Guidet tur

Eiffeltårnet: Direkte adgang til 2. niveau eller toppen

Aktivitetsudbyder: Mon Petit Paris

Eiffeltårnet: Direkte adgang til 2. niveau eller toppen

Aktivitetsudbyder: Mon Petit Paris
Spar op til 15 %

Fra 69 € 58,65 € pr. person

Der er direkte adgang til 2. sal i Eiffeltårnet. Se Paris fra 2. etage, eller opgrader din oplevelse med valgfri adgang til toppen, og nyd den dramatiske udsigt over byen fra toppen.

Om aktiviteten

Afbestillingspolitik
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få refunderet 50% af beløbet
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer.
Varighed 1.5 - 2 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Guide
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Spar tid med direkte adgang til 2. niveau af Eiffeltårnet
 • Nyd panoramaudsigten over Notre-Dame, Louvre og andre af Paris' seværdigheder
 • Lær mere om Eiffeltårnets historie
 • Oplev en enestående udsigt over byen med valgfri adgang til toppen
Beskrivelse

Nyd udsigten over Paris i fugleperspektiv fra Eiffeltårnets udsigtsplatform på anden etage.

Mød din guide ved siden af Eiffeltårnet og få en kort introduktion til tårnets historie. Nyd derefter direkte adgang til anden etage, og hør interessante fortællinger og anekdoter om tårnets unikke historie fra din guide.

Lær mere om "Lysets by", og nyd en privilegeret udsigt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Din guide vil derefter lade dig gå fra dig for at nyde Eiffeltårnet i dit eget tempo.

Skridt op til toppen (hvis du har booket muligheden) uden guide, når du har lyst til at nyde endnu mere betagende udsigter, og nyd et glas bobler i champagnebaren (hvis du har booket muligheden).

På vejen ned skal du sørge for at stoppe på 1. etage for at gå på et nyt glasgulv, 200 fod over jorden.

Inkluderet
 • Direkte adgang til Eiffeltårnets 2. etage og til toppen (hvis du har bestilt en topmåling)
 • Guide (den guidede del slutter på 2. etage)
 • Mad og drikkevarer
 • Transport
 • Drikkepenge (valgfrit)

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød MonPetitParis-guiden uden for souvenirbutikken på 19 Avenue de la Bourdonnais, 75007 Paris. Du må ikke gå ind i butikken. Din guide vil vente på dig uden for butikken. Du skal ikke gå hen til Eiffeltårnet for at hente din billet. Du bedes ankomme til mødestedet 15 minutter før tid og med alle medlemmer af dit selskab. Hvis du kommer for sent, selv med et minut, vil billetterne gå tabt, og udbyderen kan ikke tilbyde en refusion eller omlægge din booking.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Barnevogne eller klapvogne
 • Bagage eller store tasker
 • Klapvogne, der ikke kan foldes sammen
 • Glasgenstande

Det skal du vide

 • Selv om du kan skippe billetkøen til Eiffeltårnet, skal du muligvis vente i kø til sikkerhedskontrollen og elevatorerne. I højsæsonen kan den samlede ventetid til 2. etage være op til 25 minutter
 • Hvis du har billet til topetagen, skal du vente i kø på 2. etage for at få adgang til elevatorerne, der kører dig op til toppen. I højsæsonen kan ventetiden være op til 20 minutter
 • Husk, at du ikke kan afhente din billet til Eiffeltårnet på forhånd
 • Rundvisningen gennemføres i al slags vejr
 • Guiden ledsager dig kun indtil 2. niveau, så varigheden af den guidede rundvisning er kortere end 2 timer. Du går op til toppen på egen hånd (hvis muligheden bookes)
 • I de sjældne tilfælde, hvor toppen er lukket for offentligheden af vedligeholdelses- eller sikkerhedsmæssige årsager, påvirker dette ikke din guidede rundvisning, og der vil ikke blive givet refusion eller rabat
 • Der er ingen garderobefaciliteter ved Eiffeltårnet til genstande som rullekufferter, stor bagage, ikke-sammenklappelige klapvogne, osv.
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 7309 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,6/5
 • Værdi for pengene
  3,9/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Bliv ikke overrasket, når den billet, du får, er omkring €27 trykt (eller der omkring). Rejselederfirmaet køber i stor stil alle billetterne og giver dig hurtig adgang til alle. Deres margin er ret massiv, men det er dog værd at gøre. Jeg tror, at dette er langt den bedste måde at lave Eiffeltårnet på. Guiden var ekstremt sjov og venlig, tog billeder, besvarede alle spørgsmål og generelt fantastisk. Men det er MEGET kort, i sandhed betaler du egentlig bare for adgangsbilletten. Jeg anbefaler at gå om morgenen for minimale køtider, så du kan slappe af og nyde toppen, 2. og 1. sal fuldt ud!

Se mere

22. maj 2022

Dyrt, men fin guidet tur!

En dyr fornøjelse for at få et kig ud over Paris fra Eiffeltårnet, men sådan er det, når man er for sent ude og ikke har bestilt hjemmefra i ro og mag. Det var en guidet tur, som vi nok ikke havde haft brug for, men det var så til gengæld også en lærerig tur. Guiden talte fint engelsk, var underholdende og fortalte en masse om tårnet, som vi nok aldrig havde fundet ud af på egen hånd. Det var så det vi betalte ekstra for :-) Alt i alt en rigtig god tur, og så sprang vi alle køerne over - det var dejligt :-)

Se mere

12. juni 2018

Meget anbefalelsesværdig tur

Turen i Eiffeltårnet gik super fint og upåklageligt. Fik notifikationer fra GetYourGuide på selve dagen, der mindede om aktiviteten. Mødestedet var nemt at finde og tæt på Eiffeltårnet. Guiden, Marion, rigtig god, gruppestr. på ca. 15 pers. Kom hurtigt gennem “spring over” køen, hvor der også var lidt kø, både inden og uden for området. Turen beskrives til at vare 2 t, men man kan selv bestemme hvor længe man vil være deroppe. Guiden fortalte op til og på 2. Etage og derefter kunne man tage til toppen på egen hånd. Beregn tid at stå i kø for at komme med elevatoren til toppen. Vi bestilte turen til kl 19 (Maj mdr) (med elevator 19.30 og det passede perfekt med at vi nåede at se solnedgang deroppe et par timer senere). Super tur, kan anbefale den rigtig meget. Husk jakke, da det lufter en del på toppen.

Se mere

14. maj 2018

Produkt-ID: 62484