Paris
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 10.074 anmeldelser

Det var en fantastisk tur eneste minus var at guiden fortalte en masse på fransk om det vi sejlede forbi og når vi var forbi mange af de ting, sagde han lidt på engelsk. Jeg kunne godt fransk, men min kæreste kunne kun engelsk og fik så knap så meget ud af det som jeg. D er blev helt klart farvoriseret de fransktalende. Guiden kunne en masse, men havde han bare fordelt at tale lidt fransk og lidt engelsk ad gangen så havde det været meget bedre for alle, men nu fik franskmændene hele historien og de engelsktalende bare lidt. Sikke en skam da der er masser af historie i turen.

Fantastisk oplevelse, det var en rigtig dejlig tur på Seinen og se hvor dejlig der er blevet med promenade/ park langs floden. Turen gennem tunellen var en super super oplevelse og ikke mindst alle sluserne og omgivelserne. Fantastisk at ende oppe i søen, hvor der var mulighed for en masse aktiviteter langs bredden. Vi endte i et rekreativt område både for børn og voksne.

Dejlig aften med god mad, vi sad dog ikke ved et vindue, men heldigvis kunne vi imellem måltider gå op på dækket og nyde Paris. Utrolig smukt med al det lys, specielt Eiffeltårnet. Helt sikkert en tur jeg vil anbefale, og gør det når du ved at det når og blive mørkt. Vi sejlede kl. 21.15 og det var perfekt

Se noget anderledes i Paris - St Martin canal tur er en dejlig rolig aktivitet i 2,5 timer - oplev sluserne og folkelivet mens du sidder ned og derefter er klar til flere gåture i byen.

Besøg Eiffel tårnet på en dag, hvor vejret er godt ! Stiv kuling, dårlig sigtbarhed, regn, kulde ! Øv øv Adgang til toppen ( som vi havde betalt for ) lukket ....øv øv Guide god !