Paris
Hop-on-hop-off-tur

Vælg datoer

Populære Hop-on-hop-off-tur i Paris

Ofte stillede spørgsmål om Paris Hop-on-hop-off-tur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Hop-on-hop-off-tur?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 5.436 anmeldelser

turen med bus var meget flot, og du kunne høre en masse information. man så alle seværdighederne uden særlig indsats. dog fungerede det ikke så godt med billetterne. Jeg havde allerede booket hjemmefra og havde derefter onlinebilletter med en kode til scanning på min mobiltelefon. Desværre kunne medarbejderne ved busstopperne ikke scanne koden, så vi var nødt til at køre til kontoret. der var på busruten, men der på kontoret kunne de ikke scanne koden på min billet, og vi mistede meget tid, fordi det tog længere tid, indtil vi endelig fik billetterne, og bussturen kunne starte ordentligt.

Jeg købte en billet på 48 timer. Vi kom i alt 3 gange - i løbet af dagen og om aftenen. Jeg besluttede at tage på tur, fordi metroen var lukket (strejke), og jeg fortryder ikke min beslutning. Jeg var kun overrasket over, at det på den blå linje ikke er muligt at komme på bussen ved moulin rouge stop og den næste. Hvorfor?

Super dejlig oplevelsr

Det var en dejlig tur i Eiffeltårnet. Personalet var venlige og dygtige og frem for alt gik det hurtig med at komme opvisning tårnet

Gode informationer, hjælpsomme chauffører og øvrige personaler. Hyppige busser, så næsten ingen ventetid.

Bekvem transport for turister, især når metroen er lukket. Jeg rådgiver