligt at gå tidligt, lære haven, Marie Antoinettes domæne at kende osv... og omkring middag (13:00-14:00) komme ind i paladset, er det meget mindre overfyldt.

Se mere

29. november 2021

Produkt-ID: 59565