Paris Bådture og rundfarter
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Bådture og rundfarter i Paris

Se alle Bådture og rundfarter i Paris
Se alle 736 oplevelser

Det synes rejsende om Paris

Fantastisk oplevelse, det var en rigtig dejlig tur på Seinen og se hvor dejlig der er blevet med promenade/ park langs floden. Turen gennem tunellen var en super super oplevelse og ikke mindst alle sluserne og omgivelserne. Fantastisk at ende oppe i søen, hvor der var mulighed for en masse aktiviteter langs bredden. Vi endte i et rekreativt område både for børn og voksne.

Se noget anderledes i Paris - St Martin canal tur er en dejlig rolig aktivitet i 2,5 timer - oplev sluserne og folkelivet mens du sidder ned og derefter er klar til flere gåture i byen.

Fra Parc de la Villette: Bådtur på Seinen Anmeldt af Berit, 08/09/2019

Besøg Eiffel tårnet på en dag, hvor vejret er godt ! Stiv kuling, dårlig sigtbarhed, regn, kulde ! Øv øv Adgang til toppen ( som vi havde betalt for ) lukket ....øv øv Guide god !

Der var masser af plads på båden. Vi kunne godt have savnet at få afvide et sted, at vi selv skulle medbringe høretelefoner, så vi kunne høre audioguide på vores telefon.

Paris: 1-times sejltur på Seinen Anmeldt af Anonym, 14/08/2019

It was a lovely experience, nice dinner and a great attentive staff. Beautiful view of the city and a once in a lifetime experience. We absolutely loved it

Paris: Aftensejlads på Seinen med middag Anmeldt af Anonym, 27/01/2020