Paris
Hop-on-hop-off-tur

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 5.436 anmeldelser

turen med bus var meget flot, og du kunne høre en masse information. man så alle seværdighederne uden særlig indsats. dog fungerede det ikke så godt med billetterne. Jeg havde allerede booket hjemmefra og havde derefter onlinebilletter med en kode til scanning på min mobiltelefon. Desværre kunne medarbejderne ved busstopperne ikke scanne koden, så vi var nødt til at køre til kontoret. der var på busruten, men der på kontoret kunne de ikke scanne koden på min billet, og vi mistede meget tid, fordi det tog længere tid, indtil vi endelig fik billetterne, og bussturen kunne starte ordentligt.

Jeg anbefaler virkelig, at besøgende tager denne bådtur først. Du kan hoppe til og fra for at se forskellige steder såsom Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre. Jeg brugte alt for meget førerhuspriser på at gå til Louvre og Notre Dame, der kunne være blevet gemt bare ved at bruge denne rejse. Jeg havde ingen idé om, at tiden ville være tilstrækkelig til at besøge disse forskellige steder. Jeg anbefaler dog at købe billetter til de forskellige steder, før jeg besøger. Linjerne var meget lange, og tiden ville spildes ...

Jeg købte en billet på 48 timer. Vi kom i alt 3 gange - i løbet af dagen og om aftenen. Jeg besluttede at tage på tur, fordi metroen var lukket (strejke), og jeg fortryder ikke min beslutning. Jeg var kun overrasket over, at det på den blå linje ikke er muligt at komme på bussen ved moulin rouge stop og den næste. Hvorfor?

Gode informationer, hjælpsomme chauffører og øvrige personaler. Hyppige busser, så næsten ingen ventetid.

Bekvem transport for turister, især når metroen er lukket. Jeg rådgiver