Entrébillet

Disneyland Paris: 1-dags entrébillet

Disneyland Paris: 1-dags entrébillet

Snart udsolgt Booket 74 gange i går

Fra 56 € pr. person

Snart udsolgt Booket 74 gange i går

Nyd en magisk tid i Disneyland® Paris. Vælg at få adgang til Walt Disney Studios® Park eller Disneyland® Park eller dem begge, hvis muligheden vælges.

Om billetten

Afbestillingsregler
Afbestil op til 3 dage i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev uendelig sjov i Disneyland® Park og/eller Walt Disney Studios® Park
 • Mød dine yndlings Disney-figurer, og saml deres autografer som souvenirs
 • Nyd sjov for hele familien med forlystelser, shows og parader i massevis
 • Fejr en gang i livet Disneyland Paris' 30-års jubilæum i år
 • Oplev biografens og fjernsynets magiske verden i Walt Disney Studios® Park
Beskrivelse

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd uendelig sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, ligesom du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyr virkelig bliver til virkelighed. Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyder et jag for de voksne, mens de små kan sejle jorden rundt på 'It's a Small World'.

Selvfølgelig kan familiesjov findes i hvert hjørne af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'. Mød Disney-figurer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og kamera klar, og mød de karakterer, du elsker.

Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Ud over alle de vidunderlige attraktioner og karakterer er der masser af spektakulære familieparader og shows, som du kan nyde året rundt.

I år kan du nyde den 30-års jubilæums festlige aura, inklusive musik og dekoration, da den forvandler parken til et pulserende eventyrland. Mickey, Minnie, Anders og Daisy er glade for at vise deres blændende nye outfits og danse på et glædeligt show i dagtimerne specielt skabt til 30-års jubilæet.

Når natten falder på, skal du forberede dig på at blive forbløffet, da et helt nyt, magisk øjeblik bruger banebrydende teknologi til at oplyse Sleeping Beauty Castle, efterfulgt af de spektakulære Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske verden af biograf og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 biografiske studiepartier med spændende attraktioner og spektakulære shows. Indtag i centrum i Studios, kun få skridt væk fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde. Nyt: I det episke Avengers Campus-land vil du slå dig sammen med Avengers og påtage dig de mægtigste MARVEL-missioner! Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fuld af attraktioner, underholdning, mad og sjov med karakterer i omgivelser lige fra Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story og mere.

Disneys Halloween-fest:

Disney Villains er tilbage den 31. oktober! Nyd adgang til attraktioner indtil kl. 02.00, en eksklusiv parade, ondsindet festlig underholdning og meget mere. Gå ikke glip af årets mest uhyggelige aften.

Naviger med familie eller venner gennem spændende, mystiske og monstrøst sjove atmosfærer, hvor aktiviteter præget af mystik og fortryllende overraskelser venter. Og for de modige, vil du vove at udforske en ø, der er invaderet af pirat-zombier i Adventureland?

Parken er åben til langt ud på natten, så du kan ride nogle af de mest berømte attraktioner under måneskin, herunder Phantom Manor, Big Thunder Mountain og Pirates of the Caribbean.

Billetter til Disney Halloween Party sælges som separate muligheder. Adgang til Disney Halloween Party er ikke inkluderet i standard parkbilletter.

Inkluderet
 • Indgang til Disneyland Park® og/eller adgang til Walt Disney Studios® Park (afhængigt af reserveret mulighed)
 • Mad og drikkevarer
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Gå direkte til drejekorsene ved indgangen til resortet, og vis din ebillet på din mobiltelefon, eller udprintet på hvidt A4-papir i lodret format. Sørg for, at udskriftskvaliteten er god nok.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Billetter til Halloween og nytårsaften sælges separat fra dagtimerne. Hvis du ønsker at tilbringe hele dagen i parken, skal du købe Park Ticket og Halloween Party Ticket
 • Kun navnene på den ledende rejsende vil fremgå af dine billetter
 • Hvis du ønsker at bestille en billet samme dag som dit besøg, skal du vælge "samme dag".
 • Har du en bestilling samme dag, kræves der 1 time, før billetten kan scannes ved indgangen
 • Disney Studios lukker 1 eller 2 timer før Disneyland Park. Tjek venligst åbningstiderne på hjemmesiden
 • Navne på billetterne kan ikke ændres, efter at billetten er bestilt
 • Den 31. december lukker Disney Studios kl. 12.30, og parken lukker kl. 18.30
 • Disney sæsonbestemte priser anvendes
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 12995 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Disneyland er et magisk sted, der får dig til at føle dig som et barn igen. Vi tog dertil med vores børn, der allerede er ældre og bestemt mere egnede til yngre børn, men vi hyggede os stadig. Du skal væbne dig med tålmodighed, fordi der er lange køer til de forskellige aktiviteter, men som i enhver anden forlystelsespark.

24. juni 2022

Shopping hos GetYourGuide var en fremragende oplevelse. De svarede mig prompte, og med billetterne scannede jeg direkte ved vendekorserne. Jeg købte billetter til andre attraktioner og havde ikke noget problem. Med hensyn til parken, så tager jeg aldrig til Disney Paris igen, parken er knap nok for franskmændene. Det åbner med alt pakket, med attraktioner, der varer 180 minutter, selv for at gå til en kedelig attraktion, en enorm linje, jeg bliver ved med at tænke forestil dig om sommeren, det må være værre. Og de er slet ikke interesserede i, at du får en fantastisk oplevelse, for hvis du ikke ser alt, kommer du til at tilbringe flere dage der. Råd: gå til Disney Orlando, smid ikke dine penge væk ved at gå til Disney Frankrig, min 5-årige datter var frustreret.

Se mere

8. juni 2022

Μαγικό μέρος που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε!Η πνρφιγαβεριγ. προετοιμαστείτε κατάλληλα κατεβάζοντας την εφαρμογή της Disneyland που είναι χάρτης και ενημερώνει με την αναμονή σε κάθε σημείο που θα πάτε.Ξεκινήστε από το πάρκο που κλείνει νωρίς ώστε να συνεχίσετε με το άλλο (προτείνω να κλείσετε το εισιτήριο με τα δύο πάρκα) και να απολαύσετε εκεί το βράδυ το φαντασμαγορικό κλείσιμο! Εγγυημένα θα το βλέπετε στον ύπνο σας για καιρό . Μην σας αγχώσει το τραίνο λόγω ώρας, περιμένει τους μαγεμένους επισκέπτες της Disneyland και μετά κλείνείε!

Se mere

2. juni 2022

Produkt-ID: 395320