Tilføj datoer

Paris Hop-on hop-off-ture

Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Paris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Paris er:

Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 5.436 anmeldelser

En meget praktisk og sikker måde at opdage de vigtigste turistattraktioner i Paris. Når du går ombord for første gang, modtager du en guide med et kort over Paris og høretelefoner. Under rejsen er der en lydguide, der forklarer hele byens historie, du kan vælge dit sprog (portugisisk er tilgængeligt!). BigBus-applikationen er perfekt til at ledsage turen: gennem den kan du gå til monumenterne nær hvert stop og følge ankomsten af den næste bus i realtid. Busser kører dagligt fra 9:30 til 19:00 og kører hvert 10. minut. Jeg anbefaler stærkt denne tur!

Lørdag den 15. oktober brugte vi Den Store Bus med en gruppe på 14 i alderen 4 til 65 år. Du kan bytte værdibeviserne til billetter i bussen. Der var ikke for travlt i busserne, vi behøvede ikke vente længe på at komme på. Kigger du lidt rundt på de høje lys, så finder du på ingen tid boardingpladserne. Der er høretelefoner i busserne, som du kan bruge. Den eneste skam er stadig sproget, der er ingen hollandsk forklaring. Dette er især uheldigt for børn.

Turen dækkede de vigtigste seværdigheder (undtagen Sacre Coeur). Audioguiden var helt fin, så vi var i stand til at se på Paris på en afslappet måde og derefter udvælge vores personlige højdepunkter. Booking med Getyourguide var let som altid, og Big Bus-appen var lige så gavnlig, hvis du ville vide, hvor og hvornår den næste bus ankommer. Du kan gøre det igen.

Vi ledte efter et kontor, hvor vi skulle bytte vores digitale adgangsbilletter til billetterne. Dette var muligt med enhver chauffør og afhentningssted. Det kunne vi også hjælpe nogle andre turister med. Dette kunne siges tydeligere.

fin bådture i hjertet af Paris. dejligt med en overdækket båd når det regner