Denne aktivitet er oversat automatisk. Klik her for at se originalversionen på Engelsk.
Heldagstur

Fra Paris: Small-Group Champagne Tour med 3-retters frokost

Aktivitetsudbyder: Gogo Tours Paris

Fra Paris: Small-Group Champagne Tour med 3-retters frokost

Aktivitetsudbyder: Gogo Tours Paris

Fra 2.224 DKK pr. person

Oplev fornøjelserne ved Champagne fra Paris. Besøg 2 champagnehuse med deres kældre. Lær interessante fakta og hør om historien. Nyd en 3-retters frokost på en autentisk lokal restaurant.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer.
Varighed 11 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk
Afhentning inkluderet
Vent venligst i hotellets lobby 10 minutter før dit planlagte afhentningstidspunkt. Aktivitetsudbyderen vil informere dig om det nøjagtige afhentningstidspunkt en dag før rejsen.
Mulighed for privat eller lille gruppe

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Smag forskellige mousserende vine på en rundtur i Champagne-regionen
 • Besøg kældrene i et af de berømte champagnehuse
 • Nyd en 3-retters frokost og lær mere om Frankrigs gastronomi
 • Besøg 2 forskellige vingårde og få en smagning i hver af dem
 • Lær om regionens historie og champagneproduktion
Beskrivelse

Udforsk Champagne-regionen på en guidet dagstur fra Paris. Besøg velrenommerede champagneproducenters kældre, lær om regionens historie, smag lokale vine og nyd en lækker frokost på en lokal restaurant.

Start med en afhentning fra dit hotel og tag mod hjertet af champagneregionen, Épernay. Tag en guidet rundvisning i Moet & Chandon eller andre berømte champagnehuse som Tattinger, Nicolas Feulliatte, Veuve Clicquot, Mercier osv. Lær om dens navnebrors historie og nyd fin vintagechampagne. Gå en tur langs Avenue de Champagne mod din minivan, mens guiden fortæller dig om et par andre velkendte huse omkring dig og champagnekældrene under dig.

Besøg en lokal vingård og mød folkene bag produktionen af denne fantastiske drink. Smag deres elegante og eksklusive produkt og hør om historien om deres champagneejendomme. Stop i landsbyen, hvor munken, der opfandt champagnen, boede. Oplev lokal gastronomi og nyd en 3-retters frokost på en lokal restaurant. Efter et par sjove spil, at prøve alle typer vine og spise lækker mad, vil din guide også give dig noget rart at huske dit besøg i champagneregionen og sætte dig af på dit hotel.

Inkluderet
 • Hotel afhentning og aflevering
 • Transport med minivan med aircondition
 • Chauffør/guide
 • Rundvisning ved 2 champagnehuse
 • Vinsmagninger
 • Frokost
 • Op til 6 glas champagne
 • Flaskevand
  Ikke egnet for
  • Børn under 12 år

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Vigtig information

  Det skal du vide

  • - Varigheden af overførslerne er omtrentlig og afhænger af tidspunktet på dagen og trafikforholdene.
  • - Ved lejlighed kan Moët & Chandon-besøget erstattes af et lignende champagnehus
  • - Vigtig bemærkning: I henhold til lavsæsonen vil champagnehuse som Moët & Chandon og Veuve Cliquot være lukket i januar og februar og erstattes af andre huse. For at undgå klager og skuffelser bedes du sikre dig, hvilke huse der er planlagt på din rejse
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,8 /5

  baseret på 131 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Guide
   4,8/5
  • Transport
   4,9/5
  • Værdi for pengene
   4,7/5
  • Sikkerhed
   5/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  En fabelagtig tur - Victor var hurtig ved afhentning med rettidige opdateringer, medpassagerer var meget venlige, Champagne-regionen levede op til forventningerne og Champagne House (am) & Cooperative (pm) var meget gode kontraster. Frokost var meget rart, men lidt for lang. En vandring ned ad Champagne Avenue ville have været prikken over i'et, hvis vi havde fået en kortere frokost. Champagne drinks på vingården i slutningen af turen var en meget dejlig touch - vil ikke glemme den oplevelse! Alt i alt en rigtig god tur!

  Se mere

  5. december 2022

  det var mit 4. besøg i Paris, og jeg ønskede at gøre noget andet, så jeg valgte champagneturen og var det bedste valg, jeg tog. Guiden Tom var meget rart og fortalte os masser af nysgerrigheder om champagne på timevis vej til det første champagnehus. Time første stop var Veuve clicquot, og turen handler om mærket, vi stoppede ved Moet-butikken, end vi gik til den 3-retters frokost, som var lækker, kan ikke stoppe med at tænke på figen-desserten, jeg havde der. Efter at vi tager til Nicolas Feuillatte og der lærer vi en masse om champagne, deres guide er meget energisk og sjov. Og til sidst havde vi et glas champagne og spiste vinmarkerne og lige før vi gik tilbage til Paris stoppede Tom ved Reims-katedralen, hvilket er utroligt. Det er en stor og virkelig værdig oplevelse.

  Se mere

  22. november 2022

  Batiste var vores guide og var super venlig, hjælpsom og vidende. Champagne-turene var mere fascinerende, end jeg havde forventet, og Epernay var en god afveksling efter at have været i Paris i flere dage. Efter de planlagte ture var Batiste meget fleksibel og tillod os lidt at diktere resten af dagen. Så vi handlede og havde en picnic med udsigt over Marne-flodens dal ved solnedgang, hvilket var spektakulært. Den eneste beklagelse var, at vi kunne være blevet længere med gruppen og fået endnu en flaske champagne med vores gruppe på 8. Så spørg din guide på forhånd, hvordan picnic sidst på dagen er, ellers kan du få den mindste oplevelse, som stadig var meget fint. Meget afhænger også af, hvor sjove dine van-kammerater er! Da han vendte tilbage til Paris, delte Batiste sin yndlingsrestaurant, museum og nattelivssteder, som vi udforskede. Fremragende anbefalinger!

  Se mere

  8. november 2022

  Produkt-ID: 75679