Tilføj datoer

Paris Tema- og forlystelsesparker

Vi fandt 20 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Paris

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Paris?

De topattraktionerne der skal opleves i Paris er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Paris?

De bedste dagsture og -udflugter fra Paris er:

Versailles-slottet

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 11.771 anmeldelser

Hovedparken er mere rettet mod børn, fordi der kun er 2 eller 3 store spændingsture. Du får det hjemsøgte palæ og rumbjerget der. Walt Disney Studios er ligesom "MGM", du får mange af de filmbaserede forlystelser og omkring 5-6 store spændingsture. Du får et tårn af terror, hævnere, Toy Story og en rutsjebane. Absolut få to park pass for at se det hele, men hvis du er på et budget, kan du vælge i overensstemmelse hermed for kun én.

Disneyland var en drøm, og det var ekstremt sjovt. Jeg er glad for, at vi tog billetterne på forhånd (2 dage før), fordi de ikke sælger billetter der. Book dine billetter og gå så. Hele oplevelsen var sjov, forlystelserne var fantastiske, især rutsjebane. Paraden var sjov at se, og højdepunktet var lys- og lydshow og det klassiske fyrværkeri til sidst. Sikke et show. Så drømmende.

Storslået sted, som du skal besøge mindst én gang i dit liv. Selv voksne bliver børn igen. Du skal dog væbne dig med tålmodighed, hvis du vil besøge hele parken og gøre attraktionerne. Jeg anbefaler at blive indtil parken lukker for at se det sidste show med fyrværkeri

A very big amusementpark which needs a few minutes to get your knowabouts. But once you get the feeling it's amazing and so impressive! We had a blast at pur 1st visit. We will definately come back for more crazy rides.

Havde lidt problemer med billetterne da vi kom til indgangen. Fik hurtigt fat i en sød medarbejder, der inden for få minutter fik sendt nogle opdaterede billetter til os. God service, app nem at bruge