8. Paris: 3-retters kabaretshow med middag i Paradis Latin Theatre
Sæt dine sanser i sving med en billet til Paradis Latin Show i Paris. Fordyb dig i den lokale kunstscene med denne fristende aften med sensualitet, poesi, følelser og humor, mens du nyder en lækker 3-retters menu. Træd ind i teatret og bliv modtaget af skuespillere, dansere og kunstnere. Kast dig ud i en surrealistisk og overraskende atmosfære. Mens du spiser, kan du nyde en optræden af en enestående sangerinde og se et unikt cabaretshow. Vælg mellem 2 menuer, forår/sommer "Prestige" eller "Gustave Eiffel" signeret af Guy Savoy. Forår/sommer Eiffel-menu Forretter Fjerkræ- og kalvepaté med pistacienødder og rødbeder som krydderi eller Farver Paradis Røget laks, peberrodscreme, broccolimos, lakseæg og røget smørsabayon eller Agurke-yoghurt gazpacho, tarama wasabi og bottarga Hovedretter "Koulibiac"-laks, hvid smørsauce ingefærinfusion eller Navarin af lammekød med salvie og kandiseret citron eller Flerfarvede grøntsager, æg og parmesan Kogte grøntsager: Artiskokmos, flerfarvede gulerødder, gule rødbeder, kandiserede tomater, porrer, flerfarvede radiser og roer. Økologisk æg, parmesan og purløg. Desserter Fransk kys Pisket ganache smagt til med bergamot og hindbærindsats eller French Cancan Ladyfinger-kiks, rabarber- og solbærsorbet, marengs i form af en kjole på hovedet og chokoladeben Forår/sommer Prestige Menu Blomstformet foie gras, hvidkålssalat med granatæblemelasse, espelettepeber og ristet surdejsbrød eller Havbrasen og ceviche af forårsgrøntsager ellereller Remoulade af avocado og krabbe, skaldyrsgelé, Granny Smith-æble og en blanding af karse, shiso, radisekarse og nasturtiumblomst Torskeryg med urtekruster, tomatconfit med balsamico, urte-piquillos jomfruhummersauce, granatæble, ristede rødløg eller Havtaske medaljoner marineret i grøn karry, fregola sarda pasta og ærter kogt som en risotto, et strejf af estragon, fiskefond med grøn karry eller Paradis Wellington "serveret rare" Oksefilet, duxelles af parisiske svampe, cecina (oksekødsskinke) i butterdej bagt rare, oksejuice med portvin Desserter af Pierre Hermé Montebello Cremet pistaciecreme, pistacienødder, pistacieflødeskum, uendelig pistaciemosdej, jordbærcoulis, friske jordbær, jordbærsorbet, macaronkiks eller Orphéo Cremet Belize-chokoladecreme, flødeskum med hasselnødder, Infinite chokolade shortbread-dej, kold sauce med Belize-chokolade, karamelliserede hasselnødder, hasselnøddepraline i butterdej, Belize-chokoladespåner Drikkevarer: 1/2 flaske mineralvand - 1/2 flaske rødvin* - 1/4 flaske champagne* - 1/4 flaske champagne* *Paradis Latin udvalg