Tilføj datoer

ParisEntrébilletter

Vores mest anbefalede Paris Entrébilletter

Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

1. Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

Udforsk Louvre i dit eget tempo med en billet med tidsbestemt entré, der sikrer, at du kan komme ind inden for 30 minutter. Se ikoniske kunstværker såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Oplev mesterværker fra renæssancen og gamle egyptiske levn sammen med malerier fra det 13. til det 20. århundrede. Museet åbnede første gang den 10. august 1793 og udstillede kun 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer, genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musée Napoléon (Napoleons museum).  Samlingen har siden da fået 20.000 værker. Nu er der 8 afdelinger: Egyptiske oldtidsfund, oldtidsfund fra det nære Østen, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier, tryk og tegninger.

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

2. Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland® Park: Indtil den 30. september 2023 kan du opleve den store finale på Disneyland Paris' 30-års jubilæum Drøm større, grin højere og smil bredere med fantastiske shows, nye forlystelser og oplevelser, der vil gøre afslutningen på denne enestående fejring mere speciel end nogensinde før. I en fantasiverden ikke er så langt væk lever Disney-helte og -heltinder i eventyr, der heldigvis aldrig ender. Oplev endeløs underholdning i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlingshistorier fra Disney, præcis som du husker dem fra de klassiske Disney-film. Her bliver eventyr til virkelighed. Disneyland® Park byder på spænding i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain giver de voksne et sus i maven, mens de små kan flyve højt på den stjerneklare himmel med 'Peter Pan's Flight'. Du kan selvfølgelig finde sjov for hele familien overalt i parken – fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups.' Mød Disney-figurerne. Gå ikke glip af hovedattraktionen: Et personligt møde med dine elskede Disney-figurer. Hav din kuglepen og dit kamera parat, og mød dine yndlingsfigurer. Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Udover alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieoptog og shows, som kan nydes hele året rundt. I år kan du nyde 30-års jubilæets særlige festlige stemning, herunder musik og udsmykning, som forvandler parken til et levende eventyrland. Mickey, Minnie, Anders And og Andersine er glade for at vise deres blændende nye outfits frem og danse i et muntert show, der er skabt specielt til 30-års jubilæet. Showet kan opleves i dagtimerne. Når mørket falder på, skal du forberede dig på at blive forbløffet over den helt nye, banebrydende teknologi, der oplyser Tornerose-slottet, efterfulgt af de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske film- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic-studiekomplekser med spændende attraktioner og spektakulære shows. Stå i centrum af Studios, blot få skridt fra Disneyland® Park. Man ved aldrig, hvilken stjerne du kunne møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner på Avengers Campus. Kom bag kulisserne, og prøv Worlds of Pixar. Bliv ført afsted til farverige verdener fulde af forlystelser, underholdning, mad og sjov med figurer i omgivelser, som er taget direkte fra Ratatouille, Find Nemo, Toy Story og mange flere.

Paris: Entrébillet til Eiffeltårnet og valgfri adgang til toppen

3. Paris: Entrébillet til Eiffeltårnet og valgfri adgang til toppen

Kom op i Eiffeltårnet, og nyd den betagende udsigt fra toppen af det ikoniske bygningsværk. Brug så meget tid, som du har lyst til i tårnet, og udforsk de forskellige niveauer i dit eget tempo.  Se Paris ovenfra fra et helt nyt perspektiv. Lad dig betage af Louvres gamle facade og finansdistriktet La Defense. Se det farverige Pompidou Museum og den slående hvide Sacre Coeur-kirke. Besøg champagnebaren på øverste etage, og nyd 1 glas bobler. På vej ned kan du opleve de mange interessante aktiviteter på 1. etage. Test dit mod med en gåtur over glasgulvet!

Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

4. Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

Besøg Versailles-slottet og -haverne med denne forudbestilte 1- eller 2-dages billet, der giver dig fuld adgang. Udforsk de overdådige statslejligheder og den imponerende spejlsal i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Få mere at vide om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få indblik i det franske hofliv, når du går gennem den glitrende spejlsal. Gå gennem de legendariske haver i dit eget tempo, hvor du kan beundre springvand, skulpturer og smukt anlagte græsplæner. Nyd at få adgang til Grand og Petit Trianon, der ligger på deres egne områder. Se, hvor "Solkongen" underholdte sine private gæster, og hvor han gik hen for at undslippe det strikse hofliv. Herefter ser l Marie Antoinettes bolig, hvor hun søgte tilflugt.

Moulin Rouge: Billet til cabaretshowet med champagne

5. Moulin Rouge: Billet til cabaretshowet med champagne

Tag plads i en af verdens mest berømte kabareter til en forestilling med Moulin Rouge-showet "Féerie", skabt af Doris Haug og Ruggero Angeletti og koreograferet af Bill Goodson. Se en trup med 100 artister, herunder 60 Doris-piger i 1.000 flamboyante kostumer af fjer, rhinsten og pailletter. Kostumerne er designet af Corrado Collabucci og håndlavede i nogle af Paris' mest berømte skrædderværksteder. De suppleres af den overdådige kulisse, designet af Gaetano Castelli og det kæmpemæssige akvariums tilbagevenden. Lyt til musik af Pierre Porte vakt til live af 80 musikere og 60 korsangere. Under showet kan du nyde en halv flaske champagne og forkæle både smagsløgene og ørerne. Oplev en fantastisk sammensætning af farver og performance, mens du ser denne fantastiske legendariske kabaret.

