Entrébillet

Paris: Billet til Grévin Voksmuseum

Aktivitetsudbyder: GREVIN WAX MUSEUM

Paris: Billet til Grévin Voksmuseum

Aktivitetsudbyder: GREVIN WAX MUSEUM
Snart udsolgt Booket 27 gange i går

Fra 193,50 DKK pr. person

Snart udsolgt Booket 27 gange i går

Se dine foretrukne kunstnere og personligheder som originale, livagtige voksfigurer på det historiske Grévin Voksmuseum i Paris. Syng med Michael Jackson, tag et billede med Monica Bellucci, og sig hej til Barack Obama og George Clooney!

Om billetten

Afbestillingspolitik
Denne aktivitet er ikke-refunderbar
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Beskrivelse
I hjertet af Paris venter mere end 200 personligheder fra fortiden og nutiden på, at du får nogle uforglemmelige oplevelser med din familie og venner. Posér sammen med nogle af verdens mest fashionable personer, og tag fantastiske og overraskende billeder. Siden 1882 har museet budt på parisisk underholdning samt budt både unge og gamle besøgende velkommen til tidsløse oplevelser. Den store marmortrappe, som blev bygget i 1900, leder dig til en unik verden, som starter i spejlsalen. Dette unikke lyd- og lysshow, som blev skabt i 1906 og blev komplet redifineret 100 år senere, har forbløffet mange generationer af besøgende. Museet er glad for at byde på sine nyeste figurer: Mick Jagger, Lang Lang, Katy Perry og Ranveer Singh Du har også mulighed for at besøge det nye "The Voice"-område. 
Inkluderet
 • Adgangsbillet til Grevin Voksmuseum
  Covid-19-forholdsregler
  Sikkerhedstiltag
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
  Krav til deltagere
  • Du skal medbringe og bruge maske

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Indgangen til Grévin, Boulevard Montmartre 10

  Se stedet i Google Maps ⟶
  Vigtig information

  Husk at medbringe

  • Pas eller ID-kort

  Det skal du vide

  • Grévin Voksmuseum er åbent hver dag fra kl. 10.00
  • Denne billet giver ikke adgang til private eller særarrangementer
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,4 /5

  baseret på 2080 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Værdi for pengene
   3,9/5
  • Service
   4,3/5
  • Organisering
   4,2/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Jeg nød at besøge Grévin-museet for 3. gang! Hvilke ændringer! Jeg tog en masse billeder, jeg vil helt sikkert dele. Tak for dine mesterværker! Jeg manglede et element denne gang: den detaljerede forklarende del af fremstillingen, som jeg havde kunnet beundre for et par år siden. Jeg vender tilbage med glæde!

  31. maj 2022

  Meget organiseret alt i museet. Arbejderne er meget venlige og kvaliteten af replikaerne er ofte fantastisk. Børn i alle aldre er meget underholdt, fordi spektret er meget bredt fra giraffen Sophie til Messi. Og selvfølgelig for voksne er der fra lokale tv-værter til ⭐ international biograf og musik. Umuligt at kede sig.

  14. februar 2022

  De viste karakterer er fremragende. Efter de moderne dage er anden halvdel historisk, og det er værd at tage sig tid til at se den i længden. Jeg havde en tendens til at bruge mere i første halvdel på billeder. Og så gik glip af en masse historie, senere hen. Selve bygningen - af museet - er absolut ivrig efter at blive renoveret og restaureret til sin sande status og historiske perleværdi. Især i betragtning af dens fremragende beliggenhed, store velstand og den meget gode forfremmelse, de har. Vægdekorationerne, en del af spejlene er af lavere kvalitet og dekorationsstandard. Tak for den fremragende vedligeholdelse af de udstillede personligheder!

  Se mere

  25. juli 2021

  Produkt-ID: 2907