Paris
Transport

Vælg datoer

Populære Transport i Paris

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Paris

Denne tur var helt perfekt. Vores to guider var så venlige og besvarede alle vores spørgsmål. Vi bruger de første to timer eller deromkring på at udforske haverne på egen hånd og mødtes derefter for at få vores billetter for at komme ind på slottet til vores selvguidede lydtur. Alt var nemt at navigere og stemningen var betagende. Da jeg havde afsluttet slotsdelen af min tur, gik jeg faktisk tilbage til haven for at udforske noget mere. Turen hjem var hurtig og behagelig. Alt var perfekt!! 10/10!!

For alle, der booker, er dette ikke blot overførslen og billetten. Når du ankommer, tager guiden dig til haverne, som er gratis, men de er enorme, så lej en biggie for at se dem for 36 € i 1 time eller brug det lille tog. Trenonen og Marie og skulpturen er ekstra, og du har brug for tid til at se dem. Når du får din billet og lydguiden, er du fri i paladset, som er smukt. Det er bedre end at rejse med tog og billigere end en taxa.

Perfekt oplevelse. Alt fungerede som forventet, tidspunkter overholde. vores guide var en ener, engageret, vidende og meget opmærksom på alle gæster. En stor fordel med en mindre gruppe. Tak for en rigtig dejlig dag!

Super fin oplevelse. Fin bekræftigelse og kommunikation pr mail ang. ønsket afhentningstid. Behagelig chauffør, og behagelig bil. Mødte op i god tid og kørte os lige til den rigtige fly terminal. Kan kun anbefales

Det hele var som aftalt. Buspersonalet meget venligt. Returbussen var klokken 20.45, men de fortalte os allerede om det på vej ud. At gentage!