Paris Bådture og rundfarter
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Bådture og rundfarter i Paris

Se alle Bådture og rundfarter i Paris
Se alle 761 oplevelser

Det synes rejsende om Paris

En super god tur - god guide - fin valuta for pengene

Vi havde en rigtig fin dag. Louvre turen kunne godt have været lidt længere. Fin frokost i Eiffeltårnet. Skøn sejltur på Seinen - synes godt at guiden kunne have fortalt lidt om de bygninger og broer som vi sejlede forbi. Super tur i Notre Dame med mange god historiske facts. Vi havde dog meget svært ved at finde mødestedet. Selv Rue des Pyramides var ikke angivet på nogle af de kort vi havde. På billetten så det ud til at kontoret lå ved Musee de Orangerie.

Paris: Guidet tur til Louvre og Eiffeltårnet med frokost Anmeldt af Alice Märcher, 03/12/2017

Kan anbefales at købe billetter til Eiffeltårnet hjemmefra.

Vi har været i Paris i efterårsferien og havde booket billetter til Eiffeltårnet, sightseeingsbus og bådtur på Seinen hjemmefra. Det fungerer fint. Vi undgik en lang kø ved Eiffeltårnet - kunne vi se. Der var ikke kø til de øvrige ting, vi havde købt billetter til, men det var alligevel rart, at det var på plads, så vi kunne hoppe direkte på bus og båd.

Fin tur i Eiffeltårnet og fantastisk seinentur

Det var en fin tur i Eiffeltårnet. Vi blev ramt af lidt kø grundet elevatorproblemer- men sådan kan det jo gå! Sød guide! Turen på Seinen tog vi mens solen gik ned... en helt fabelagtig måde at se byen på. Og Notre Dame er ikke mindre fantastik i solens sidste stråler

Hyggelig måde at spise frokost på og nå at se en masse bygninger

Maden kunne have været bedre. Men alt taget i betragtning en rigtig hyggelig tur som jeg gerne vol gentage.

Paris: 2-timers sejltur på Seinen med frokost Anmeldt af Anonym, 05/03/2019