Paris Hop-on hop-off-ture

  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 11 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Paris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Paris er:

Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 5.436 anmeldelser

For at få overblik er en (eller flere ture) med bus fantastisk. Da du kan stå af og på igen, når og hvor du vil, er du meget fleksibel. Vi reserverede busbilletten i to dage og var i stand til at bruge tjenesten på begge dage. Busserne kommer jævnligt med meget korte mellemrum, så du aldrig skal vente længe. Med den passende lydguide på dit eget sprog får du en masse information om de enkelte seværdigheder og kan så bestemme, ved hvilket stop du står af.

Hop på hop af på den store bus var fantastisk. Ideel til at se alle højdepunkterne i Paris. Vi havde booket ham i to dage, så vi havde god tid til at besøge de aktiviteter, vi havde valgt. En ulempe, nemlig; i beskrivelsen af get your guite er sacre coeur også nævnt mellem stoppestederne, dette viste sig ikke at være tilfældet.

Busser, der altid er fyldte, er synonymt med kvalitet. Heldigvis kan du stige af og på, som du vil, og nyde panoramiske og strategiske punkter, som du ikke kender. skam x kulden, men jeg er meget underholdt. fremragende lydguideservice med hovedtelefoner givet af dem. Råd

fin bådture i hjertet af Paris. dejligt med en overdækket båd når det regner