Entrébillet

Disneyland Paris: 1-dags entrébillet

Disneyland Paris: 1-dags entrébillet

Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 416,50 DKK pr. person

Nyd en magisk tid i Disneyland® Paris. Vælg at få adgang til Walt Disney Studios® Park eller Disneyland® Park eller dem begge, hvis muligheden vælges.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 3 dage i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev uendelig sjov i Disneyland® Park og/eller Walt Disney Studios® Park
 • Mød dine yndlings Disney-figurer, og saml deres autografer som souvenirs
 • Nyd sjov for hele familien med forlystelser, shows og parader i massevis
 • Fejr en gang i livet Disneyland Paris' 30-års jubilæum i år
 • Oplev biografens og fjernsynets magiske verden i Walt Disney Studios® Park
Beskrivelse

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd endeløs sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, ligesom du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyr virkelig bliver til virkelighed. Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyder et jag for de voksne, mens de små kan sejle jorden rundt på 'It's a Small World'.

Selvfølgelig kan familiesjov findes i alle hjørner af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Mød Disney-karakterer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' hilsen med elskede Disney-karakterer. Hav din pen og dit kamera klar, og mød de karakterer, du elsker.

Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Ud over alle de vidunderlige attraktioner og karakterer er der masser af spektakulære familieparader og shows, som du kan nyde året rundt.

I år kan du nyde den 30-års jubilæums festlige aura, inklusive musik og dekoration, da den forvandler parken til et pulserende eventyrland. Mickey, Minnie, Anders og Daisy er glade for at vise deres blændende nye outfits og danse på et glædeligt show i dagtimerne specielt skabt til 30-års jubilæet.

Når natten falder på, forbered dig på at blive forbløffet, da et helt nyt, magisk øjeblik bruger banebrydende teknologi til at oplyse Sleeping Beauty Castle, efterfulgt af de spektakulære Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske verden af biograf og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 biografiske studiepartier med spændende attraktioner og spektakulære shows. Indtag i centrum i Studios, kun få skridt væk fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fyldt med attraktioner, underholdning, mad og sjov med karakterer i omgivelser lige fra Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story og mere. Sidst men ikke mindst, Gør dig klar til en episk ny åbning i Disneyland Paris. Og som ny rekrut vil du slå dig sammen med Avengers og påtage dig de mægtigste MARVEL-missioner.

Inkluderet
 • Indgang til Disneyland Park® og/eller adgang til Walt Disney Studios® Park (afhængigt af reserveret mulighed)
 • Mad og drikkevarer
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Gå direkte til drejekorsene ved indgangen til resortet, og vis din ebillet på din mobiltelefon, eller udprintet på hvidt A4-papir i lodret format. Sørg for, at udskriftskvaliteten er god nok.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Kun navnet på den primære rejsende vil stå på billetterne
 • Hvis du ønsker at bestille en billet samme dag som dit besøg, skal du vælge "samme dag"-muligheden
 • Hvis du har en booking til den samme dag, skal du være opmærksom på, at der skal gå 1 time, før billetten kan scannes ved indgangen
 • Disney Studios lukker 1 eller 2 timer før Disneyland Park. Tjek Disneyland Paris' website for åbningstider
 • Navnene på billetterne kan ikke ændres, efter billetten er booket
 • Den 31. december lukker Disney Studios kl. 00.30, og parken lukker kl. 18.30
 • Husk at læse parkens Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger, før du booker denne aktivitet: https://www.disneylandparis.com/en-us/health-safety-measures/#:~:text=Wearing%20of%20a%20mask%20recommended,for%20Guests%20and%20Cast%20Members.
 • Der anvendes Disney-sæsonpriser
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 12432 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

De to parkers flag nåede frem til begge parker. Vi havde en dejlig dag, meget at se og lave. Fødevareforsyningen i området var også overraskende god. Den blev fragtet fra byen med taxa og uber, så det var muligt at rejse fleksibelt efter egne køreplaner. Jeg vil anbefale at bemærke, at parken er stor og køtiderne er lange, så en dag er ikke nok til at gå gennem området. Næste gang ville jeg tage billetter til mindst et par dage, og når jeg rejser med min familie, ville jeg endda overveje overnatning nær parkerne.

Se mere

1. juni 2022

Disneyland var en storslået oplevelse men det var en skuffelse at flere af de store forlystelser ikke var åbne blandt andet Stars Wars, Space Mountain og hovedparten af 4d biograferne i Walt Disney studioes var lukkede. Paraden var vist også mindre end normalt. Billetprisen på en hverdag var billigere end i weekenden men havde jeg vidst det indebar begrænset åbning havde jeg nok booket en anden dag for køerne ved forlystelserne var bestemt ikke korte, selvom det var en mandag. Men alt i alt alligevel en fantastisk oplevelse som var pengene værd.

Se mere

1. juni 2022

Dette er en sjov ting at gøre, hvis du har ekstra tid i Paris. Ventetiderne var meget lange sammenlignet med det amerikanske Disneyland, men personalet og parken var meget rart. Jeg vil foreslå, at du køber hurtige pas, hvis du skal budgettere med en Disney-rejse her. Stadig det værd i mit sind.

31. maj 2022

Produkt-ID: 395320