Paris: Skip køen-billetter til Triumfbuens tagterrasse

6. Paris: Skip køen-billetter til Triumfbuens tagterrasse

Triumfbuen er en neoklassisk tilgang til den gamle romerske triumfbue. Udsigten fra den 50 m høje platform er hele opstigningen værd. Se dusinet af parisiske gader, der går ud fra buen og ind i Lysenes By. Paris er et af de mest fascinerende steder i verden, og du vil være lige i centrum. Inspireret af de store hvælvinger i det gamle Rom bestilte Napoleon Triumfbuen kort efter sin sejr i slaget ved Austerlitz. Desværre levede han ikke længe nok til at se den blive færdig. I bunden af buen hylder Den Ukendte Soldats Grav de 1,3 millioner franske soldater, der døde under 1. Verdenskrig. Se den evige flamme, der blusser op igen hver aften kl. 18.30. Derudover er der en vigtig udstilling, som forklarer monumentets symbolske betydning. Udsigten fra toppen af buen er alle 284 trappetrin værd. Se hele Paris fra din privilegerede position. I modsætning til den obligatoriske tur til Eiffeltårnet, er det ikke alle turister, der kommer indenfor i Triumfbuen. Med skip køen-billetter vil du næppe skulle stoppe op undervejs på vej ind.

Paris: Spring køen over i Louvre Museum Guidance til Mona Lisa

7. Paris: Spring køen over i Louvre Museum Guidance til Mona Lisa

Louvre var i lang tid, før det blev et museum i 1793, en af de franske kongers hovedresidenser. Det ligger i hjertet af Paris, dækker et areal på 73.000 kvadratmeter og rummer verdens største samling af kunstværker fra civilisationer, der er over 7.000 år gamle, til det 19. århundrede. Museets samlinger er opdelt i 8 afdelinger: De er opdelt i otte afdelinger: egyptiske oldtidsfund, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, orientalske oldtidsfund, islamisk kunst, malerier, skulpturer, kunstværker og grafik. Ved ankomsten kan du beundre dette mesterværk malet af Leonardo da Vinci i 1506 og et af de mest berømte kvindeportrætter i verden, og værten vil lade dig nyde museet i dit eget tempo.

Sainte Chapelle: Skip køen-entrébillet

8. Sainte Chapelle: Skip køen-entrébillet

Tag på en selvguidet tur, og lad dig betage af Sainte-Chapelle, som er en gotisk perle. Denne selvguidede tur gør det muligt at beundre det unikke monument og lære mere om dets fascinerende historie. Få skip køen-entré og et hæfte til den selvguidede tur. Brug en time på at beundre de spektakulære glasmalerier, der gør Sainte-Chapelle til en af kronjuvelerne indenfor fransk gotisk arkitektur. Glasmalerierne, som breder sig over 15 vinduer, der hver især er 15 meter høje, skildrer scener fra det gamle og nye testamente og fortæller verdenshistorien, indtil relikvierne ankom til Paris. Det hellige kapels historie er dybt forbundet med de hellige relikvier som tjørnekransen eller billedet af Edessa, der blev opbevaret der. Den allerede mægtige monark blev overhovedet indenfor vestlig kristendom på grund af disse ejendele, hvilket gav ham magt og indflydelse.

Paris: 1-dags billet med reserveret entré til Musée d'Orsay

9. Paris: 1-dags billet med reserveret entré til Musée d'Orsay

Udforsk et af verdens bedste kunstmuseer i dit eget tempo med en reserveret adgangsbillet til Musée d'Orsay. Undgå lange køer og besværet ved billetlugen. Du skal blot vise din voucher ved indgangen for besøgende, der har købt billetter. Efter et sikkerhedstjek kan du gå direkte ind. Musée d'Orsay  ligger i den tidligere togstation Gare d'Orsay og er hjemsted for en af Frankrigs største nationale kunstsamlinger. Størstedelen af museet er dedikeret til impressionisterne og post-impressionisternes malerier, men du finder også skulpturer, fotografier og møbler. Dette betragtes som et af de bedste gallerier i Paris og indeholder mesterværker såsom Dans at le Moulin de la Galette af Renoir, Æbler og Appelsiner af Cézanne, van Goghs selvportrætter og mange andre unikke værker.

Fra Paris: Versailles Slot og Haver med transport

10. Fra Paris: Versailles Slot og Haver med transport

Udforsk de store kongelige haver, se dig selv i de 357 spejle i den glitrende spejlsal, og lær om Frankrigs monarkiske historie på dette besøg i Versailles Slot. Spring besværet med at komme til slottet fra Paris over med forudbestilt transport og adgang. Forestil dig selv som et medlem af det franske hof, mens du gennemgår de udsmykkede statslejligheder, der husede det franske monarki fra 1682 til 1789. Få detaljerne om sladder om paladset og Frankrigs revolutionære historie med en medfølgende audioguide. Bragt timer med at udforske de legendariske haver. Beundre de uberørte springvand, skulpturer og smukt velplejede græsplæner. Oplev Marie Antoinettes private ejendom og kontroversielle landsby ved at vælge heldagstilbuddet.

106 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 7

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Paris Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 114.140 anmeldelser

Fantastisk oplevelse. Har været in Paris uden at have besøgt Triumfbuen. Troede ikke den var så smuk og stor. Blev næsten blæst bagover af dens akkuratesse.

Louise er et fantastisk sted med meget at se . I stedet for Mona Lisa vil vi anbefale Bonaparte lejlighed. Helt overvældende.

very easy and fast access! walked directly inside through security. no problems

quick access but a little bit confusing as to where to enter

Great service and an experience worth thinking about.