Anden oplevelse

Montmartre: Selvguidet romantisk udforskningsspil på mobilen

Aktivitetsudbyder: Questo App

Montmartre: Selvguidet romantisk udforskningsspil på mobilen

Aktivitetsudbyder: Questo App
Spar op til 30 %

Fra 74,50 DKK 52 DKK pr. person

Oplev Paris' mest romantiske steder ved at løse ledetråde og låse op for kærlighedshistorier på din smartphone. Spil det engagerende udforskningsspil, der genopfører historien om to mennesker, der blev forelskede, blev adskilt og nu forsøger at finde hinanden.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev de mest romantiske steder i Montmartre, herunder Sacre Couer, Moulin Rouge og Maison Rose
 • Besøg den kaffebar, hvor Amelie (fra den berømte franske film) arbejdede
 • Lær om Picassos kærlighedshistorier
 • Følg den fascinerende historie om et par, der fandt og mistede kærligheden i Paris
 • Prøv en ny type oplevelse, den perfekte blanding mellem en rundvisning, udendørs flugtspil og skattejagt
Beskrivelse
Følg sporene i appen, og opdag Amelies café, kærlighedsvæggen, Sacre Cœur-basilikaen og mange andre populære seværdigheder på Montmartre. Læs fascinerende historier om de forskellige steder, du føres til, opdag begivenheder, der fandt sted der, og de mennesker, der levede eller arbejdede der. Undervejs får du spor, så du kan løse kærlighedsgåden om et par, der forsøger at genfinde forbindelsen i den by, hvor de engang blev forelskede, men derefter blev fremmedgjorte. Lad dit kort blive hjemme, da appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du kan frit holde pause og udforske dine omgivelser, når du vil.  Efter din bestilling får du en kode via e-mail med instruktioner om, hvordan man spiller. Tag til Place Blanche-metrostationen, og brug adgangskoden til at få adgang til turen via appen. Afslut din tur på de smukke trin op til Sacre Cœur. Hvis en stor gruppe gerne vil spille, kan 1 person købe adgang til hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppens medlemmer vil kunne spille byoplevelsesspillet på deres egen smartphone. Alternativt kan hver person købe deres egen voucher. I kan spille som 1 gruppe og løse sporene sammen, eller dele jer op i mindre hold og konkurrere mod hinanden. Hver person kan også spille på egen hånd adskilt fra gruppen og mødes med gruppen ved slutningen.
Inkluderet
 • Et spil til udforskning af byen til din telefon
 • 24/7 kundesupport
 • Turleder
 • Adgangsbilletter til attraktioner
Ikke egnet for
 • Kørestolsbrugere

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Du kan spille spillet ved at gå til https://www.questoapp.com/unlock og tilføje dit bookingnummer og din e-mailadresse for at låse spillet op. Derefter skal du downloade Questo-appen og oprette en ny konto. Spillet starter ved metrostationen Blanche.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Opladt smartphone

Ikke tilladt

 • Uledsagede mindreårige
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,4 /5

baseret på 373 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,4/5
 • Service
  4,8/5
 • Organisering
  4,6/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Kørselsvejledningen holdes meget enkel undtagen en gang (du skal gå til venstre og ikke højre), og du vil finde de kontaktpunkter, der findes med det samme. Du er faktisk nødt til at gøre lidt forvirrende, men til sidst finder du altid løsningene på samme måde. Kun slutningen af historien var ikke efter vores smag. Ellers et godt eventyr!

Se mere

25. juli 2019

Dejlig tur i den smukkeste del af Paris

Vi nød virkelig turen, da den førte os til alle de vigtigste og smukkeste steder i Montmartre. Vi ville helt sikkert have fundet dem alle i en turistvejledning eller på internettet, da ingen af dem var meget af en skjult perle. Derfor fandt vi, at turen var lidt for dyr. Men det var så sjovt at følge historien, og den interaktive stil med spor og gåder gjorde det nemt at lære noget nyt! Vi nød også at kunne spille i vores eget tempo, da vi tog flere pauser for at tage billeder eller at sidde i en dejlig café. I sidste ende beklagede vi virkelig ikke, at vi købte det! Den dag, vi gjorde denne tur i Montmartre, blev vores favoritdag i Paris.

Se mere

18. juni 2019

Sehr kurzweiliger Spaziergang mit etwa 9 Rätseln die zu lösen sind und deren Antworten unterwegs zu finden sind. Start ist an Moulin Rouge und Ende an Sacre Coeur. Viele kleine Infos bekommt man obendrein dazu. Dauer, je nachdem wie schnell man läuft, sich mal niederlässt und die Frage löst, eine gute Stunde.

1. august 2022

Oversæt

Produkt-ID: 222813