Paris
Rundfarter og bådture

Vælg datoer

Populære Rundfarter og bådture i Paris

Ofte stillede spørgsmål om Paris Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Paris end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Paris må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 10.074 anmeldelser

En virkelig unik sjov, afslappende måde at opleve Paris på! Det var svært at finde mødestedet, da billetten og Get Your Guide ikke specificerede, hvilket selskab krydstogtet gik igennem, og der er en håndfuld forskellige Seine-flodkrydstogtbåde (alle forskellige selskaber). Vi fandt heldigvis den rigtige, der hedder Vedettes de Paris. Kom tidligt nok til at være foran i køen, og du kan få en plads foran på båden. Der er ingen rejseguide, så hvis du leder efter kommentarer under din tur, skal du ikke vælge denne.

Vi vælger denne båd/virksomhed, fordi den ikke så alt for overfyldt ud på billederne. Der var stole på hele bådens øverste etage og ingen stod i vejen for den smukke udsigt. Timingen af vores tur var perfekt. Vi tog afsted kl. 9.30, da solen var ved at gå ned, og vendte tilbage kl. 10.30 til et herligt lysshow langs floden. Byen gør turen værd at pengene. Dette selskab gjorde turen behagelig og nem at nyde.

En fin oplevelse med god beskrivelse af mødested og en god guide. Desværre kunne turen til toppen af ukendt grund ikke gennemføres, hvorfor vi har søgt om refusion af noget af prisen.

Super dejlig oplevelse med lækker mad og underholdning. Alle pengene værd! Og Paris er ekstra smuk fra seinen ☺️

Super hyggelig aftentur med lys og musik samt aperitif på Seinen.